Molila bih pomoć - kupnja auta
+7
histrion
FALKON 2
tanuki
silent
igor malteze
Gabriel
Neu
11 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Molila bih pomoć - kupnja auta
Dragi svi, molim Vas pomoć i svajet.
Htjela bih si uzet neki polovni auto jer za novi nemam para.
Ne kužim s euopće u prijeđene kilometre te ne bih htjela da me netko zajebe.
Jel se može nać za šta ja znam, 20 000 kuna neki polovni a voziv auto? Ne bih ga svaki dan vozila, već povremeno po potrebi.
Koliko kilometara je puno?
Jel glupo uzet benzin pošto ih je većina starijih na benzin? Malo sam po njuškalu gledala.
Na što sve moram obratit pozornost?
Jel glupo uzet auto iz 1994 koji izgleda prekrasno na slici, dobra je marka, i piše da je u izvrsnom stanju, vozila ga je žena?
Možete mi stavit i prijedloge.
Hvala puno.
Jel se može nać za šta ja znam, 20 000 kuna neki polovni a voziv auto? Ne bih ga svaki dan vozila, već povremeno po potrebi.
Jel glupo uzet benzin pošto ih je većina starijih na benzin? Malo sam po njuškalu gledala.
Jel glupo uzet auto iz 1994 koji izgleda prekrasno na slici, dobra je marka, i piše da je u izvrsnom stanju, vozila ga je žena?
Hvala puno.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Molila bih pomoć - kupnja auta
Prijedeni kilometri mogu biti mjerilo, ali sverceri vrlo lako i jeftino vracaju kilometre ne bilo kojem autu. Moze se naravno nac voziv auto to je skoro pa 3000 eura. Koliko je kilometara puno? Pa i auto par godina star sa manje od recimo 100 000km moze biti totalno unisten ako nije servisiran i odrzavan. Neki ljudi po 5 godina ni ulje ne promjene. Imas mentalitet vozi kod majstora tek kad auto vise neide ili ide osjetno lose. Jednostavno kazu sta ce ici kod majstora kad auto ide. Eto ispada bolje novi motor ili generalku radit nego otic na servis.
Nisam bas siguran da je vecina starijih na benzin. Mislm da ti je svejedno cijene goriva su skoro pa iste. Osobno bih radije diesela, ali to ti ne treba biti najvaznija stavka pri odabiru.
Tesko je reci na sto sve obratiti paznju cak se i iskusni ljudi "zeznu" nije to tako lako pogotovo sto se sverceri trude zamaskirati sve mane na autu.
Nije glupo uzet auto iz 94 koji izgleda prekrasno, dobra je marka i pise da je ocuvan i da ga je vozila zena. Glupo bi bilo vjerovati tome samo zato sto tako pise. Dobro usminkani auti su cesto auti svercera. Svjeza boja, novi farovi, novi volan, rucica mjenjaca, opran motor bez kapi ulja i crne sjajne plastike pod haubom, vraceni kilometri sve ce to sverceri usminkat da izgleda sto bolje tj da se prikriju tragovi izvozenosti.
Najbolje bi ti bilo da se sama ne upustas u to vec da prepustis to nekome tko se razumije, a koga dobro poznas i kome vjerujes iako je to vrlo nezahvalan posao za tu osobu jer i najbolji mogu pogrijesit, a ti ces mu prigovorit kao da ti je prodao svoj auto pa te zeznuo, a ne ti pomogao izabrati najbolje sto je mogao. Sretno
Nisam bas siguran da je vecina starijih na benzin. Mislm da ti je svejedno cijene goriva su skoro pa iste. Osobno bih radije diesela, ali to ti ne treba biti najvaznija stavka pri odabiru.
Tesko je reci na sto sve obratiti paznju cak se i iskusni ljudi "zeznu" nije to tako lako pogotovo sto se sverceri trude zamaskirati sve mane na autu.
Nije glupo uzet auto iz 94 koji izgleda prekrasno, dobra je marka i pise da je ocuvan i da ga je vozila zena. Glupo bi bilo vjerovati tome samo zato sto tako pise. Dobro usminkani auti su cesto auti svercera. Svjeza boja, novi farovi, novi volan, rucica mjenjaca, opran motor bez kapi ulja i crne sjajne plastike pod haubom, vraceni kilometri sve ce to sverceri usminkat da izgleda sto bolje tj da se prikriju tragovi izvozenosti.
Najbolje bi ti bilo da se sama ne upustas u to vec da prepustis to nekome tko se razumije, a koga dobro poznas i kome vjerujes iako je to vrlo nezahvalan posao za tu osobu jer i najbolji mogu pogrijesit, a ti ces mu prigovorit kao da ti je prodao svoj auto pa te zeznuo, a ne ti pomogao izabrati najbolje sto je mogao. Sretno
silent- Nevina dušica
- Registriran/a : 03.07.2009
Broj postova : 90
Reputacija : 69
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Imaš pravo.
Dobro zboriš, većinom su ti naizgled lijepi i ušminkani auti dobri samo izgledom i velika je vjerojatnost da su izunutra u kurcu te da bih za servis morala dat još podosta love. Morala bih mijenjati remenje, ulje, dotezati kočnice i slično, za što bi u servisu dala iljadu erua sigurno, a nekom na crnjaka oko 2-3 iljade kuna.
Strah me ali jebiga, danas je takvo vrijeme da malo tko ima love za novi, pa riskiraš s polovnim.
Kaže mi jedna žena da je uzela za 22 iljade kuna 6 godina star auto (Clio) i da je super zadovoljna. To i nije puno love onda za takav auto ili pak je?
I nisam znala da ima dumina da se prije kupnje auta mora provjerit u mupu je li pod ovrhom auto jer kao ak je pod ovrhom mogu ti ga uzet iako si ti platio vlasniku.
Evo neki primijeri
http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-1.8-reg-godinu-dana-vlasnica-oglas-12965010
http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-1.8-t-oglas-13225129
http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a6-2.4-v6-oglas-12064627
Kontam da tu nešto definitivno ne štima.
E sad, glede snage motora,bi li ja kao početna vozačica mogla voziti nešto od 110 ili bi pak trebala uzeti nešto od 90?
Snaga motora znači koliko brzo ubrzava, koliko ide? Nisam baš upućena u to pa pitam.
Dobro zboriš, većinom su ti naizgled lijepi i ušminkani auti dobri samo izgledom i velika je vjerojatnost da su izunutra u kurcu te da bih za servis morala dat još podosta love. Morala bih mijenjati remenje, ulje, dotezati kočnice i slično, za što bi u servisu dala iljadu erua sigurno, a nekom na crnjaka oko 2-3 iljade kuna.
Strah me ali jebiga, danas je takvo vrijeme da malo tko ima love za novi, pa riskiraš s polovnim.
Kaže mi jedna žena da je uzela za 22 iljade kuna 6 godina star auto (Clio) i da je super zadovoljna. To i nije puno love onda za takav auto ili pak je?
I nisam znala da ima dumina da se prije kupnje auta mora provjerit u mupu je li pod ovrhom auto jer kao ak je pod ovrhom mogu ti ga uzet iako si ti platio vlasniku.
Evo neki primijeri
http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-1.8-reg-godinu-dana-vlasnica-oglas-12965010
http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-1.8-t-oglas-13225129
http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a6-2.4-v6-oglas-12064627
Kontam da tu nešto definitivno ne štima.
E sad, glede snage motora,bi li ja kao početna vozačica mogla voziti nešto od 110 ili bi pak trebala uzeti nešto od 90?
Snaga motora znači koliko brzo ubrzava, koliko ide? Nisam baš upućena u to pa pitam.
Započeo/la tema :
za dizel auto 300 000 kilometara nije puno, za benzinca jest pogotovo ako vozi na plin, ovi svi koji si linkala su ti benzinci što u pravilu znači i dosta velika potrošnja, ova prva dva cca 7-9 litara, o trećem neću ni komentirati, dok isti taj audi A4 sa 1,9 tdi motorom će trošiti 5-5.5 litara nafte, s druge strane ako u benzinca ima ugrađen plin onda je potrošnja u konačnici jeftinija i od dizelaša ali je istovremeno registracija skuplja (neznam točno koliko).
što se snage tiče, ukoliko po gradu voziš, auto od 90tak ks ti je sasvim dovoljan, tak i onak u samom ubrzanju ta snaga i ne znači puno, tu veću ulogu igra okretno moment koji nije nužno povezano da veća snaga donosi i veći okretno moment.
da, obavezno si u policiji provjeri, osobito ako je auto novijeg godišta, danas je svašta moguće.
sve ti na kraju ovisi o tome što točno ti želiš od auta.
za primjer, ja sam moj auto platio 2550 eura, '97 godište...ali sam na održavanje (servis remenja i španera i prednji trap-kugle, ramena itd) platio skoro 7000 kuna.
slažem se sa sajlentom, vrlo ezahvalan posao nekome tražiti auto.
što se snage tiče, ukoliko po gradu voziš, auto od 90tak ks ti je sasvim dovoljan, tak i onak u samom ubrzanju ta snaga i ne znači puno, tu veću ulogu igra okretno moment koji nije nužno povezano da veća snaga donosi i veći okretno moment.
da, obavezno si u policiji provjeri, osobito ako je auto novijeg godišta, danas je svašta moguće.
sve ti na kraju ovisi o tome što točno ti želiš od auta.
za primjer, ja sam moj auto platio 2550 eura, '97 godište...ali sam na održavanje (servis remenja i španera i prednji trap-kugle, ramena itd) platio skoro 7000 kuna.
slažem se sa sajlentom, vrlo ezahvalan posao nekome tražiti auto.
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
za 20 000 kuna možeš kupiti samo dobru biciklu.
igor malteze- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.11.2013
Broj postova : 1413
Reputacija : 74
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Lijepo napisano gabi, mislim da je registracija vozila sa ugradjenim plinom 500kn skuplja.
Kad vec spominjes servis i spanere na svom autu sjecam se jednog peugeota zena dosla na servis malo zuji, bruji klasicno mjenjanje remenja ,za klimu, alternator, servo pumpu ali otiso je i spaner i to se mjenja kompletan spaner sa oprugom i alu kucistem koje se spaja na blok motora. To malo cudo samo kosta 1400kn novo u gasu u osijeku.samo taj dio. Dok na golfu taj spaner dodje trecinu tog iznosa. Uglavnom i servisi ne kostaju isto za svaki auto, kao sto si lijepo spomenio razliku u potrosnji goriva da, cijene su iste dizela i benzina ali bolje 5.5 litara dizela nego 8 litara benzina.
Ima puno toga na sto se trbea gledati kod kupnje auta, a ne samo uzet auto koji lijepo izgleda.
Neu, kao sto ti je gabi rekao na primjeru svog auta moras imati nesto novca i za servis kad kupis polovan auto jer je malo vjerovatno da je netko potrosio vise tisuca kuna na temeljit servis taman prije nego ce prodat taj auto.
Jednostavno zamisli da sad kupis neki auto i za 4-5 godina ga odlucis prodat sigurno neces kad ga odlucis podati otic kod majstora i reci popravi sve na njemu, stavljaj sve novo.
Tako da razmisli ako je 20 000 kuna sve sto imas za potrosit morala bi traziti auto koji je malo jeftiniji od tog iznosa.
Naravno moze biti da je auto 100% ispravan i da mu TRENUTNO nikakav servis nije potreban.
Nemoj se sad neu uplasit svega toga i odustat nije sve tako crno.
Kad vec spominjes servis i spanere na svom autu sjecam se jednog peugeota zena dosla na servis malo zuji, bruji klasicno mjenjanje remenja ,za klimu, alternator, servo pumpu ali otiso je i spaner i to se mjenja kompletan spaner sa oprugom i alu kucistem koje se spaja na blok motora. To malo cudo samo kosta 1400kn novo u gasu u osijeku.samo taj dio. Dok na golfu taj spaner dodje trecinu tog iznosa. Uglavnom i servisi ne kostaju isto za svaki auto, kao sto si lijepo spomenio razliku u potrosnji goriva da, cijene su iste dizela i benzina ali bolje 5.5 litara dizela nego 8 litara benzina.
