Snježna kraljica
+2
Purgy
tanuki
6 posters
:: Sport :: Ostali sportovi
Stranica 1 / 1.
Snježna kraljica
eto dakle taj glamurozni događaj koji okuplja sve javne ličnosti zagreba, ove godine nećemo gledati!
otkazivanje snježne kraljice u medijima je prošlo nezapaženo.
dok se naprimjer lisica održava na pohorju iznad mariboru, sva skijališta rade, dok se isto održava na sljemenu i planinarima je zabranjen pristup na redovne destinacije!
gorski kotar koji ima prirodne uvijete i pristupe jednostavno je zaobiđen, a u sljeme se lupa hrpetina love zbog propagande i imiđa jednog jadnog gradonačelnika, koji će sve svoje poraze prikriti a pobjede udeseterostrućiti!
zašto gotovo nitko ne zna da je takmićenje propalo jer sljeme nije destinacija za takvo natjecanje!
otkazivanje snježne kraljice u medijima je prošlo nezapaženo.
dok se naprimjer lisica održava na pohorju iznad mariboru, sva skijališta rade, dok se isto održava na sljemenu i planinarima je zabranjen pristup na redovne destinacije!
gorski kotar koji ima prirodne uvijete i pristupe jednostavno je zaobiđen, a u sljeme se lupa hrpetina love zbog propagande i imiđa jednog jadnog gradonačelnika, koji će sve svoje poraze prikriti a pobjede udeseterostrućiti!
zašto gotovo nitko ne zna da je takmićenje propalo jer sljeme nije destinacija za takvo natjecanje!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Re: Snježna kraljica
da;
http://www.forum.tm/vijesti/sljemenski-dernek-dosad-nas-je-vec-kostao-tri-bjelolasice-1362
i ne samo bjelolasica, platak,. bijela kosa, sve na domak zagrebu!
ali ne to mora biti dernek za establišment, gdje ni planinari ne mogu doći na svoje domove!
samo jedamput sam skijao na sljemenu ili što bi reklli triput,
prvi put, zadnji put i nikada više!
prihvačam, da sam zagrepćanin, volio bi ih mati sljeme i kao izletište i kao skijalište, zbog djece, ali da tu suludu utrku i održavanje staze plačaju svi, pa i oni koj ni ne znaju što su to skije, ipak nije primjereno!
samo zbog imiđa kostelića ( u svakom slučaju klnjam se) i bahatog bandića, na sljemenu je napravljena nadrealistička priča, koja je morala puknuti!
kostelići nemaju nasljednike, jer ne postoji hrvatska škola skijanja,
svoj talent nisu mogli prenjeti nikom, jer skijalište na sljemenu godnje radi manje od mjesec dana, da su za tu lovu napravljena skijališta u gorskom kotaru, možda bi mogla i postojati i škola hrvatskog skijanja, ovako janica i ivica kao talenti ulaze u povijest, ali taj talent nisu bili u mogućnosti prenjeti nikome, jer na rčun njihovog talenta i euforije, napravljeno je vrhunsko skijalište na brdšcu iznad zagreba!
jedino skijalište na svijetu uz glavni grad, koje eto igrom slučaja ne funkcionira
e da sad sam se sjetio da i dubai ima skijalište, ali jebi ga ima i naftu
http://www.forum.tm/vijesti/sljemenski-dernek-dosad-nas-je-vec-kostao-tri-bjelolasice-1362
i ne samo bjelolasica, platak,. bijela kosa, sve na domak zagrebu!
ali ne to mora biti dernek za establišment, gdje ni planinari ne mogu doći na svoje domove!
samo jedamput sam skijao na sljemenu ili što bi reklli triput,
prvi put, zadnji put i nikada više!
prihvačam, da sam zagrepćanin, volio bi ih mati sljeme i kao izletište i kao skijalište, zbog djece, ali da tu suludu utrku i održavanje staze plačaju svi, pa i oni koj ni ne znaju što su to skije, ipak nije primjereno!
