CroFriends forum
2 posters
Stranica 1 / 1.
CroFriends forum
CroFriends od 1.1.2014. novim korisnicima omogućava aktivaciju korisničkog računa (nicka) samo ako je određena osoba dobila pozivnicu od regularnog (provjerenog) člana CroFriends foruma.
Ukoliko ste novi, a niste dobili pozivnicu pokušajte ovdje napisati zašto baš Vama administracija treba aktivirati korisnički račun.
Nama nije važna kvantiteta već kvaliteta. Svaki član koji dobije pozivnicu na CroFriends forum može se smatrati počasnim.
Nepoznate i sumnjive članove administracija neće aktivirati.
Od 1.1.2014. također je zabranjeno pisanje uz pomoć prikrivanja (proxy) IP adresa. Svaki član koji koristi proxy dobiti će ban.
Ukoliko ste novi, a niste dobili pozivnicu pokušajte ovdje napisati zašto baš Vama administracija treba aktivirati korisnički račun.
Nama nije važna kvantiteta već kvaliteta. Svaki član koji dobije pozivnicu na CroFriends forum može se smatrati počasnim.
Nepoznate i sumnjive članove administracija neće aktivirati.
Od 1.1.2014. također je zabranjeno pisanje uz pomoć prikrivanja (proxy) IP adresa. Svaki član koji koristi proxy dobiti će ban.
Zadnja promjena: Neu; ned kol 10, 2014 9:44 am; ukupno mijenjano 1 put.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: CroFriends forum
Dragi korisnici, a i oni malo manje dragi,
Gotovo 2000 korisnika na forumu je obrisano jer nama nije važna kvantiteta već kvaliteta.
Na forumu je registracija zabranjena jer ne želimo se družiti s makar kim, omrežje je prepuno koje kakvih fanatika, te će se zaista dolaziti samo uz preporuku starosjedioca ili ako se nekome baš jako dopada forum te želi aktiv no pisati, sudjelovati i slično morati će se dokazati u ovoj temi u konverzaciji sa mnom.
Također, na forum je obavezno registrirati se s regularnom IP adresom kao što sam ranije navela, ako IP nije regularan korisniku se odmah daje trajni ban.
Gotovo 2000 korisnika na forumu je obrisano jer nama nije važna kvantiteta već kvaliteta.
Na forumu je registracija zabranjena jer ne želimo se družiti s makar kim, omrežje je prepuno koje kakvih fanatika, te će se zaista dolaziti samo uz preporuku starosjedioca ili ako se nekome baš jako dopada forum te želi aktiv no pisati, sudjelovati i slično morati će se dokazati u ovoj temi u konverzaciji sa mnom.
Također, na forum je obavezno registrirati se s regularnom IP adresom kao što sam ranije navela, ako IP nije regularan korisniku se odmah daje trajni ban.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Konverzacija
Draga adminice (tko jebe korisnike),
Kojim to vama kad vas ima petero u dva reda?
Obrisan je balast koji se briše na svakom forumu jer je jasno da se osoba koja od 2009 ima 0 postova neće iznenada raspisati krajem 2014.
Nemate vi ni kvalitetu ni kvantitetu. Kvantitetu vam trenutno daju scholetovi vicevi, a kvalitetu ste imali u rijetkim trenutcima kad sam ja bio aktivan na forumu.
U stavci o druženju se slažemo - takvima kakvi ste bolje vam je u rezervatu, omrežje je škola poroka, to svatko zna.
Tvoji starosjedioci su najsretniji kad su sami, a da ne bude kako si za djabe podigla staru temu, eto, meni se jako dopada forum te želim aktivno pisati, sudjelovati i slično. Nakon razgovora s tobom idem regati nick a ti ga validiraj.
Zvati ću se Suzi Myoko, pari nježna Japanka, a zapravo Noidan Kirot
Također, da ne bi patio i tebe i sebe sa sporim i nepouzdanim proxy adresama, regat ću se s moje voljene regularne orion IP kao i uvijek tijekom protekle godine.
Bilježim se sa štovanjem
PS.
Želiš li nekakvu konverzaciju, sad je pravi čas.
Kojim to vama kad vas ima petero u dva reda?
Obrisan je balast koji se briše na svakom forumu jer je jasno da se osoba koja od 2009 ima 0 postova neće iznenada raspisati krajem 2014.
Nemate vi ni kvalitetu ni kvantitetu. Kvantitetu vam trenutno daju scholetovi vicevi, a kvalitetu ste imali u rijetkim trenutcima kad sam ja bio aktivan na forumu.
U stavci o druženju se slažemo - takvima kakvi ste bolje vam je u rezervatu, omrežje je škola poroka, to svatko zna.
Tvoji starosjedioci su najsretniji kad su sami, a da ne bude kako si za djabe podigla staru temu, eto, meni se jako dopada forum te želim aktivno pisati, sudjelovati i slično. Nakon razgovora s tobom idem regati nick a ti ga validiraj.
Zvati ću se Suzi Myoko, pari nježna Japanka, a zapravo Noidan Kirot
Također, da ne bi patio i tebe i sebe sa sporim i nepouzdanim proxy adresama, regat ću se s moje voljene regularne orion IP kao i uvijek tijekom protekle godine.
Bilježim se sa štovanjem
PS.
Želiš li nekakvu konverzaciju, sad je pravi čas.
Suzi Myoko- Gost
crofriends na pozivnicu ali nikako mi ne stiže..?
Draga adminice,Neu je napisao/la:...ili ako se nekome baš jako dopada forum te želi aktiv no pisati, sudjelovati i slično morati će se dokazati u ovoj temi u konverzaciji sa mnom.
prolazi vrijeme, čekam pun povjerenja, ali nisam dočekao ni obećanu pozivnicu ni obavijesni razgovor/konverzaciju tijekom kojeg bi se mogao pokazati u najljepšem svjetlu.
Očekujem da se to popravi pod odmah kako bih već navečer mogao piskarati po forumu. No ako ne bude, nije tragično: ljetno je doba, idem s obitelji na more i nadam se da će mi pozivnica, ako ne sad odmah, stići tijekom narednih 14 dana.
Ako ti se ne sviđa izabrani nick Suzy Mioko, ne inzistiram (iako je to najljepši nick na svijetu). Pozivnicu mi možeš poslati na nick Bolly Mequratz.
Bilježim se sa štovanjem
Suzy Mioko- Gost
Suzy Mioko je napisao/la:
Jest, lud je.
Ako si pročitao samo dio jedne od njegovih tridesetak knjiga jasno ti je.
Lud je, no luđaci znaju biti pametni, nisu svi poput ovih na CF.
Biti će još svega na Balkanu, Bosna vrije..
No, taj takozvani sud pravde vrijedi koliko i banovi od Neu. Suditi neke narode za ratni zločin, a Amerikance abolirati unaprijed za sve što bi ikad mogli počiniti je isto što i odrediti jednog člana CF za kažnjavanje uprave i iživljavanje nedojebanih članova. Nikad kruha otog brašna.
Zašto si mi ključala temu, Neu?
Još nisi skužila da je s menom bolje biti dobar?
ne nisam pročitao ni slova od dotičnog autora, samo priče oko onoga što se o njemu piše!
i da žao mi je što si eliminirana sa foruma,
bilo bi mi draže da si prisutna na forumu,
mada ne razumijem tvoj mazohizam!
na nekim drugim frumima su mene banirali zbog mog tvrdoglavog i nepopustljivog stava, pa ja nemam ni volje ni želje da se tamo i dalje guram,
zbog čega
zbog čega ti inzistiraš učestvovati na ovom forumu, ako te gazdarica ne želi
koji je razlog tvom mazohizmu
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ja nisam žensko, tanči.tanuki je napisao/la:ne nisam pročitao ni slova od dotičnog autora, samo priče oko onoga što se o njemu piše!
i da žao mi je što si eliminirana sa foruma,
bilo bi mi draže da si prisutna na forumu,
mada ne razumijem tvoj mazohizam!
na nekim drugim frumima su mene banirali zbog mog tvrdoglavog i nepopustljivog stava, pa ja nemam ni volje ni želje da se tamo i dalje guram,
zbog čega
zbog čega ti inzistiraš učestvovati na ovom forumu, ako te gazdarica ne želi hmm
koji je razlog tvom mazohizmu hmm
Petra će doći kad joj bude aktiviran nick (uz veliku ispriku od neu i ostalih papaka). Znači, nikad.
Nisam ni mazohist, ja uživam u ovoj situaciji.
Bio sam dva tjedna u Grčkoj pa iako smo imali net, nijednom se nisam spojio.
Ali čim sam došao doma uskočio sam pravo na krofrends
Nigdje se ja ne guram, tanči.
Član sam ovog foruma od prosinca 2009, prva brigada i ostati ću na njemu do kraja
Suzy Mioko- Gost
Similar topics
» Klonovi banned
» VII. Crofriends ubersong natjecanje, 1. 1/4
» VII. Crofriends ubersong natjecanje, 2. 1/4
» VII. Crofriends ubersong natjecanje, 3. 1/4
» VII. Crofriends ubersong natjecanje, 4. 1/4
» VII. Crofriends ubersong natjecanje, 1. 1/4
» VII. Crofriends ubersong natjecanje, 2. 1/4
» VII. Crofriends ubersong natjecanje, 3. 1/4
» VII. Crofriends ubersong natjecanje, 4. 1/4
Stranica 1 / 1.