Ima puno toga na sto se trbea gledati kod kupnje auta, a ne samo uzet auto koji lijepo izgleda.
Neu, kao sto ti je gabi rekao na primjeru svog auta moras imati nesto novca i za servis kad kupis polovan auto jer je malo vjerovatno da je netko potrosio vise tisuca kuna na temeljit servis taman prije nego ce prodat taj auto.
Jednostavno zamisli da sad kupis neki auto i za 4-5 godina ga odlucis prodat sigurno neces kad ga odlucis podati otic kod majstora i reci popravi sve na njemu, stavljaj sve novo.
Tako da razmisli ako je 20 000 kuna sve sto imas za potrosit morala bi traziti auto koji je malo jeftiniji od tog iznosa.
Naravno moze biti da je auto 100% ispravan i da mu TRENUTNO nikakav servis nije potreban.
Nemoj se sad neu uplasit svega toga i odustat nije sve tako crno.
silent- Nevina dušica
- Registriran/a : 03.07.2009
Broj postova : 90
Reputacija : 69
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
da, španer mikro remena za moj auto je koštao 545 kuna, to sam zapamtio jer mi je majstor naglasio da to rijetko tko mjenja prije negoo što ode a da bi mi bilo pametno promjeniti ga kad već mjenjam sve ostalo. s druge strane, možda ja to i nebih uradio sve, mislim na taj servis, ali mi je lik koji mi ga je prodao bio ok lik i rekao mi je iskreno sve mane, sad bih svakome preporučio da kod kupnje polovnog auta obavezno napravi bar taj veliki servis remenja, jest da košta ali si nakon tog bez brige sljedećih 80 000 kilometara, jedino ako suto posjeduje servisnu knjigu....tad nije nužno raditi na pamet ako postoji uredna evidencija radova na autu.
također sležem se sa tobom, radije kupiti auto za 15tak tisuća a ostalo ostaviti za taj servis i nedajbog neke popravke u startu kojih uvijek ima kod polovnih auta.
također sležem se sa tobom, radije kupiti auto za 15tak tisuća a ostalo ostaviti za taj servis i nedajbog neke popravke u startu kojih uvijek ima kod polovnih auta.
Započeo/la tema :
moja kći je upravo u osijeku kupila toyotu yaris za 40 000 kuna sa garancijom,Neu je napisao/la:Dragi svi, molim Vas pomoć i svajet.
Hvala puno.
sve se isplati kupiti ako kupac prihvati testiranje na tjedan dana,
to je najpoštenije!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
a može se uzet, smao treba imati vraške sreće.
jebiga, zamislite da date 20 000 kuna i da vam je auto u banani.
Započeo/la tema :
pa ako prodavatelj ništa ne skriva, daš mu kaparu ovjerenu kod bilježnika i istestiraš ga u tjedan dana napraviš servis i to je to!Neu je napisao/la:a može se uzet, smao treba imati vraške sreće.
Započeo/la tema :
to ti, na žalost, nitko ne može garantirati, sranja se događaju pa taman i da kupiš auto od poznatoga...uvijek se može kvar dogoditi.Neu je napisao/la:a može se uzet, smao treba imati vraške sreće.
pa ja osobno ne bih pristao na to, nebih ga dao na testiranje, jer kako ti kao kupac nemaš povjerenje u mene kao prodavca, a i ne treba da ga imaš, zašto bih ja tebi na povjerenje dao auto na tjedan dana...kako bih ja mogao znati što ćeš ti raditi i kako ćeš voziti taj auto.tanuki je napisao/la:
pa ako prodavatelj ništa ne skriva, daš mu kaparu ovjerenu kod bilježnika i istestiraš ga u tjedan dana napraviš servis i to je to!
