Mobiteli za hakere :)
3 posters
Stranica 1 / 1.
Mobiteli za hakere :)
Dakle svidja li vam se ideja hakiranja na mobitelima, da radite nesto sto i bas nije dozvoljeno ili ne spada u svakodnevni rad na mobitelima, prckanje po stvarima koje su sakrivene..?
Ja na svojoj Nokiji N900 koja ima Maemo 5 operativni sustav koji je usvari linux mogu imat dual boot tj imati taj os koji sam dobio s mobom i mogu instalirati Android. Imao sam Android neko vrijeme ali sam ga maknuo zato sto mi je dosadio. Mogu i chrootati LXDE Linux, minimalisticku distribuciju Linuxa. A chrootati znaci ustvari bootati jos jedan os u prvom os-u.
Da ne kazem da mogu i hakirati vecinu WIFI lozinki..
Mogu cak i programirati u Phytonu, neke emulatore radit i eksperimentirati itd itd. Svakako raj za hakere i informaticare. Poput mene
Jel barem imate custom rom na svojem Android mobitelu ili jeste li barem jailbreakali svoj iPhone?
Ja na svojoj Nokiji N900 koja ima Maemo 5 operativni sustav koji je usvari linux mogu imat dual boot tj imati taj os koji sam dobio s mobom i mogu instalirati Android. Imao sam Android neko vrijeme ali sam ga maknuo zato sto mi je dosadio. Mogu i chrootati LXDE Linux, minimalisticku distribuciju Linuxa. A chrootati znaci ustvari bootati jos jedan os u prvom os-u.
Da ne kazem da mogu i hakirati vecinu WIFI lozinki..
Mogu cak i programirati u Phytonu, neke emulatore radit i eksperimentirati itd itd. Svakako raj za hakere i informaticare. Poput mene
Jel barem imate custom rom na svojem Android mobitelu ili jeste li barem jailbreakali svoj iPhone?
GMan- Junior
- Registriran/a : 29.11.2013
Broj postova : 566
Reputacija : 174
Godina imam : 27
Započeo/la tema :
Re: Mobiteli za hakere :)
Dobra tema. Ja sam na svojem LG -ju promjenio već najmanje tridesetak romova, preparticionirao memoriju u njemu, tako da sam mjenjao prema potrebi pojedinog roma. Jedino nisam išao instalirati Linux, pošto nije iskoristiv za ništa, nego samo da se pokaže da se i to može. I sada imam 4 roma na njemu, pa postavim koji mi trenutno paše.
Uglavnom, volim se sa time zabavljati. Reci koji program koristiš za hakiranje WIFI lozinki? Da nije Penetrate?
Uglavnom, volim se sa time zabavljati. Reci koji program koristiš za hakiranje WIFI lozinki? Da nije Penetrate?
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
aircrackNG i Cleven za GUI istog. Bleeding Edge driveri.
GMan- Junior
Započeo/la tema :
Meni je vazno da mobitel radi tecno I pouzdano...ne petljam s ROMovima,dok ne zatreba.
Gost- Gost
Na ovom Huaweiju Y300 cu bas trebat custom rom jer mrzim taj Emotion UI i mob je prespor.
Igram Minecraft PE i framerate je brzi na YTE Blade III a to je samo jednojezgreni za razliku od dvije jezgre na Huaweiju.
Igram Minecraft PE i framerate je brzi na YTE Blade III a to je samo jednojezgreni za razliku od dvije jezgre na Huaweiju.
GMan- Junior
Započeo/la tema :
Ja redovno rootam mobitele i eventualno stavim koji ROM, ali nisam baš u toku s time.
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Similar topics
» HTC mobiteli official topic
» Izumiru li telefoni i mobiteli?
» Novost u prodaji (mobiteli)
» LG mobiteli official topic
» Samsung mobiteli official topic