Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najsmješnije stvari koje su vam se dogodile

3 posters

:: Društvo :: Humor

Go down

Najsmješnije stvari koje su vam se dogodile Empty Najsmješnije stvari koje su vam se dogodile

Postaj by Žužika ned oľu 16, 2014 9:33 am

Imate li vi takvih svojih bisera koje ne možete zaboraviti? Što vam se najsmješnije dogodilo?

Evo npr. meni se dogodilo to da sam prije dosta godina bila u Mađarskoji u kazalištu sa ostalim klincima,,gledali smo neki balet,više se i ne sjećam točno o čemu se radilo
i nas par se odlučilo otići na wc,,na povratku s wc nosila sam kokice i žurila za ostalima naći svoje mjesto jer bih se inače izgubila Very Happy ....ali sjećam se da su stepenice kojima smo silazili među sjedala bile grozne,,i ja sam zakačila za nekakvu torbicu od jedne gospođe koja je bila uz sjedalo,rasula sam se koliko sam duga i široka a kokice su frktale na sve strane kao da si otvorio mikrovalnu...  Boji se, mazi, stidi Laughing 
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 1085
Reputacija Reputacija : 125
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
Najsmješnije stvari koje su vam se dogodile Empty0 / 9990 / 999Najsmješnije stvari koje su vam se dogodile Empty

[Vrh] Go down

Najsmješnije stvari koje su vam se dogodile Empty Re: Najsmješnije stvari koje su vam se dogodile

Postaj by Chulpan ned oľu 16, 2014 11:36 am

Kad sam bila curica imala sam irskog setera. Isla sam s ekipom u setnju do rijeke, svi smo bili s psima, nas petero. Tamo je bila nekakva šumica di ljubavnici dolaze noću s autima, neki papak se posrao i moj seter se uvaljao u to, lovacki psi to vole.

Uopce mi nije bilo smijesno, htjela sam ga ubit, ali ekipa se smijala cijelim putom natrag, nas petero s govnatim psom koji smrdi do neba...\'\'\'\'\'

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Najsmješnije stvari koje su vam se dogodile Empty0 / 9990 / 999Najsmješnije stvari koje su vam se dogodile Empty

[Vrh] Go down

Najsmješnije stvari koje su vam se dogodile Empty Re: Najsmješnije stvari koje su vam se dogodile

Postaj by nikolina ned oľu 16, 2014 1:39 pm

Žužika je napisao/la:Imate li vi takvih svojih bisera koje ne možete zaboraviti? Što vam se najsmješnije dogodilo?

ima ih i previše  :faceklanjanje:   Laughing Laughing Laughing 
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika ned oľu 16, 2014 1:45 pm

daj nikolina pričaj,,,,ovdje svi nešto ozbiljni Very Happy

evo još jedan primjer od prije par godina...

ljetovali smo na Jadranu i nakon plaže klinci su bili gladni a nije mi se dalo kuhati pa sam skoknula naručiti pizze u oblužnju pizzeriju/kafić...

čim sam sjela,došao je konobar i nisam se ni snašla,,,ispalila sam: "kakvih sve pizza imaš?"...na što je on odgovorio tužnog izraza lica: "nemam ti ja puno pica,samo jednu!"...
jedva sam čekala da donesu naruđbu i da nestanem..
srela sam ga još dva-tri puta i svaki put mi se nakesio od uha do uha...

Very Happy Very Happy Very Happy
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina ned oľu 16, 2014 1:56 pm

Kad me vućeš već za Razz

Kolegica si hoće naručit vibrator i naravno ne smije na kućnu adresu da joj stari ne bi primi pošiljku ,pita mene jel mogu na tvoju ....reko ajde...
navodno sve je anonimno,privatnost zagaratirana ...
i tako jedan dan mene zaustavi poštar i smije se ko lud  kiša 
imenom me nazove i kaže imam paket za tebe....
ja onako šokirana što on zna šta stiže mi u paketu ...pitam ga  jesi siguran da je za mene? kiša 
on da da i smije se dalje....trebaš platit nekih 200kn...
odem ja po novac u kuću i uzmem pošiljku...un zemlju sam htijela propast...
nema većeg gafa od toga  kiša  kiša  kiša  kiša  kiša 
i toliko o privatnosti kod naruđbe tih spravica Very Happy
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika ned oľu 16, 2014 2:17 pm

nikolina... ma da ti to nisi za sebe naručila?  :faceklanjanje:   Laughing Laughing Laughing Laughing 
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina ned oľu 16, 2014 2:17 pm

Žužika je napisao/la:nikolina... ma da ti to nisi za sebe naručila?  :faceklanjanje:   Laughing Laughing Laughing Laughing 
 :faceklanjanje: :faceklanjanje: :faceklanjanje: 

nema na netu broja za mene Very Happy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika ned oľu 16, 2014 2:28 pm

nikolina je napisao/la:
 :faceklanjanje: :faceklanjanje: :faceklanjanje: 

nema na netu broja za mene Very Happy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

ako ih i ima,rijetki su ti s 22 cm  klanjanje kiša Laughing Laughing 
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina ned oľu 16, 2014 2:29 pm

Žužika je napisao/la:

ako ih i ima,rijetki su ti s 22 cm  klanjanje kiša Laughing Laughing 
štaš kada sam zahtijevna  zelenko  Very Happy
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

:: Društvo :: Humor