Rukomet - općeniti topic
+14
Nemo
tekilinho
rider331
Hunnerkongen
tanuki
nikolina
Love
Prop
Teo
Neu
damfisk
Iron Man
Purgy
Mass
18 posters
:: Sport :: Ostali sportovi
Stranica 5 / 11.
Stranica 5 / 11. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Rukomet - općeniti topic
iako jesam iz rukometnog grada, rukomet mi nije omiljeni sport,
daleko više od nogometa, ali ne sviđa mi se zbog grubosti i prevelikoj ovlasti sudija!
što to znači pasivna igra?
ako je u tome problem, zašto se ne mjenjaju pravila , pa se ogranići vrijeme napada kao u košarci ili vaterpolu!
u košarci su takva pravila da se svaki kontakt sudi kao faul, a u rukometu se hrvaju, zabijaju laktove u rebra i bubrege, pa je rukomet jedini kolektivni sport u rangu borilačkih vještina, ali i gori i podmukliji,
udari kad sudija ne gleda!
daleko više od nogometa, ali ne sviđa mi se zbog grubosti i prevelikoj ovlasti sudija!
ako je u tome problem, zašto se ne mjenjaju pravila , pa se ogranići vrijeme napada kao u košarci ili vaterpolu!
u košarci su takva pravila da se svaki kontakt sudi kao faul, a u rukometu se hrvaju, zabijaju laktove u rebra i bubrege, pa je rukomet jedini kolektivni sport u rangu borilačkih vještina, ali i gori i podmukliji,
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Gledam na mute, jer nemogu slušati tog Ćosića kako sere.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
POBJEDA !!!
Hrvatska pobijedila Poljsku, u polufinalu Eura protiv Danske!
Hrvatska je pobijedila Poljsku 31-28 i izborila polufinale Eura! Fantastičan doseg je to naših jer im je to čak šesto uzastopno polufinale na Europskim prvenstvima...
Hrvatska nije ništa posebno, reklo je uoči utakmice desno krilo Jakub Lucak!
E pa ta Hrvatska pobijedila je Poljsku 31-28 i izborila polufinale Europskog prvenstva! Fantastičan doseg je to naših rukometaša jer im je to šesto uzastopno polufinale na Eurima! Ujedno su izborili i Svjetsko prvenstvo iduće godine.
A utakmicu nije Hrvatska dobro otvorila. Poljaci su se odmah na početku osvojili i konstantno držali prednost od tri gola razlike. Srećom, na odmor se nekako otišlo sa samo -1!
A onda u nastavku "croexpress". Protivnik dugih sedam minuta nije zabio gol, a naši su napravili seriju 5-0! Poljska se nije predavala, došla je na -2, ali su naši rutinski priveli utakmicu kraju! Iako nam je odgovarao remi, naši su pokazali pobjednički mentalitet.
Peta je to pobjeda Hrvatske u šest međusobnih dvoboja, nabili su im komplekse, a nisu se prestrašili niti nakon što su Poljaci dan prije demolirali Švedsku. Štrlek, Čupić, Musa i Losert su prijatelje iz Kielca poslali u hotel na pakiranje kofera...
U petak u 21.00 sat slijedi veliki dvoboj protiv aktualnog europskog prvaka, domaćina Danske! Igraju uistinu fantastično, imaju na svojoj strani ne samo osmog, već i devetog igrača. Navijače i suce, ali ako će 'pakleni' igrati kao u 2. poluvremenu protiv Poljske ili u početnih 25 minuta protiv Francuske, onda i oni mogu pasti!
Izvor:24 Sata
Hrvatska pobijedila Poljsku, u polufinalu Eura protiv Danske!
Hrvatska je pobijedila Poljsku 31-28 i izborila polufinale Eura! Fantastičan doseg je to naših jer im je to čak šesto uzastopno polufinale na Europskim prvenstvima...
Hrvatska nije ništa posebno, reklo je uoči utakmice desno krilo Jakub Lucak!
E pa ta Hrvatska pobijedila je Poljsku 31-28 i izborila polufinale Europskog prvenstva! Fantastičan doseg je to naših rukometaša jer im je to šesto uzastopno polufinale na Eurima! Ujedno su izborili i Svjetsko prvenstvo iduće godine.
A utakmicu nije Hrvatska dobro otvorila. Poljaci su se odmah na početku osvojili i konstantno držali prednost od tri gola razlike. Srećom, na odmor se nekako otišlo sa samo -1!
A onda u nastavku "croexpress". Protivnik dugih sedam minuta nije zabio gol, a naši su napravili seriju 5-0! Poljska se nije predavala, došla je na -2, ali su naši rutinski priveli utakmicu kraju! Iako nam je odgovarao remi, naši su pokazali pobjednički mentalitet.
Peta je to pobjeda Hrvatske u šest međusobnih dvoboja, nabili su im komplekse, a nisu se prestrašili niti nakon što su Poljaci dan prije demolirali Švedsku. Štrlek, Čupić, Musa i Losert su prijatelje iz Kielca poslali u hotel na pakiranje kofera...
U petak u 21.00 sat slijedi veliki dvoboj protiv aktualnog europskog prvaka, domaćina Danske! Igraju uistinu fantastično, imaju na svojoj strani ne samo osmog, već i devetog igrača. Navijače i suce, ali ako će 'pakleni' igrati kao u 2. poluvremenu protiv Poljske ili u početnih 25 minuta protiv Francuske, onda i oni mogu pasti!
Izvor:24 Sata
Gost- Gost
A jesu me naživcirali
Ali pobjeda je tu. Sad s Dancima polufinale, najvjerojatnije gubimo i osvajamo 3. mjesto
Ali pobjeda je tu. Sad s Dancima polufinale, najvjerojatnije gubimo i osvajamo 3. mjesto
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
kirk jel ne možeš gledat na netu utakmicu?
nadam se da nećemo opet broncu osvojiti ...
nadam se da nećemo opet broncu osvojiti ...
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
čestiam,
hvaska je uvijek bila respektabilna i drago mi je šo je o ponovo dokazala, pa ću vjerojano pratiti taj susret u petak!
hvaska je uvijek bila respektabilna i drago mi je šo je o ponovo dokazala, pa ću vjerojano pratiti taj susret u petak!
Započeo/la tema :
Ma kakvi, net mi je prespor odavde....dobro i ovo imam
Ja se nadam zlatu, pa sto bude....
Gost- Gost
čestitke
odlična tekma danas
odlična tekma danas
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
svi se nadamo zlatu,ali eto praksa je pokazala da sistem natjecanja nije u redu i da samo zbog jedne izgubljene utakmice možeš ispasti iz natjecanja za vrh!Kapetan Kirk je napisao/la:Ma kakvi, net mi je prespor odavde....dobro i ovo imam
Započeo/la tema :
skroman siKapetan Kirk je napisao/la:
ma nek bude i srebro,samo da nije bronca...
Započeo/la tema :
nikolina je napisao/la:
skroman si
ma nek bude i srebro,samo da nije bronca...
Uvijek
Zlato, samo zlato nam treba.....vrijeme bi bilo ! Uvijek tako blizu, a nikad na vrhu.
Gost- Gost
Vidjet ćemo
Započeo/la tema :
Ispravak...pročitat ćešKapetan Kirk je napisao/la:Procitat cemo
Započeo/la tema :
Kapetan Kirk je napisao/la:Opet pobjedujes
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:iako jesam iz rukometnog grada, rukomet mi nije omiljeni sport,
A rukomet bez kontakta bi izgledao kako?
78-69 rezultati odprilike.
tanuki je napisao/la:
svi se nadamo zlatu,ali eto praksa je pokazala da sistem natjecanja nije u redu i da samo zbog jedne izgubljene utakmice možeš ispasti iz natjecanja za vrh!
A u kojem je sportu drugačije?
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Finale Danska Francuska, mi možda osvojimo 3. mjesto.
Započeo/la tema :
Imamo šanse protiv Danaca.
Ako budu solidarni pa postave trećeg golmana i odluče igrati sa igračem manje cijelu utakmicu pa bi u nekoj egal završnici mogla koja lopta slučajno na našu stranu otići.
Ako budu solidarni pa postave trećeg golmana i odluče igrati sa igračem manje cijelu utakmicu pa bi u nekoj egal završnici mogla koja lopta slučajno na našu stranu otići.
Započeo/la tema :
Mikel Hansen nas pobjedi sam
Započeo/la tema :
Buntić nešto voli skandinavce, trebalo bi mu dati prilike ako Kopljara odmah ne krene.
I ne znam zašto je opet Čupić dobio priliku ispred Horvata kad je očigledno da je Horvat u 3x boljoj formi.
Oboje su fenomenalna krila, ali ako Horvatu ulazi sve a Čupić očito nema samopouzadnja kao prije, ne znam zašto opet igra u prvoj.
Vuković danas opet sjedi samo na klupi. Ne kužim razlog, zašto ga je vodio uopće?
I ne znam zašto je opet Čupić dobio priliku ispred Horvata kad je očigledno da je Horvat u 3x boljoj formi.
Oboje su fenomenalna krila, ali ako Horvatu ulazi sve a Čupić očito nema samopouzadnja kao prije, ne znam zašto opet igra u prvoj.
Vuković danas opet sjedi samo na klupi. Ne kužim razlog, zašto ga je vodio uopće?
Započeo/la tema :
Čupko se malo previše preserava, a u igri je više jer ono, on je ime. Vuković je zbilja fail ovaj put jer je u utakmici s Rusijom dao 4 lopte zaredom protivniku. Kad to napraviš kod slabije momčadi, nemaš kaj igrati protiv jakih.
Horvat i Štrlek su zakon.
Trebamo nekog novog kružnog. Vori je trom, spor i fula totalni zicer. Stoji ko kip i navlači se na crti. Gledam malo ostale, svi trče, otvaraju se, zabijaju golove, ima ih svugdje.
Horvat i Štrlek su zakon.
Trebamo nekog novog kružnog. Vori je trom, spor i fula totalni zicer. Stoji ko kip i navlači se na crti. Gledam malo ostale, svi trče, otvaraju se, zabijaju golove, ima ih svugdje.
Započeo/la tema :
Da, Rusiji je dao 4 lopte.
Protiv Francuza nije ni usao na teren, u prvom krugu ako je skupio pola sata dobro je.
Nisam ga nikad volio kao igrača, za razliku od nekih koji ga dižu u nebo, ali samo ne razumijem, koji kurac sjedi tamo ako mu neće dat priliku?
Pa zovi onda Lackovića, spreman je za šut dva po utakmici.
Protiv Francuza nije ni usao na teren, u prvom krugu ako je skupio pola sata dobro je.
Nisam ga nikad volio kao igrača, za razliku od nekih koji ga dižu u nebo, ali samo ne razumijem, koji kurac sjedi tamo ako mu neće dat priliku?
Pa zovi onda Lackovića, spreman je za šut dva po utakmici.
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
svi se nadamo zlatu,ali eto praksa je pokazala da sistem natjecanja nije u redu i da samo zbog jedne izgubljene utakmice možeš ispasti iz natjecanja za vrh!
Da.
Zbog jedne izgubljene utakmice - recimo, polufinala - možeš ispasti iz natjecanja za zlatnu medalju.
Baš nepošteno. Grozno.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Stranica 5 / 11. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Rukomet - općeniti topic
» Tenis - općeniti topic
» Košarka - općeniti topic