Kladioničarske prognoze foto natječaja - ulog reputacija
+11
Gabriel
bohemian
Slliver
Dr Basta
rider331
histrion
eva kant
GMan
Hunnerkongen
Iron Man
m
15 posters
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Natjecanja u fotografiji - Foto natječaj
Stranica 19 / 19.
Stranica 19 / 19. • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Jørgen- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 08.06.2013
Broj postova : 2381
Reputacija : 63
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Re: Kladioničarske prognoze foto natječaja - ulog reputacija
Kad svi priloze mogla bi i kladionica past
Mihovil- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
do sada smo znali tko su prijavljeni autori,ali Eva je eto još više zamaskirala priču pa ne možemo ni pretpostaviti,
do sada se nisam javljao jer bi možda utjecao na neke glasatelje, ali danas je zaključni dan glasovanja i ništa bitno se ne može promjeniti
ali eto 100% sam siguran da je fotografija pod brojem 2 nazivom ni na nebu ni na zemlji Histrionova,
dobro zapažen motiv što je karakteristika Histrionovih fotki, ali isto tako šlampava kompozicija i dugo sam dvojio za taj jedan bod, dali toj fotki ili galebu na stijeni za koju pretpostavljam da je Teova, ali isto tako bi mogla biti fotka bilo kojeg sudionika, ali presudio je life motiv.
za fotku čuvam te, pretpostavio sam da je rad našeg novog člana, izuzetno dobrog fotografa, ali po njegovom glasovanju ispada da to nije njegova fotka, da znam sudionike onda bi mogao reći čija je to fotka!
hrvatske ljepote, jedino može biti Evina fotka, koja je vrlo uznapredovala u fotografiji, ali fotka je dosadna i nezanimljiva!
ostaje tu fotka begging za koju pretpostavljam da je feniksova,
tehnički korektna ali sjebana kompozicijski, vjerojatno namjerno, kao što sam i ja svoju fotku zamaskirao atipično za mene!
do sada se nisam javljao jer bi možda utjecao na neke glasatelje, ali danas je zaključni dan glasovanja i ništa bitno se ne može promjeniti
ali eto 100% sam siguran da je fotografija pod brojem 2 nazivom ni na nebu ni na zemlji Histrionova,
dobro zapažen motiv što je karakteristika Histrionovih fotki, ali isto tako šlampava kompozicija i dugo sam dvojio za taj jedan bod, dali toj fotki ili galebu na stijeni za koju pretpostavljam da je Teova, ali isto tako bi mogla biti fotka bilo kojeg sudionika, ali presudio je life motiv.
za fotku čuvam te, pretpostavio sam da je rad našeg novog člana, izuzetno dobrog fotografa, ali po njegovom glasovanju ispada da to nije njegova fotka, da znam sudionike onda bi mogao reći čija je to fotka!
hrvatske ljepote, jedino može biti Evina fotka, koja je vrlo uznapredovala u fotografiji, ali fotka je dosadna i nezanimljiva!
ostaje tu fotka begging za koju pretpostavljam da je feniksova,
tehnički korektna ali sjebana kompozicijski, vjerojatno namjerno, kao što sam i ja svoju fotku zamaskirao atipično za mene!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
eto zašto je zanimljivo kad se ne znaju sudionici..
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
pa više manje sudionici se znaju, a ja sam dobio bod od Histriona što mi je draže nego boga vidjeti i draže od pobjede nanatječaju, u poznatom natjecanju nema šamse da bi dobio bod od histrijaeva kant je napisao/la:eto zašto je zanimljivo kad se ne znaju sudionici..
Započeo/la tema :
više manje se znaju, ali svejedno ne možeš odrediti sve autore fotografija..
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
naravno da ne mogu i zbog toga je ovakav vid natjecanja daleko interesantniji ,
očekivao sam u ovom krugu daleko bolje fotke s obzirom na prethodni tematski krug gdje su gotovo sve fotke bile odlične, u ovom krugu na slobodnu temu sve fotke su gotovo očajne i bilo je teško glasovati.
koliko vidim moja fotka će se dobro plasirati, mada je to i logično u tako lošoj konkurenciji, a namjera mi je bila slanje fotke za koju nitko neće pretpostaviti da je moja.
sve u svemu moram priznati da su glasatelji realni, pa čak kada je u pitanju natjecanje s poznatim autorima, vjerojatno bi rezultati bili isti i da se znaju autori, ali mislim da je ovako ipak zanimljivije
očekivao sam u ovom krugu daleko bolje fotke s obzirom na prethodni tematski krug gdje su gotovo sve fotke bile odlične, u ovom krugu na slobodnu temu sve fotke su gotovo očajne i bilo je teško glasovati.
koliko vidim moja fotka će se dobro plasirati, mada je to i logično u tako lošoj konkurenciji, a namjera mi je bila slanje fotke za koju nitko neće pretpostaviti da je moja.
sve u svemu moram priznati da su glasatelji realni, pa čak kada je u pitanju natjecanje s poznatim autorima, vjerojatno bi rezultati bili isti i da se znaju autori, ali mislim da je ovako ipak zanimljivije
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
... nema šamse da bi dobio bod od histrija ...
Vjerovao ti ili ne .... svaki put kad sam mislio da je tvoja slika vrijedna bodova te sam ti i dao.
Drugim riječima: nikad nisam gledao tko je sliku poslao.
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
ma šalim se,histrion je napisao/la:
Vjerovao ti ili ne .... svaki put kad sam mislio da je tvoja slika vrijedna bodova te sam ti i dao.
Drugim riječima: nikad nisam gledao tko je sliku poslao.
ti si dobrica i ne mislim da si zločest,
fotografiju poimamo drugačije i to je u redu,
za mene si ti pozitivac ali moram te malo podjebavati jer ja sam takav po difoltu
osoba koja se bavi SPORTSKIM PLANINARENJEM jest osoba kojoj bi pvjerio život bez imalo sumnje!
Započeo/la tema :
Stranica 19 / 19. • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Anketa (kakav oblik foto natječaja želite najradije?)
» Pobjedničke fotografije natječaja CroFriends foruma
» Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari
» Foto natječaj 10
» Foto natječaj
» Pobjedničke fotografije natječaja CroFriends foruma
» Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari
» Foto natječaj 10
» Foto natječaj
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Natjecanja u fotografiji - Foto natječaj
Stranica 19 / 19.