Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari

+15
eva kant
m
Jørgen
Gabriel
nikolina
Teo
Iron Man
histrion
Hunnerkongen
Chulpan
GracaVanPelt
rider331
Neu
tanuki
GMan
19 posters

Stranica 40 / 40. Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Go down

Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty Re: Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari

Postaj by histrion čet lip 12, 2014 7:43 am

eva kant je napisao/la: ... ovim tvojim "dokazivanjem" šta ja mislim si sabotirao natječaj, i ništa više.
to ti je predstavilo zadoovoljstvo - uživaj...

Nigdje ja nisam napisao što mislim da ti misliš.
Ja sam samo citirao tvoje riječi.
I poput svih ostalih nagađao tko je autor slika Voli i 1000 godina tradicije.

Tvoja izjava da je moje nagađanje sabotaža samo je još jedna u nizu insinuacija.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty0 / 9990 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty Re: Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari

Postaj by eva kant čet lip 12, 2014 7:49 am

o da, napisao si da si htio dokazati da nisi glup kao šta ja mislim...iako uopće nemaš pojma šta ja mislim.
ti nisi nagađao, ti kad si našao dokaz da je ono tanukijeva fotka, ti si to objavio ovdje...
ja to svaćam kao sabotiranje natječaja, jer se s tim moglo i pričekati do završetka ili meni na pp ukazati na to, ako si to smatrao propustom.

to nisu nikakve insinuacije - to su činjenice.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty92 / 99992 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion čet lip 12, 2014 8:52 am

eva kant je napisao/la:o da, napisao si da si htio dokazati da nisi glup kao šta ja mislim...iako uopće nemaš pojma šta ja mislim.

Idemo redom.

histrion je napisao/la: ... Tanuki pošalje sliku koju je već objavio ...
Zašto onda ne bi i ostali autori na svoje slike ne napisali ime???

Kao što vidiš nigdje nisam napisao gdje se slika nalazi. Pitao sam o smislu prikrivanja autora.

eva kant je napisao/la: ... nemam pojma da je itko i gdje objavio fotku ...

Mogla si me na pp pitati na što mislim.

eva kant je napisao/la: ... pa to nije zabranjeno ...

OK
Ako nije zabranjeno objaviti sliku nije zabranjeno ni ukazati na nju.

histrion je napisao/la: ... Čemu onda prikrivati imena autora????

Još uvijek nisam objavio gdje se slika nalazi već sam te opet pitao čemu prikrivanje. Imala si i treću mogućnost pitati me na pp.

eva kant je napisao/la: ... nije ista fotka, iako je motiv isti ...

Izjavom da to nije ista fotka iako je motiv isti pokušala si od mene napraviti budalu.
Napraviti me budalom ili prikazati lažljivim si pokušala i izjavom o imenu slike.

eva kant je napisao/la: ... ti nisi nagađao, ti kad si našao dokaz da je ono tanukijeva fotka, ti si to objavio ovdje...
ja to svaćam kao sabotiranje natječaja, jer se s tim moglo i pričekati do završetka ili meni na pp ukazati na to, ako si to smatrao propustom.

To nisu nikakve insinuacije - to su činjenice.

Ti si mi objasnila da to nije ista slika ... što znači da sam nagađao.

Pogledaj si definiciju isinuacije.
Tvoja izjava o kalkuliranju JE insinuacija.
Tvoja izjava o lažnom imenu slike JE insinuacija.
Tvoja izjava o ocjenjivanju autora JE insinuacija.

Da, mogao sam ti na pp napisati kad i gdje je Tanuki objavio sliku koja nije ista iako je isti motiv .... kao što si i ti mogla Jørgenu, Nikolini, Ironu, meni ... na pp poslati svoje sumnje.
Mogla si .... ali si radije sve nas vukla po forumu i nastojala prikazati pizdama.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty0 / 9990 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet lip 12, 2014 9:39 am

ne znam histri , nisam baš siguran da joj je bila namjera da vas pokaže , prikaže kao pizde ......
to je nedostatak virtualne komunikacije ....

stvarno poznavajući evu , mislim da niti u jednom trenutku joj nije bila namjera, bar ne kod tebe , irona , nikoline
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty14 / 99914 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen čet lip 12, 2014 9:43 am

m je napisao/la:ne znam histri , nisam baš siguran da joj je bila namjera da vas pokaže , prikaže kao pizde ......

stvarno poznavajući evu , mislim da niti u jednom trenutku joj nije bila namjera, bar ne kod tebe , irona , nikoline
Diskriminacija defaultno jednakih natjecatelja? Ugodno je to vidjeti napisano.

Jørgen
Trajno baniran/a

Registriran/a : 08.06.2013
Broj postova : 2381
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty9 / 9999 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina čet lip 12, 2014 10:04 am

m je napisao/la:ne znam histri , nisam baš siguran da joj je bila namjera da vas pokaže , prikaže kao pizde ......

Ne znam kakva joj je bila namjera,a da ti budem iskrena i to me baš briga...
Moram priznat da me šokiro taj njen upis.....
Naravno da na prvu pomisliš "jebote jel ona to mene zajebava ili šta" pa da misli da bi ja nekoga molila da mi da 3 jebena boda ,na nekoj nevažnoj igri...
Znam da je poslije pisala da to nije misla,već da sumnja da su dali autoru 3 boda...ali opet i da su dali zbog toga u čemu je problem,što su meni dali 3 boda?
Mislim odakle im pravo da daju nikolini i njenom medi 3 boda?
Stvarno nek ih je sram jedno i drugo Very Happy
I sad mi reci kako da se nastavim igrat,jel po njenom moje slike ne zaslužuju ni boda,ok ja znam da su loše i baš me briga,ja sam tu se igrala i zajebavala,a ne bila na ozbiljnom natjecanju.
Mislim kao voditelj natjecanja trebala bi cijeniti svakog tko se prijavi ,a s ovim mojim "medom" je pokazala i dala mi do znanja ,ne igraj se više....

nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet lip 12, 2014 10:15 am

ma to sa medom nisam niti vidio .....

a to koja fotka koliko zaslužuje sam već pookušao objasniti neki dan , da ne vidimo svi isto jednu fotku ..
ono što je tebi super meni je smeće , ono što je meni smeće , tebi može biti super ....

rekoh ovo je postalo sve samo ne igra ...

mjesto osobnih obračuna i sranja , koja nemaju nikakve veze sa fotografijom ....

malo mi je žao zbog toga iako ne sudjelujem

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty14 / 99914 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet lip 12, 2014 10:21 am

Jørgen je napisao/la:
Diskriminacija defaultno jednakih natjecatelja? Ugodno je to vidjeti napisano.

ma tko koga diskriminira .......
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen čet lip 12, 2014 10:26 am

m je napisao/la:

ma tko koga diskriminira .......
Osobno si napisao te nabrojao koga se ne smije diskriminirati.

histrion je napisao/la:Da, mogao sam ti na pp napisati kad i gdje je Tanuki objavio sliku koja nije ista iako je isti motiv .... kao što si i ti mogla Jørgenu, Nikolini, Ironu, meni ... na pp poslati svoje sumnje.
Mogla si .... ali si radije sve nas vukla po forumu i nastojala prikazati pizdama.

Jørgen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty9 / 9999 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant čet lip 12, 2014 10:37 am

histrion je napisao/la:

Idemo redom.

Kao što vidiš nigdje nisam napisao gdje se slika nalazi. Pitao sam o smislu prikrivanja autora.

Mogla si me na pp pitati na što mislim.

moj odgovor da nije zabranjeno objavljivanje te fotke je bio odgovor jorgenu koji je napisao da je fotka objavljena na frhr-u. u međuvremenu si ti na onoj drugoj temi već napisao gdje je objavljena ta fotka, pa sam je ja pogledala i vidjela da nije ista. u tom smislu nije prekršeno nikakvo pravilo, a zašto je tanuki odlučio poslati baš tu fotku, morat ćeš pitati njega.
a to što ti misliš da te netko pokušava napraviti budalom i da te se provocira, to je stvar tvoje osobne sumnje s kojom ja nemam nikakve veze.

tebe ja nisam "vukla" po forumu, isto kao što nisam nikolinu. direktno sam određene forumaše upitala šta me zanimalo kad je završio natječaj. jorgena sam upitala prije jer je tako imao mogućnost otkloniti moju sumnju.

Zadnja promjena: eva kant; čet lip 12, 2014 10:39 am; ukupno mijenjano 1 put.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty92 / 99992 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 40 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet lip 12, 2014 10:38 am

treba naučiti čitati sa razumijevanjem , inače i ja znam imati problema sa time kad su neki teški tekstovi ..
malo mi bude nejasno ....

ali ovo je bilo jasno napisano ......

znači piše

znači pisao sam forumašu , da si mislim da evi nije bila namjera prokazati kao pizdune , za tebe nisam baš siguran , ali za njih jesam poznavajući evu ....
da je to nedostatak u virtualnoj komunikaciji koji put ostane vakuum , nedorečensot , a nema niti mimike , gestikulacije  ....

eh diskriminacija , i ti piše Bog sa tobom i kaj sve ne , a pa niti pred ti tvojim Bogom nismo si jednaki , diskriminacija u startu ,...
tu na forumu nisi svi isti , od raznih boja nikova , različitih povlastica ...
a nisam niti u jednoternutku vidio ta ti to smeta .....

ne vidim diskriminaciju u tome ako tebe  netko smatra pizdicom .....

niti  sam napsiao koga smije smatrati pizdiccom a koga ne  ..

tak oda u onom postu nema diskriminacije bilo koje vrste ...

lako je napisati da je nešto diskriminacija , ali treba to znati i obajasniti , ali to ne znaš kao što nisi niti ono zana objasniti o parovima sa djecom i bez djece i tuđim djevičanstvom ...

ja to zove sranje , proljev dosadnjakovića

Zadnja promjena: m; čet lip 12, 2014 10:49 am; ukupno mijenjano 1 put.
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion čet lip 12, 2014 10:38 am

nikolina je napisao/la: ... ja sam tu se igrala i zajebavala ...

m je napisao/la:
... ovo je postalo sve samo ne igra ...

malo mi je žao zbog toga iako ne sudjelujem

I ja sam tu da mi prođe vrijeme ... da se zabavljam ... da podijelim ideje i iskustva ... da pokažem što je meni lijepo ... da vidim što drugi vole ... da pročitam neki savjet ... da nekome pomognem savjetom ako znam ...

To što su neki sve ovo shvatili ozbiljno meni je u redu ... do trenutka kad u žaru borbe prijeđu granicu dobrog ukusa.

Meni su moje slike lijepe (da nisu ne bih ih slao).
Stoga mi se čini suvišnim da mi govore da su moje slike kič (čak i ako jesu) ... da se za pobjede mogu zahvaliti glupim forumašima koji nisu sposobni razlikovati dobru od loše fotografije ... da lažem ... da manipuliram ... da nisam sposoban shvatiti što je tema .......

Da, i meni je žao što je od lijepe i zabavne igre nastalo što je već nastalo.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet lip 12, 2014 10:47 am

ali druže ako ja stavi fotku i ti napišeš da je totalno sranje , pa što ja to mogu , tebi jee sranje , meni ne ...
pa ne mogu se ja ljuti na tebe ako smatraš moju fotku sranjem iako je za mene vrhunski uradak ..

to oko fotek , dobre , loše , samo pokušao obajniti ...
mene ne zanima fotka , ali niti malo , ono pizdarija imeni kao slučajnom prolaziku je svaka fotka lijepa ...

a od komentara , loših , dobrih nemreš se obraniti .....

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen čet lip 12, 2014 10:48 am

m je napisao/la:treba naučiti čitati sa razumijevanjem , inače i ja znam imati problema sa time kad su neki teški tekstovi ..
malo mi bude nejasno ....

ali ovo je bilo jasno napisano ......

znači piše

znači pisao sam forumašu , da si mislim da evi nije bila namjera prokazati kao pizdune , za tebe nisam baš siguran , ali za njih jesam poznavajući evu ....
da je to nedostatak u virtualnoj komunikaciji koji put ostane vakuum , nedorečensot , a nema niti mimike , gestikulacije ....

eh diskriminacija , i ti piše Bog sa tobom i kaj sve ne , a pa niti pred ti tvojim Bogom nismo si jednaki , diskriminacija u startu ,...
tu na forumu nisi svi isti , od raznih boja nikova , različitih povlastica ...
a nisam niti u jednoternutku vidio ta ti to smeta .....

ne vidim diskriminaciju u tome ako tebe netko smatra pizdicom .....

niti sam napsiao koga smije smatrati pizdiccom a koga ne ..

tak oda u onom postu nema diskriminacije bilo koje vrste ...

lako je napisati da je nešto diskriminacija , ali treba to znati i obajasniti , ali to ne znaš kao što nisi niti ono zana objasniti o parvima sa djecom i bez djece i tuđim djevičanstvom ...

ja to zove sranje , proljev dosadnjakovića

Srce drago savjetodavno..

Treba naučiti pisati s razumijevanjem.

Nisi fotograf, nisi natjecatelj, došao si na temu srati i prsiti se sa svojim poznavanjem eve kant.
Ja to zovem proljevom dosadnjakovića.

Jebe mi se za evu kant. Poznam samo voditeljicu natječaja a ta je postupila nepošteno i nekorektno.
I ne, naravno da novopromaknuta moderatorica nije dugogodišnjeg super moderatora prozvala za pizdu. Ne smije, jedu iz istog valova.

PS.
Zamisli se nad boldanim.

Zadnja promjena: Jørgen; čet lip 12, 2014 10:52 am; ukupno mijenjano 1 put.

Jørgen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant čet lip 12, 2014 10:51 am

nikolina je napisao/la:
Ne znam kakva joj je bila namjera,a da ti budem iskrena i to me baš briga...
Moram priznat da me šokiro taj njen upis.....
Naravno da  na prvu pomisliš "jebote jel ona to mene zajebava ili šta" pa da misli da bi ja nekoga molila da mi da 3 jebena boda ,na nekoj nevažnoj igri...
Znam da je poslije pisala da to nije misla,već da sumnja da su dali autoru 3 boda...ali opet i da su dali zbog toga u čemu je problem,što su meni dali 3 boda?
Mislim odakle im pravo da daju nikolini i njenom medi 3 boda?
Stvarno nek ih je sram  jedno i drugo Very Happy
I sad mi reci kako da se nastavim igrat,jel po njenom moje slike ne zaslužuju ni boda,ok ja znam da su loše i baš me briga,ja sam tu se igrala i zajebavala,a ne bila na ozbiljnom natjecanju.
Mislim  kao voditelj natjecanja trebala bi cijeniti svakog tko se prijavi ,a s ovim mojim "medom" je pokazala i dala mi do znanja ,ne igraj se više....

već sam više od nekoliko puta rekla da mi je žao što si se ti u mojem pitanju pronašla. ni jednog trenutka nisam posumnjala u tebe. pitala sam ridera, irona i žužiku zašto su tvojoj fotki dali 3 boda, znajući da si večer prije s riderom na temi pisala da ćeš poslati fotku životinje. i sama si mi rekla kako znaš da fotka i nije nešto, ali da podržavaš ovaj natječaj.. i kad netko tvojoj fotki koja je objektivno tehnički i s fotografskog aspekta najlošija i fulanog motiva da 3 boda, a jorgenovoj fotki koja ih zaslužuje, zbog nekakvog animoziteta i netrpeljivosti neda, onda je jasno da ću posumnjati da se radi o glasanju za autora, a ne za fotku.

ja nisam rekla da tvoje fotke ne zaslužuju ni boda, fotka meda nije zaslužila ni boda.

Zadnja promjena: eva kant; čet lip 12, 2014 10:56 am; ukupno mijenjano 1 put.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet lip 12, 2014 10:54 am

pa da ne vidim tu nikakvu diskriminaciju ako tebe netko smatra pizdunom .....

ne diskriminira te , samo ima stav o tebi kao pizdunu , niti ti je zabranjeno natjecati se , niti ti je zabranjeno komentirati , niti ti je zabanjeno glasati ...
da je to napravljeno , to bi bilo gadno , diskriminacija ...

znači nisi snosio nikakve sankcije zbog toga što te netko smatra pizdunom .........
dakle diskriminacije nema ......

loš pokušaj sa diskriminacjom , probaj neka drugo

-------

http://www.crofriends.com/viewtopic.forum?t=18725
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 40 / 40. Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

[Vrh]

- Similar topics