Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Who Kill (2014)

Go down

Those Who Kill (2014) Empty Those Who Kill (2014)

Postaj by Chulpan pon oľu 24, 2014 1:17 am

Those Who Kill (2014) Those-Who-Kill-Poster-Chloe-Sevigny-281x400

autor

Glen Morgan (po istoimenoj danskoj seriji)

glumci

Chloë Sevigny
James D'Arcy
James Morrison
Omid Abtahi
Kerry O'Malley
Bruce Davison
Kathy Baker
Michael Rispoli
Anne Dudek

redatelji

Joe Carnahan
David Petrarca

Jos jedna americka preslika danske kriminalisticke serije. Sve je isto, i prozni predlozak autorice Elsebeth Egholm i njezini glavni likovi Catherine Jensen i Thomas Schaeffer i njihov lov na serijske ubojice...novi su samo glumci Chloë Sevigny i James D'Arcy.

Catherine je nedavno unaprijedjena detektivka specijalizirana za serijske ubojice, a usput trazi istinu o nestanku svojeg brata. Impulzivna i eksplozivna osoba, cesto joj se dogodi da prekoraci granice sluzbene istrage. Opterecena svojom proslosti i nestankom brata te sumnjom da je njezin ocuh serijski ubojica, Catherine se nerijetko zna poistovjetiti s zrtvama. Njezin suradnik, forenzicki psiholog Thomas Schaeffer u posebnim je odnosima kako s njom, tako i s policijom...

Those Who Kill (2014) Those-who-kill-560x420

Those Who Kill (2014) 1

Spoiler:

***ako netko od urednika zeli moze temu spojiti s temom o danskoj seriji jer su posve iste. Ja sam ih odvojila da bi bilo preglednije.

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Those Who Kill (2014) Empty0 / 9990 / 999Those Who Kill (2014) Empty

[Vrh] Go down

Those Who Kill (2014) Empty Re: Those Who Kill (2014)

Postaj by Chulpan uto oľu 25, 2014 1:24 pm

Pogledala istodobno prve dvije epizode od originalne serije i remakea.

Pa sto reci?
Da Ameri imaju bolje glumce (sto im u ovoj konstelaciji ne vrijedi puno).
Chloe Sevigny, koju poznam kao izvrsnu glumicu iz brojnih filmova, ovdje zapravo nema sto raditi.

Prve dvije epke su poput danskih, iste rupe u scenariju, isti neuvjerljiv kraj, s time sto je ovdje gluma glavnog negativca dovedena do usijanja, tip radi budalu iz sebe u uzaludnom nastojanju da zorno pokaze koliko je zapravo negativan... kašalj

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Those Who Kill (2014) Empty0 / 9990 / 999Those Who Kill (2014) Empty

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics