Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U Norveškoj održan dječji gay festival

+5
nikolina
Neu
Jørgen
eva kant
Teo
9 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

U Norveškoj održan dječji gay festival Empty U Norveškoj održan dječji gay festival

Postaj by Teo uto svi 13, 2014 4:24 pm

U Norveškoj održan dječji gay festival 2csfhx3
Kada pomislimo da se moralno propadanje neoliberalnog društva u svijetu više ne može spustiti na niže grane, uvijek nas bizarne vijesti o “europskim vrijednostima” nanovo izenenade. Naime, u Norveškoj je održan tzv. dječji “gay festival”.

Na festivalu, za koji organizatori tvrde da će položiti temelje za “sigurnost, toleranciju i poštovanje između djece i odraslih”, mališani su pjevali pjesme o tome kako izgleda živjeti s “dva oca”.

Festival je održan u znak podrške istraživanju o dječjoj homoseksualnosti, kao i u znak podrške knjizi koja je objavljena kao rezultat ove studije.
Evo što piše u predgovoru knjige i u uvodu internet stranice festivala:

“Gay djeca je knjiga o homoseksualnoj ljubavi među djecom i mladima. Ali, odrasli, posebno nastavnici i roditelji, mogu imati velike koristi od ove knjige.

Knjiga Gay djeca pruža vam znanja sakupljena na temelju dugogodišnjih istraživanja u području homoseksualnosti u Norveškoj.

Ova knjiga je prva te vrste. To je sveobuhvatan i opsežan opis životnih situacija mladih i odraslih koji se zaljubljuju u osobe istog spola.

Gay djeca će položiti temelje za sigurnost, toleranciju i poštovanje između djece i odraslih – bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju”, piše između ostalog.

Poslušajte i bizarnu pjesmu u kojoj dječak pjeva o svoja dva oca u duhu “europskih vrijednosti”:

izvor: sloboda.hr

Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
U Norveškoj održan dječji gay festival Empty0 / 9990 / 999U Norveškoj održan dječji gay festival Empty

[Vrh] Go down

U Norveškoj održan dječji gay festival Empty Re: U Norveškoj održan dječji gay festival

Postaj by eva kant uto svi 13, 2014 4:36 pm

kad vidim izvor ovog članka sve mi je jasno..Very Happy
oni su pobjednika ovogodišnjeg eurosonga prozvali čudovištem, pa me i ne čudi ovaj homofobni članak.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
U Norveškoj održan dječji gay festival Empty92 / 99992 / 999U Norveškoj održan dječji gay festival Empty

[Vrh] Go down

U Norveškoj održan dječji gay festival Empty Re: U Norveškoj održan dječji gay festival

Postaj by Jørgen uto svi 13, 2014 5:55 pm

To je stara i lažna vijest objavljena prvi puta još 20. 05. 2012. i od tada se povremeno objavljuje u raznim balkanskim glasilima, uglavnom uoči održavanja takozvane gay parade.

U norveškim medijima nije bilo ni riječi o nekakvom dječjem gay festivalu niti je slična manifestacija ikad održana.

Jørgen
Trajno baniran/a

Registriran/a : 08.06.2013
Broj postova : 2381
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
U Norveškoj održan dječji gay festival Empty9 / 9999 / 999U Norveškoj održan dječji gay festival Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto svi 13, 2014 8:53 pm

O kakvoj diječijoj manifestaciji se radi na ovoj snimci?
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :
U Norveškoj održan dječji gay festival Empty0 / 9990 / 999U Norveškoj održan dječji gay festival Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto svi 13, 2014 9:03 pm

Ako postoji dječji gay festival onda je svijet zbilja u kurcu

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
U Norveškoj održan dječji gay festival Empty999 / 999999 / 999U Norveškoj održan dječji gay festival Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen uto svi 13, 2014 9:08 pm

Nijedno dijete nije gay.
Podrška gay posvojiteljima, o kojoj se očito ovdje radi, nije festival, niti su posvojena djeca gay parova "gay djeca", a manifestacija je održana 20. svibnja 2012.

Jørgen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :
U Norveškoj održan dječji gay festival Empty9 / 9999 / 999U Norveškoj održan dječji gay festival Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo uto svi 13, 2014 9:21 pm

Jørgen je napisao/la:Nijedno dijete nije gay.
Podrška gay posvojiteljima, o kojoj se očito ovdje radi, nije festival, niti su posvojena djeca gay parova "gay djeca", a manifestacija je održana 20. svibnja 2012.

Nigdje ne piše tj. ne govori se da su na tom festivalu djeca gay, nego taj pojam gay djeca spominje knjiga u svom predgovoru u uvodu internet stranice festivala.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen uto svi 13, 2014 9:24 pm

Knjiga gay djeca je knjiga sabranih iskustava odraslih gay žena i muškaraca, u kojoj oni iznose iskustva o svojem odrastanju - da su odrasli u posve prosječnim, heteroseksualnim obiteljima te da nitko nije utjecao na njih da "postanu" gay.

Jørgen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina uto svi 13, 2014 9:27 pm

Kakav dječji festival?
Jel ja dobro vidim gay dječji festival?
nisam homofob...ali ako su održali takav festival,onda je ovo previše.....ode sve u k.... kako neu kaže,ako je ovo istina.
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen uto svi 13, 2014 9:31 pm

Propaganda radi čuda.

Jørgen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika uto svi 13, 2014 9:35 pm

baš sam htjela taj članak ubaciti i ja....
gluposti,,,ma sve je otišlo k vragu,,,ništa me više ne čudi...

Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 1085
Reputacija Reputacija : 125
Godina imam : 45
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel uto svi 13, 2014 9:55 pm

eva kant je napisao/la:kad vidim izvor ovog članka sve mi je jasno..Very Happy
oni su pobjednika ovogodišnjeg eurosonga prozvali čudovištem, pa me i ne čudi ovaj homofobni članak.
baš tako, NWO, Dnevno...sve vrhunac ustinitig izvještavanja kiša

jebate ponekad stvarno ne mogu vjerovat kako su ljudi naivni
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija Reputacija : 639
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika uto svi 13, 2014 10:04 pm

nije pobjednik ovogodišnjeg eurosonga čudovište,,,istina,pretjeruju,,,više je šaljivo neko monstruozno,bar meni...
u jednu ruku mu se divim jer nastupiti kao takav,trebaš imati ogromnu hrabrost i samouvjerenost...a pjesma je stvarno bila dobra...

možda je ovaj članak i istinit? pa čemu se čudite? mislite da je to nemoguće?
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen uto svi 13, 2014 10:07 pm

Fotka iz 2012 je istinita. Priredba podrške gay posvojiteljima, sve drugo su velike oči homo i ostalih fobija.

Jørgen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina uto svi 13, 2014 10:08 pm

ja sam u uvjerenju(nadam se) da je izmišljeno...
jel ovo je dno dna...
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel uto svi 13, 2014 10:08 pm

možda je...a možda nije?

ne čudim se članku, ne mislim da je nemoguće, ništa nije nemoguće
al niušta ne vjerujem dok ne provjerim a ako o ovome piše samo jedan ili dva portala....meni dovoljno
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen uto svi 13, 2014 10:12 pm

Ta vijest se postavlja na svakih 6 mjeseci. No, Norvežani su na Internetu kao i cijeli svijet, pa su se ljudi nakon vijesti javljali da niti ima takvog festivala niti su norveški mediji objavili tu vijest.

Jørgen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika uto svi 13, 2014 10:14 pm

znaš da sam pomislila kad sam danas to čitala,,,otkud tako šture informacije? zar ne bi bilo u vijestima da se to uistinu i dogodilo?
inače takve stvari prenosi i televizija,ako ništa exluziv tabloid Very Happy

Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel uto svi 13, 2014 10:15 pm

Žužika je napisao/la:znaš da sam pomislila kad sam danas to čitala,,,otkud tako šture informacije? zar ne bi bilo u vijestima da se to uistinu i dogodilo?
inače takve stvari prenosi i televizija,ako ništa exluziv tabloid Very Happy

daaaa, to je vrlo informatički i informativno korektna i nadasve točna emisija Laughing Laughing
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant uto svi 13, 2014 10:16 pm

Žužika je napisao/la:

možda je ovaj članak i istinit? pa čemu se čudite? mislite da je to nemoguće?

nije meni nevjerojatno da je taj festival održan, meni je nevjerojatan ton u kojem je pisan taj članak. kako su pretjerali s nazivanjem pobjednika eurosonga čudovištem, tako su pretjerali s negativnim konotacijama u vezi tog festivala.
djeca ne mogu biti gay, jer se seksualnost razvija tek s pubertetom, ali mogu biti djeca gay roditelja, i možda se na tom festivalu "slavi" upravo to. ali kako nema objektivnog, realnog članka, nego samo ovog homofobnog, mi nemamo prave informacije o kakvom se zapravo festivalu radi.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
U Norveškoj održan dječji gay festival Empty92 / 99992 / 999U Norveškoj održan dječji gay festival Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen uto svi 13, 2014 10:21 pm

eva kant je napisao/la:... ali kako nema objektivnog, realnog članka, nego samo ovog homofobnog, mi nemamo prave informacije o kakvom se zapravo festivalu radi.
Održan je svibnja 2012, a par portala ga održavaju na svakih 6 mjeseci s istom fotkom, sve je jasno.

Jørgen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika uto svi 13, 2014 10:34 pm

Gabriel je napisao/la:
daaaa, to je vrlo informatički i informativno korektna i nadasve točna emisija LaughingLaughing
 Laughing  Laughing  Laughing
a znaš da se zezam  hammer
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel uto svi 13, 2014 10:41 pm

ništa ja neznam, ti mi baš djeluješ kao ozbiljna osoba Razz
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo sri svi 14, 2014 4:16 am

Jørgen je napisao/la:Knjiga gay djeca je knjiga sabranih iskustava odraslih gay žena i muškaraca, u kojoj oni iznose iskustva o svojem odrastanju - da su odrasli u posve prosječnim, heteroseksualnim obiteljima te da nitko nije utjecao na njih da "postanu" gay.

Naravno da nitko nije utjecao na njih da postanu gay, zapravo još nisam čuo da je netko izjavio da su prisilili nekog da postane gay ili je neko utjecao na nju/njega da to postane, pogotovo ako su im roditelji hetero.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen sri svi 14, 2014 10:44 am

Teo je napisao/la:

Naravno da nitko nije utjecao na njih da postanu gay, zapravo još nisam čuo da je netko izjavio da su prisilili nekog da postane gay ili je neko utjecao na nju/njega da to postane, pogotovo ako su im roditelji hetero.
Kako ne, to je glavni argument raznih udruga koje se protive posvajanju djece od strane homoseksualnih parova. "Odgajit će ga da bude gay!"

Jørgen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics