Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi

+8
Neu
Hunnerkongen
zbracun
damfisk
Teo
Stevo Largo
pustinja
Iron Man
12 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty Re: 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi

Postaj by Chulpan čet sij 09, 2014 10:09 pm

Stavio je noge di bi ja guzicu, nek je platio. Zločesti osmijeh

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty0 / 9990 / 999 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty Re: 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi

Postaj by zbracun pet sij 10, 2014 8:17 am

A sad. Neznam šta je bolje. Usrana guzica ili čiste noge  \'\'\'\'\' .
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty3 / 9993 / 999 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion pet sij 10, 2014 9:46 am

Ja sam (doduše) već u godinama pa mi pripada biti grintav.

Kad vidim nekoga sjediti na naslonu klupe u parku priđem mu/joj i najljubaznijim glasom što ga mogu u tom trenutku izvući iz grla pitam sjedi li tako i doma.
Isto je i u kafićima kad na susjednu stolicu dignu noge.
A još gore je u trgovinama gdje klince stare i 8-9 godina stave u kolica u kojima ću ja sutra voziti kruh. Te roditelje obično pitam drže li dječje cipele na stolu u kuhinji.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty0 / 9990 / 999 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by GMan pet sij 10, 2014 2:57 pm

Naravno da nie u redu tako sjediti ali daj ono....
900 kn za to mi je apsurdno. I to da ću tako zagaditi sjedalicu je bezvezna izjava jer ih nitko i ne čisti i održava i po njima pada kiša, upijaju smog i ptičja govna.
GMan
GMan
Junior
Junior

Registriran/a : 29.11.2013
Broj postova : 566
Reputacija Reputacija : 174
Godina imam : 27
Započeo/la tema :
 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty15 / 99915 / 999 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion pet sij 10, 2014 3:19 pm

GMan je napisao/la:
.. 900 kn za to mi je apsurdno ...

Ja imam bolje rješenje.
Komunalci skinu staru klupu i postave novu.
Staru odvezu vandalu (koji se na nju potpisao, oštetio je, zaprljao ...).
Istovremeno mu ostave račun za novu klupu i manipulativne troškove.

U slijedećih nekoliko dana cijeli grad to sazna.
Pa da vidimo tko će uništiti slijedeću.

p.s. - još gore bi prošli vozači koji parkiraju na mjestima rezerviranim za osobe s invaliditetom.
Oduzmem mu auto i vozačku, pošaljem šest mjeseci na psihijatrijsko liječenje i zabranim slijedećih 5 godina polagati ispit za upravljanje motornim vozilom.
Iste odgojne metode upotrijebio bih i za vozače koji ne propuste pješaka na označenom prijelazu.

(no dobro - možda malo pretjerujem)
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by GMan pet sij 10, 2014 3:26 pm

Slažem se. Kad sam na zebri onda auti staju meni, boli me ona stvar kaj se nekom žuri. Naravno, nikad to nije bilo opasno ali dam doznanja vozaću da mora stat. smajlić
GMan
GMan
Junior
Junior

Registriran/a : 29.11.2013
Broj postova : 566
Reputacija Reputacija : 174
Godina imam : 27
Započeo/la tema :
 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty15 / 99915 / 999 900 kn kazna za 'neprimjereno' sjedenje na klupi - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by more29 pet sij 10, 2014 4:30 pm

histrion je napisao/la:

Ja imam bolje rješenje.

p.s. - još gore bi prošli vozači koji parkiraju na mjestima rezerviranim za osobe s invaliditetom.
Oduzmem mu auto i vozačku, pošaljem šest mjeseci na psihijatrijsko liječenje i zabranim slijedećih 5 godina polagati ispit za upravljanje motornim vozilom.
Iste odgojne metode upotrijebio bih i za vozače koji ne propuste pješaka na označenom prijelazu.

(no dobro - možda malo pretjerujem)

slažem se ....nikad nisam kužio ljude koji kontra sjede na klupama.....em žulja guzicu i nije nimalo fakerski kao šta neki misle,nije niti zdravo!
ali sjede iz razloga jer je prvi tako sjeo i zaprljao klupu i šta sad nemaju izbora....
komunalci bi trebali samo dati krpu ili pinel u ruku i nek farbaju
more29
more29
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 19.07.2009
Broj postova : 70
Reputacija Reputacija : 4
Godina imam : 45
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan pet sij 10, 2014 5:39 pm

zbracun je napisao/la:A sad. Neznam šta je bolje. Usrana guzica ili čiste noge  \'\'\'\'\' .
naslov teme kaze sta je bolje. Very Happy

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet sij 10, 2014 11:47 pm

histrion je napisao/la:

Ja imam bolje rješenje.

E bravo gore
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics