Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari
+18
GMan
trotter
new level
mišokovač
Bobsi
adrion
Gabriel
eva kant
evitaa
Iron Man
Hunnerkongen
tanuki
histrion
Neu
rider331
m
nikolina
22 posters
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Natjecanja u fotografiji - Foto natječaj
Stranica 18 / 40.
Stranica 18 / 40. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari
ževa kant je napisao/la:
nije..
a da ne navodim kako je u prijašnjem krugu pljuvao po drugoj i treće plasiranoj fotki.
Pa znam, uvijek ima nešto protiv moje fotke, a znam da moj stil i viđenje se kosi s njegovim pa se ne uzrujavam jer se nemože svima sve svidjeti.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Ne znam cemu toliko uzbudenje.....tema je bila apsolutno prigodna i odlicna i cestitam svima na sudjelovanju, a rezultatima se ne treba opterecivati
Mislim da je krajnje bezveze da tema svaki put bude "slobodna",jer se onda salju fotke nastale tko zna kada iz kojih nitko nece ama bas nista nauciti o fotografiji.
Sto se Tanukija i njegovih ocjena tice, slazem se s ocjenom koju je dao mojoj, i sasvim realno je opisao kakva je i sto ne valja.
Bilo bi mi drago da nije bojkotirao ucestvovanje u natjecaju,
no to je njegov izbor koji ne osudujem.
Mislim da je krajnje bezveze da tema svaki put bude "slobodna",jer se onda salju fotke nastale tko zna kada iz kojih nitko nece ama bas nista nauciti o fotografiji.
Sto se Tanukija i njegovih ocjena tice, slazem se s ocjenom koju je dao mojoj, i sasvim realno je opisao kakva je i sto ne valja.
Bilo bi mi drago da nije bojkotirao ucestvovanje u natjecaju,
no to je njegov izbor koji ne osudujem.
Gost- Gost
Gle, tema zašto je bila osuđena na propast iz razloga što božićni ambijent na gradskim ulicama možeš hvatati navečer ili noću. Činjenica je da dvoje ljudi na ovom forumu ima adekvatnu opremu za noćno fotografiranje. Dnevni božićni ambijent možeš loviti u Zagrebu, Beču ili nekom velikom gradu. Mislio sam improvizirati kao što je slika 4. ali kao što sam i očekivao, ispalo bi debilno. Prva slika ti lijepo pokazuje nedostatak božićnog ambijenta danju, šesta dok imaš lošu opremu pa slika ispadne muljavo.
Započeo/la tema :
Sve stoji sto kazes,
ali nekako ja bas to (tesku temu) vidim kao motivaciju za nabavu opreme i fotografski razvoj , naravno kod ljudi kojima je do toga stalo.
Svi,ama bas svi koji su se prijavili imaju afinitete i odredeni talent te je samo pitanje vremena kada ce nabaviti bolju opremu koja ce rezultirati kvalitetnijim fotografijama, sto bi mogao biti ultimativni cilj.
Polovni entry dSLR fotoaparat kosta 150-200-300 Eur.
Realno, vecina posjeduje mobitele skuplje od toga
ali nekako ja bas to (tesku temu) vidim kao motivaciju za nabavu opreme i fotografski razvoj , naravno kod ljudi kojima je do toga stalo.
Svi,ama bas svi koji su se prijavili imaju afinitete i odredeni talent te je samo pitanje vremena kada ce nabaviti bolju opremu koja ce rezultirati kvalitetnijim fotografijama, sto bi mogao biti ultimativni cilj.
Polovni entry dSLR fotoaparat kosta 150-200-300 Eur.
Realno, vecina posjeduje mobitele skuplje od toga
Gost- Gost
Badava, kad temu upropaštava ona najbitnija stavka što čini božićni ugođaj, a to je nedostatak snijega.
Već sam bio napisao da je kod mene proljetno vrijeme s jugom, i lampice po tako toplo vremenu ne daju nikakav božićni ugođaj.
Već sam bio napisao da je kod mene proljetno vrijeme s jugom, i lampice po tako toplo vremenu ne daju nikakav božićni ugođaj.
Započeo/la tema :
Ti mi o snijegu i nedostatku istog kukas a oko mene samo sivo more već treći tjedan
Gost- Gost
tanuki je napisao/la:
This or those user(s) do not wish to receive private messages : tanuki
Još uvijek sam na tvojoj crnoj listi ... ne mogu ti odgovoriti na PP.
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
Ma nije crna lista nego je isključio (svima) primanje PMa
Gost- Gost
Kapetan Kirk je napisao/la:Ma nije crna lista nego je isključio (svima) primanje PMa
Ma znam.
Samo se malo zajebavam.