Započeo/la tema :
tvoja stvar,Gabriel je napisao/la:
to ti, na žalost, nitko ne može garantirati, sranja se događaju pa taman i da kupiš auto od poznatoga...uvijek se može kvar dogoditi.
pa ja osobno ne bih pristao na to, nebih ga dao na testiranje, jer kako ti kao kupac nemaš povjerenje u mene kao prodavca, a i ne treba da ga imaš, zašto bih ja tebi na povjerenje dao auto na tjedan dana...kako bih ja mogao znati što ćeš ti raditi i kako ćeš voziti taj auto.
kupoprodaja polovnih automobila danas ide preko ovlaštenih kuća koja daju garancije za polovno vozilo, ako ti kao direktni prodavatelj želiš zaraditi više to se podrazumjeva da pristaješ na testiranje vozila, ako ne tko te jebe, ja nisam tvoj kupac, tko kupuje ima pravo i zahtjevaati pogledati konju u zube
Započeo/la tema :
Kukopoprodaja polovnih auta je garancija kapija ... znači vraška sreća, eventualno istog trena riskirati i sa vlasnikom otići na tehnički pregled i za cca 200 kn saznati puno toga o autu koji želiš kupiti ...
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
ne onaj koji ima novce postavlja uvjete,FALKON 2 je napisao/la:Kukopoprodaja polovnih auta je garancija kapija ... znači vraška sreća, eventualno istog trena riskirati i sa vlasnikom otići na tehnički pregled i za cca 200 kn saznati puno toga o autu koji želiš kupiti ...
njuškalo je eto poprilično pun ponuda!
Započeo/la tema :
onda nemoj kupiti od mene već ga kupi u ovlaštenoj auto kući, naravno da imaš pravo pogledati konju u zube ali ih nemaš pravo vaditi niti konja maltretirati dok ga nisi platio, u suprotnom marš van iz mog dvorišta, niti je moj auto jedini koji se prodaje, niti si ti jedini koji auto kupuje. a za tjedan dana se auto testirati nemože osim ako ćeš mu vadit dušu...ja to nebih dozvolio pa ti prdi i maši novcima koliko te volja.tanuki je napisao/la:
tvoja stvar,
kupoprodaja polovnih automobila danas ide preko ovlaštenih kuća koja daju garancije za polovno vozilo, ako ti kao direktni prodavatelj želiš zaraditi više to se podrazumjeva da pristaješ na testiranje vozila, ako ne tko te jebe, ja nisam tvoj kupac, tko kupuje ima pravo i zahtjevaati pogledati konju u zube
Započeo/la tema :
pa eto nisam ja taj koji bi kupio tvoj auto, ali moja kći je kupila polovni auto preko ovlaštene auto kućeGabriel je napisao/la:
onda nemoj kupiti od mene već ga kupi u ovlaštenoj auto kući, naravno da imaš pravo pogledati konju u zube ali ih nemaš pravo vaditi niti konja maltretirati dok ga nisi platio, u suprotnom marš van iz mog dvorišta, niti je moj auto jedini koji se prodaje, niti si ti jedini koji auto kupuje. a za tjedan dana se auto testirati nemože osim ako ćeš mu vadit dušu...ja to nebih dozvolio pa ti prdi i maši novcima koliko te volja.
tojotu yaris s garancijom,
a ti se jebi, možeš ponuditi svoj auto na prodaju ovlaštenoj auto kući koja će ustanoviti kvalitetu i vrijednost tvog auta ili ga pokušati prodati nekom naivcu ako ne valja ili ako valja pristati na uvjete onog tko ti daje novce
Započeo/la tema :
garancija od auto kuće je nešto sasvim drugo od "testiranja na tjedan dana" jer ti da bi dobio garanciju na auto moraš taj auto kupiti...i ako se za vrijeme garancije auto pokvari prije svega ide na ispitivanje zbog čega je došlo do kvara pa ako se pokaže i najmanja sumnja da si ti kao vozač kriv za nastali kvar...jebi se sa garancijom.tanuki je napisao/la:
pa eto nisam ja taj koji bi kupio tvoj auto, ali moja kći je kupila polovni auto preko ovlaštene auto kuće
tojotu yaris s garancijom,
a ti se jebi, možeš ponuditi svoj auto na prodaju ovlaštenoj auto kući koja će ustanoviti kvalitetu i vrijednost tvog auta ili ga pokušati prodati nekom naivcu ako ne valja ili ako valja pristati na uvjete onog tko ti daje novce
dok meni daš parsto eura kapare za auto od par iljada eura, drobiš ga tjedan dana, sahraniš motor...i nedaš mi pare...šta da ti ja radim?