samo zbog imiđa kostelića ( u svakom slučaju klnjam se) i bahatog bandića, na sljemenu je napravljena nadrealistička priča, koja je morala puknuti!
kostelići nemaju nasljednike, jer ne postoji hrvatska škola skijanja,
svoj talent nisu mogli prenjeti nikom, jer skijalište na sljemenu godnje radi manje od mjesec dana, da su za tu lovu napravljena skijališta u gorskom kotaru, možda bi mogla i postojati i škola hrvatskog skijanja, ovako janica i ivica kao talenti ulaze u povijest, ali taj talent nisu bili u mogućnosti prenjeti nikome, jer na rčun njihovog talenta i euforije, napravljeno je vrhunsko skijalište na brdšcu iznad zagreba!
jedino skijalište na svijetu uz glavni grad, koje eto igrom slučaja ne funkcionira
e da sad sam se sjetio da i dubai ima skijalište, ali jebi ga ima i naftu
Započeo/la tema :
Slažem se.
Zatvoriti Sljeme, Arenu i sve ostale sportske arene u Hrvatskoj.
Ajmo malo shopping centara otvarat.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
ne moraš biti ciničan!Purgy je napisao/la:Slažem se.
sljeme je zatvoreno jedino onda kad se održava taj cirkus, inaće je otvoreno cijele godine,
za arenu ne znam!
ne znam dali si pročitao link, ali za usporedbu zatvorenog sljemena u periodu kada se odigrava taj cirkus, koje ove godine ni bog nije pomogao unatoč hrvatskoj katoličkoj državi, na pohorju iznad maribora, taj svjetski kup ne potiče nikakvu euforiju, samo jedna staza je zatvorena u vrijeme natjecanja, a skijaši rekreativci to ni ne osjete!
ali eto u tih pola mjeseca skijaške sezone na sljemenu, kada se održavaju natjecanja, nema šanse da bi netko drugi skijao na sljemenu, pače ni planinari nemaju pristup, jer svi planinarski domovi su čekirani za novinare i elitu!
dakle ne seri, sljeme je zatvoreno upravo onda, kada se održavaju ta elitna natjecanja,
skijalište u koje je do sada ulupano hrpe love da bi se napravio umjetni snjeg, koji nakon natjecanja u par dana postaje kaljuža!
glumatati kako je sljeme pogodna skijaška destinacija može samo umobolnik!
slovenija ima veće prihode od turizma nego hrvatska!
stvorili smo nacionalne parkove, u koje se plača upad, i zaposlenike , renđere etc, a sadržaj nismo ponudili!
Započeo/la tema :
Bilo bi nam bolje promovirati skijanje na vodi,jer je imamo više nego snijega.
A i jeftinije je.
A i jeftinije je.
Gost- Gost
tanuki je napisao/la:
dakle ne seri, sljeme je zatvoreno upravo onda, kada se održavaju ta elitna natjecanja,
skijalište u koje je do sada ulupano hrpe love da bi se napravio umjetni snjeg, koji nakon natjecanja u par dana postaje kaljuža!
glumatati kako je sljeme pogodna skijaška destinacija može samo umobolnik!
slovenija ima veće prihode od turizma nego hrvatska!
stvorili smo nacionalne parkove, u koje se plača upad, i zaposlenike , renđere etc, a sadržaj nismo ponudili!
Dugo si izdržao raspravljajući s nekim bez da iskoristiš svoj boooogati vokabular.
Odi piši referendum.
Ko da će nam Sljeme pomoć ako ga ukinemo i postat će nam bolje odjednom u cijeloj državi.
Sljeme je hit svim skijašima, obožavaju dolaziti tu, izvlačenje brojeva održava se pred nekoliko tisuća ljudi, utrke su većinom pune, i nikome ne smeta osim iskompleksiranom Tanukiju, koji je čak i u temi Snježne kraljice uspio spomenuti religiju.