Započeo/la tema :
da se razumjemo,Hunnerkongen je napisao/la:Gle, tema zašto je bila osuđena na propast iz razloga što božićni ambijent na gradskim ulicama možeš hvatati navečer ili noću. Činjenica je da dvoje ljudi na ovom forumu ima adekvatnu opremu za noćno fotografiranje. Dnevni božićni ambijent možeš loviti u Zagrebu, Beču ili nekom velikom gradu. Mislio sam improvizirati kao što je slika 4. ali kao što sam i očekivao, ispalo bi debilno. Prva slika ti lijepo pokazuje nedostatak božićnog ambijenta danju, šesta dok imaš lošu opremu pa slika ispadne muljavo.
jako si dobar i imaš talent,
ali moraš biti i samokritičan!
apsolutno nemam ništa protiv tebe, ali budući da si dobar, prema tebi imam oštrije kriterije,
nikako ti ne zavidim na drugom mjestu u prethodnom natjecanju, tvoja fotka je dobra ali pogledaj ostale pa reci sam iskreno sebi dali tvoja fotka opravdano zauzima 2 mjesto?
slika pod brojem 4 je pokazala inventivnost i trud autora da odgovori na temu i nije ispala debilno.
autor je primjetio staro drvo koje je fotografski atraktivno,ali je očito početnik u kompoziciji,
smješne su kritike na njegovu fotku koje kažu da je motiv premalen,
pa motiv i nije kuglica, kuglica je samo točka interesa,ali na žalost malo nespretno komponirano!
i da nigdje ne stoji da se moralo snimati noću
kaptajn kirk je na temu poslao predobru fotku, pa kasnije kuka kako sam ga isprovocirao,
ali možda je i dobro, jer po ovakvom sistemu natjecanja, vrlo je vjerojatno da njegova izvrsna fotka ne bi pobjedila
Zadnja promjena: tanuki; pet sij 03, 2014 8:09 pm; ukupno mijenjano 1 put.
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Kapetan Kirk je napisao/la:Ti mi o snijegu i nedostatku istog kukas a oko mene samo sivo more već treći tjedan
Ja sam mislio da partijaš na ledolomcu Akademik Šokalskij.
Započeo/la tema :
U mene ima leda kao na Karibima, tu su negdje;)
Sad,kad je zesca nevera i hladno, termometar pokazuje ponosnih 22C
Sad,kad je zesca nevera i hladno, termometar pokazuje ponosnih 22C
Gost- Gost
e pa jebe mi se,histrion je napisao/la:
Ma znam.
Samo se malo zajebavam.
samo mi jejedan forumaš na crnoj listi,
zašto mi ne možeš poslati pp pitaj šeficu!
mojoj djeci (sinu i snahi) koji su došli iz japana, dao sam auto i preporučio sam im da odu u istru, jer po meni je to najbolja turistička destinacija u hrvatskoj,
bili su oduševljeni, i eto za zahvalu su mi donjeli deci maslinovog ulja začinjenog bjelim tartufom
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
da se razumjemo,
jako si dobar i imaš talent,
ali moraš biti i samokritičan!
apsolutno nemam ništa protiv tebe, ali budući da si dobar, prema tebi imam oštrije kriterije,
nikako ti ne zavidim na drugom mjestu u prethodnom natjecanju, tvoja fotka je dobra ali pogledaj ostale pa reci sam iskreno sebi dali tvoja fotka opravdano zauzima 2 mjesto?
slika pod brojem 4 je pokazala inventivnost i trud autora da odgovori na temu i nije ispala debilno.
autor je primjetio staro drvo koje je fotografski atraktivno,ali je očito početnik u kompoziciji,
smješne su kritike na njegovu fotku koje kažu da je motiv premalen,
pa motiv i nije kuglica, kuglica je samo točka interesa,ali na žalost malo nespretno komponirano!
i da nigdje ne stoji da se moralo snimati noću
kaptajn kirk je na temu poslao predobru fotku, pa kasnije kuka kako sam ga isprovocirao,
ali možda je i dobro, jer po ovakvom sistemu natjecanja, vrlo je vjerojatno da njegova izvrsna fotka ne bi pobjedila
Nisam rekao da je slika 4 debilna nego moje improviziranje kao kod slike 4 bi ispalo tako.
Započeo/la tema :
Jao !!!
Kako mene danas svrbe prsti !
Kako mene danas svrbe prsti !
Započeo/la tema :
slika pod brojem 4 pokazuje invetivnost autora,
malo su glupave kritike na tu fotku koje kažu da je motiv premali, jer motiv i nije ta kuglica, kuglica je samo točka interesa, ali jebi ga, loše komponirano, sve naopako, a motiv starog panja je predobar,
ali fotka je tipični primjer silovanja teme i zato sam dao bolju ocjenu strit fotki pod nazivom božić, koja dočarava atmosferu praznika i po meni najbolja od svih loših fotki na temu,mada je tehnički daleko bolja fotka pod nazivom trg!
rezultati glasovanja se sigurno neće podudarati sa mojim mišljenjem,
ali sad čekamo rezultate, koje neu mora obrađivati, ali sama si je kriva što je donjela tako gllupave propozicije o glasovanju
malo su glupave kritike na tu fotku koje kažu da je motiv premali, jer motiv i nije ta kuglica, kuglica je samo točka interesa, ali jebi ga, loše komponirano, sve naopako, a motiv starog panja je predobar,
ali fotka je tipični primjer silovanja teme i zato sam dao bolju ocjenu strit fotki pod nazivom božić, koja dočarava atmosferu praznika i po meni najbolja od svih loših fotki na temu,mada je tehnički daleko bolja fotka pod nazivom trg!