Započeo/la tema :
malo drobiš gluposti,Gabriel je napisao/la:
garancija od auto kuće je nešto sasvim drugo od "testiranja na tjedan dana" jer ti da bi dobio garanciju na auto moraš taj auto kupiti...i ako se za vrijeme garancije auto pokvari prije svega ide na ispitivanje zbog čega je došlo do kvara pa ako se pokaže i najmanja sumnja da si ti kao vozač kriv za nastali kvar...jebi se sa garancijom.
dok meni daš parsto eura kapare za auto od par iljada eura, drobiš ga tjedan dana, sahraniš motor...i nedaš mi pare...šta da ti ja radim?
kakvo bi to divljanje trebalo biti da zajebeš motor u tjedan dana?
Započeo/la tema :
iako sam to naveo samo kao primjer pojasnit ću ti,
hladnog dizelaša na temperaturama u minusu opleti po gasu da obrtaji dođu u crveno...i drži ga tako neko vrijeme velika je vjerojatnost da će tu i ostat dok se motor ne razleti
hladnog dizelaša na temperaturama u minusu opleti po gasu da obrtaji dođu u crveno...i drži ga tako neko vrijeme velika je vjerojatnost da će tu i ostat dok se motor ne razleti
Započeo/la tema :
a zašto ako netko želi kupiti tvoj auto?Gabriel je napisao/la:iako sam to naveo samo kao primjer pojasnit ću ti,
mrzi te možda?
želi te zajebati?
pitanje jest zašto gabry, jesi li mu pojebao ženu pa se osvečuje,
ok, ako je seks bio dobar, jebeš auto
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Prvi auto platio sam manje nego zadnje cipele.
Vozio sam ga tri godine i prešao 100 000 kilometara pa prodao (gotovo) za iste novce. (doduše - bilo je to prije 30 godina).
20 000 kuna je dovoljno novaca da možeš kupiti dobar auto za tvoje trenutne potrebe (tim više što u ovom trenutku ne znaš kakve su tvoje potrebe).
Kupiš ... voziš godinu ili dvije i prodaš ... pa kupiš dugog ... pa trećeg ...
Moj prvi auto imao je 27 konjskih snaga i samo korištenjem mašte mogao sam "vidjeti" koje je boje bio kad je bio nov.
Vozio sam ga tri godine i prešao 100 000 kilometara pa prodao (gotovo) za iste novce. (doduše - bilo je to prije 30 godina).
20 000 kuna je dovoljno novaca da možeš kupiti dobar auto za tvoje trenutne potrebe (tim više što u ovom trenutku ne znaš kakve su tvoje potrebe).
Kupiš ... voziš godinu ili dvije i prodaš ... pa kupiš dugog ... pa trećeg ...
Moj prvi auto imao je 27 konjskih snaga i samo korištenjem mašte mogao sam "vidjeti" koje je boje bio kad je bio nov.
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
Mogla bi ti onda malo i do VK na kavuNeu je napisao/la:Dragi svi, molim Vas pomoć i svajet.
da se nadovežem na tanukijev post o probi polovnog auta...
kad bi tako bilo ja ne bi nikad kupila auto,već bi svaki tjedan uzimala drugi auto na probu
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
nisi razumjela moj post, ako daš kaparu isprobaš auto koji po tvrdnji prodavatelja ima karakteristike za koje on tvrdi da ima, onda ostaješ bez kaparenikolina je napisao/la:
Mogla bi ti onda malo i do VK na kavu
da se nadovežem na tanukijev post o probi polovnog auta...
kad bi tako bilo ja ne bi nikad kupila auto,već bi svaki tjedan uzimala drugi auto na probu
jebi ga i tu ne trebaju fiškali, a ti uzimaj onda svaki tjedan auto na probu
doduše ideja ti nije loša jer bi ti umjesto kapare mogla ponuditi i nešto drugo, ali u našem jeziku se to kaže kurva
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Kupnja auta
» Kakav tip auta najviše volite i zašto
» Auto-moto chat
» Uvoz auta?
» Najbolja marka auta i zašto baš ta?