Bravo, genije.
Započeo/la tema :
naravno da je hit svim skijašima, kada su ugošćeni kao kraljevi,Purgy je napisao/la:
Dugo si izdržao raspravljajući s nekim bez da iskoristiš svoj boooogati vokabular.
Odi piši referendum.
Ko da će nam Sljeme pomoć ako ga ukinemo i postat će nam bolje odjednom u cijeloj državi.
Sljeme je hit svim skijašima, obožavaju dolaziti tu, izvlačenje brojeva održava se pred nekoliko tisuća ljudi, utrke su većinom pune, i nikome ne smeta osim iskompleksiranom Tanukiju, koji je čak i u temi Snježne kraljice uspio spomenuti religiju.
Bravo, genije.
za blkanaca poput nas je strašno bitno, da se nudi gotovo najveća nagrada ;
a snježnu kraljicu nismo ukinuli mi, nego ga je ukinla priroda, jer je protiv prirode raditi skijališta koja ne mogu funkcionirati na brdašcu ispod 1000 mertara!
možda mene jebu kompleksi, ali imam logiku!
eto ni bog nije pomogao bandić, da na brdašcu padne snijeg , kako bi se održala glamurozna utrka, koju će pratiti nekoliko tisuća ljudi,od koje većina nikada nije stala na skije!
ma koliko sam ja iskompleksiran, definitivno sam manje iskompleksiran od tebe!
meni je žao, što se uspjeh kostelića nije kanalzirao na bolji naćin!
ja sam proskijao na bjelolasici, a sada skijam u sloveniji i francuskoj!
ma koliko sam jebeno iskompleksiran, samo bi radje otišao skijati na bjelolasicu nego recimo na roglu,
jer udaljenost mi je ista, ali eto u hrvatskoj ne postoji ozbiljnije skijalište, mada gorski kotar ima uvijete,
sljeme kao skijalište?
pa mogu ja biti iskompleksiran, ali sljeme nije skijalište,,
nikada bilo niti će ikada biti!
Započeo/la tema :
Ma neka Sljemena, zagrepčani u njemu uživaju.
Na Bjelolasici bi stvarno trebalo poraditi, šteta da bivši Olimpijski centar propada i da se mora ići u Slo, BiH i A, a možemo imati svoje......
Na Bjelolasici bi stvarno trebalo poraditi, šteta da bivši Olimpijski centar propada i da se mora ići u Slo, BiH i A, a možemo imati svoje......
Gost- Gost
i ne samo na bjelolasici,Kapetan Kirk je napisao/la:Ma neka Sljemena, zagrepčani u njemu uživaju.
postoje skijališta poput platka, koji funkcioniraoju više na voluntarizmu,
iznad vrbovskog je zapoćeta ideja o skijalištu koje ima odlične klimatske uvijete. i bez snježnih topova, 4 mjeseca sezone, za razliku od tjedan dana sljemena,
velebit takođe,
ali jebi ga nama treba glamurozno sljeme koje radi pola mjeseca u godini dana i po kojem pljuje iskompleksirani tanuki
Započeo/la tema :
Ma nije problem interes za Sljeme, već nedostatak interesa za ove druge.
Da je više Bandića u HR bilo bi....
Da je više Bandića u HR bilo bi....
Gost- Gost
tanuki je napisao/la:
naravno da je hit svim skijašima, kada su ugošćeni kao kraljevi,
za blkanaca poput nas je strašno bitno, da se nudi gotovo najveća nagrada ;
a snježnu kraljicu nismo ukinuli mi, nego ga je ukinla priroda, jer je protiv prirode raditi skijališta koja ne mogu funkcionirati na brdašcu ispod 1000 mertara!
možda mene jebu kompleksi, ali imam logiku!
eto ni bog nije pomogao bandić, da na brdašcu padne snijeg , kako bi se održala glamurozna utrka, koju će pratiti nekoliko tisuća ljudi,od koje većina nikada nije stala na skije!