rezultati glasovanja se sigurno neće podudarati sa mojim mišljenjem,
ali sad čekamo rezultate, koje neu mora obrađivati, ali sama si je kriva što je donjela tako gllupave propozicije o glasovanju
Započeo/la tema :
pa dobro, pobjednik nek zada motiv, ali motiv svima dostupan.
ne može sad motiv bit snjijeg ako ga nema nigdje.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
a da ti prestaneš utjecati na temu!Neu je napisao/la:pa dobro, pobjednik nek zada motiv, ali motiv svima dostupan.
ostavi pobjedniku da odredi motiv, nigdje u pravilima ne stoji da fotka na temu mora biti nova, a ne stara iz arhive, a snjega ima uvijek, pa makar u škrinji za duboko zamrzavanje!
histrion je rekao da ima odgovor na svaku temu, imam i ja, na ovoj temi nisam učestvovao, jer to bi bila blasfemija, pa sam se radje odrekao učestvovanja
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Sutra pobogu. Danas se još može glasati.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
znaći danas, ako te baš jako zanima možeš i sam obraditi rezultate glasovanja umjesto neu, koja si je zadala bespotreban posao zbog glupog načina glasovanja, a možeš napraviti i analizu, dali bi rezultat bio isti, da autori ne smiju glasovati za vlastiti rad!Hunnerkongen je napisao/la:Kad će rezultati?
upravo mi je drago što je izabrana ova tema na kojoj ja nisam mogao učestvovati!
sve fotke su podjednako loše,a kirk može biti sretan što je svoju fotku ispucao na motiv fotografiranja, jer po ovakvom sistemu glasovanja ,iako mu je fotka daleko iznad svake prezentirane,završila bi u najboljem slućaju na trećem mjestu!
daj se neu malo skuliraj,
ako je natjecanje, nigdje na svijetu ne postojida žiri koji daje isti broj ocjena za više radova,
svaki ocjenitelj mora reči koja mu je bolja a koja lošija, a da ne govorimo o tom da učesnici ocjenjuju vlastite radove,
to stvarno ne postoji nigdje na svijetu, osim na ovom forumu
Započeo/la tema :
Nek se mi zabavljamo i ucimo, dobro je i ovako
(ali i ja podrzavam 3-2-1, da bude jasno).
Em je jednostavniji, em se nemozes nikome zamjerit kao sto se sada desava kad neki ljudi ocjene upucene fotografiji jednostavno shvacaju preosobno.
Em je jednostavniji, em se nemozes nikome zamjerit kao sto se sada desava kad neki ljudi ocjene upucene fotografiji jednostavno shvacaju preosobno.
Gost- Gost
pa uvijek ćeš se zamjeriti htio il ne,Kapetan Kirk je napisao/la:Nek se mi zabavljamo i ucimo, dobro je i ovako
ali meni je fotka na prvom mjestu i jebe mi se tko je autor i tko će pizditi zbog moje ocjene.
neprihvatljivo mi je da autor može glasovati za svoju fotku,
pa potpuno je jasno da svaki autor svoju fotku smatra najboljom, ali shodno svom principu i ovom načinu glasovanja, svojoj fotki ću uvijek dodjeliti samo 1, makoliko smatrao da je moja fotka bolja od one kojoj sam dao 5!
ovakav način glasovanja je destimulirajući za učesnike!
zanima me jako idući krug, tema i broj učesnika!
Započeo/la tema :
I ja sam svojoj ovaj put dao ocjenu 1, ali samo zato jer je stvarno losa
A iducem se krugu veselim, ako budem mogao odgovoriti na temu sigurno se prijavljujem !
A iducem se krugu veselim, ako budem mogao odgovoriti na temu sigurno se prijavljujem !
Gost- Gost
pa i ja ću sudjelovati osim ako motiv ponovo neće biti vezan uz religiju!Kapetan Kirk je napisao/la:I ja sam svojoj ovaj put dao ocjenu 1, ali samo zato jer je stvarno losa
stvarno mi nije jasno zašto si postao toliko lošu fotku,
dali iz inata?
ne mogu vjerovati da si ti autor po meni najlošije fotke na temi!
kako te nije sram?
eto, da postoje oklade, popušio bi sve, jer kladio bi se da to nije tvoja fotka,
uložio bi sve i imanjei život i popušio bi,
dakle obrazloži mi zašto si stvio na natjecanje takvo sranje od slike?
možda namjerno, da pokažeš kako se i takva slika može ocjeniti sa 5!
Započeo/la tema :
Stranica 18 / 40. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari
» CroFriends foto natječaj prosinac - PRIJAVE od 22.11. do 1.12.2013.
» CroFriends foto natječaj prosinac - PRIJAVE od 22.11. do 1.12.2013.
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Natjecanja u fotografiji - Foto natječaj
Stranica 18 / 40.