ma koliko sam ja iskompleksiran, definitivno sam manje iskompleksiran od tebe!
meni je žao, što se uspjeh kostelića nije kanalzirao na bolji naćin!
ja sam proskijao na bjelolasici, a sada skijam u sloveniji i francuskoj!
ma koliko sam jebeno iskompleksiran, samo bi radje otišao skijati na bjelolasicu nego recimo na roglu,
jer udaljenost mi je ista, ali eto u hrvatskoj ne postoji ozbiljnije skijalište, mada gorski kotar ima uvijete,
sljeme kao skijalište?
pa mogu ja biti iskompleksiran, ali sljeme nije skijalište,,
nikada bilo niti će ikada biti!
Primjeti se kroz razgovor.
Dragi forumski kolega, utrke se zbog lošeg vremena odgađaju svugdje.
Isto tako, utrka bi bila odgođena bilo gdje u HR.
A o kompleksima mislim da nije potrebno pričati.
Dovoljno je samo pročitati svaki tvoj drugi post.
Započeo/la tema :
odgađaju se svugdje, a pogotovo na brdašcima koja nemaju klimatske uvijete,Purgy je napisao/la:
Primjeti se kroz razgovor.
Dragi forumski kolega, utrke se zbog lošeg vremena odgađaju svugdje.
Isto tako, utrka bi bila odgođena bilo gdje u HR.
A o kompleksima mislim da nije potrebno pričati.
Dovoljno je samo pročitati svaki tvoj drugi post.
do sada su klimatski uvijeti bili takvi da se mogao napraviti umjetni snjeg, jer pravog nije bilo ni jedne godine,
a eto na bjelolasici ne bi bilo odgođeno, jer prvi snjeg je tamo pao, i ima vode , a i teperature su debelo ispod nule na bjelolasici, pa bi se tamo vrlo lako mogao napraviti umjetni snjeg,
pa da se poslužim sa tradicionalnim:
ne laži!
sljeme nikada nije imalo uvjeteza skijalište, sve dosadašnje utrke napravljene su na silu i uz velike novce i napor!
da je skijalište na bjelolasici uređeno, uz vrlo malo napora staze bi bile uređene,
jer gorski kotar se bijeli,
bio sam tamo prošli tjedan!
Započeo/la tema :
Koliko novaca treba da se napravi moderno skijalište na bjelolasici?
Sa prilazima, hotelima i ostalim glupostima?
Sa prilazima, hotelima i ostalim glupostima?
Započeo/la tema :
pogledaj link,
3 put manje o love koja je ulupana u sljeme!
ok, ne vraća ti se na prethodnu stranicu pa ti ga eto ponovo:
3 put manje o love koja je ulupana u sljeme!
ok, ne vraća ti se na prethodnu stranicu pa ti ga eto ponovo:
Započeo/la tema :
snježna kraljica
prošle godine je otkazan taj prestižni natječaj, mada hrvatska ima sve uvjete 200 km dalje,
dali će se ove godine održati to natjecanje
dali će se ove godine održati to natjecanje
Započeo/la tema :
S Bandićem u problemima u kojima jest teško je sad vidjeti da će smoći snage da održi snježnu kraljicu. Opet, možda ga baš to i natira da napravi takvo što. Da svima demonstrira kako je živ.
Ako me pitaš, neće je biti ni ove godine.
Ako me pitaš, neće je biti ni ove godine.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
neće biti kraljice , ove godine će biti hrvanje u blatu !?
umjesto snježna kraljica , biti će blatna prasica ....
već postoji popis natjecateljica !
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
m je napisao/la:neće biti kraljice , ove godine će biti hrvanje u blatu !?
nagrada će biti sigurno Zlatne kljove
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
zlattni papak !
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
htjela sam ić gledati, ali nitko od ekipe nije htio. cicije!
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
:: Sport :: Ostali sportovi
Stranica 1 / 1.