Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu?
5 posters
:: Sport :: Nogomet forum :: Diskusije o nogometu
Stranica 1 / 1.
Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu?
Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu - kojem ako da?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu?
Ne volim to, pustim ga samog nek ide.
Josipa- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 09.10.2013
Broj postova : 384
Reputacija : 32
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
nikada,
za mene je nogomet debilni sport!
odnosno da se omah ne uvrjede oni koji ga konzumiraju, idu na rekreaciju i aktivno se bave istim,
ali pasivno konzumiranje nogometa, posječivanje utakmica i klađenje na kladionicama za mene je debilizam
za mene je nogomet debilni sport!
odnosno da se omah ne uvrjede oni koji ga konzumiraju, idu na rekreaciju i aktivno se bave istim,
ali pasivno konzumiranje nogometa, posječivanje utakmica i klađenje na kladionicama za mene je debilizam
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
I za mene je debilizam veranje po kojekakvim planinama ili besmisleno pedaliranje tamo-amo, ili tegljenje skupocjene fotografske opreme ne bili se uslikao nekakav prizor koji nikog živog, osim autora, ne interesira...
To je kvazi-umjetničko izdrkavanje, lažna intelektualistička masturbacija, preseravanje koje nema nikakvu svrhu, i služi jedino patološki asocijalnim tipovima da se pred ostatkom društva prikažu kao normalni, dok istodobno zadovoljavaju svoju bolesnu potrebu da budu odvojeni od istog tog društva pred kojim glume normalnost.
I šta ćemo sad?
To je kvazi-umjetničko izdrkavanje, lažna intelektualistička masturbacija, preseravanje koje nema nikakvu svrhu, i služi jedino patološki asocijalnim tipovima da se pred ostatkom društva prikažu kao normalni, dok istodobno zadovoljavaju svoju bolesnu potrebu da budu odvojeni od istog tog društva pred kojim glume normalnost.
I šta ćemo sad?
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Idem ali sve manje. Nema više pravog navijanja, sve se svodi na cirkus i izdrkavanje ekstremnih grupa zbog kojeg mi, pravi navijači ne možemo uživati u tekmi.
digrar- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.10.2013
Broj postova : 46
Reputacija : 1
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
slažem se demfi,damfisk je napisao/la:I za mene je debilizam veranje po kojekakvim planinama ili besmisleno pedaliranje tamo-amo, ili tegljenje skupocjene fotografske opreme ne bili se uslikao nekakav prizor koji nikog živog, osim autora, ne interesira...
I šta ćemo sad?
ali to je moja idividualna mastrubacija, koju plačam sam,
oko toga nema kladionica, okretanja love,
to je zadovoljstvo je iskljućivo moje ( žao mije što pokoju objavljenu fotku doživljavaš kao moju mastrubaciju, iako je moj motiv da izazovem druge na obilazak planina)
planinari nikako nisu patološki asocijalni tipovi,
nije mi jasno otkuda ti ta patološka primisao?
u planini su planinari ljudi koji su spremni dati život da pomognu drugima,
koja ti je to debilna ideja za usporedbu profesionalnih gurača lopte sa planinarima?
sociološki moment?
urlanje tisuće navijaća u usporedbi sa planinarima koji se obvezno pozdrave pri susretu i izmjenjuju informacije!
pročitaj još ovo boldano još jedamput molim te!
jesi nadrkani mladac ali planinarenje nije asocijalno nikako!
ljubitelji planina su se udružili zato što vole prirodu!
ima nas jako puno i aktivno učestvujemo u obilascima planina, a eto neki imaju i tu perverznu potrebu da uslikaju ljepe motive!
a nogomet!
pa rekao sam, nemam ništa protiv za one koji se aktivno bave nogometom,
ali histeriju nogometa ne razumijem!
koju funkciju ima taj nogomet ?
navijanje i oklade bez aktivnog učestvovanja !
pokorno se ispričavam svim ljubiteljima nogometa koji se aktivno i rekreativno bave nogometom
Započeo/la tema :
Naravno da plaćaš sam, pa neće ti valjda drugi plaćat te tvoje pizdarije.tanuki je napisao/la:
slažem se demfi,
ali to je moja idividualna mastrubacija, koju plačam sam,
I posjetitelji nogometnih utakmica također sami plaćaju svoje ulaznice, pa ih ti svejedno nazivaš debilima.
I zadovoljstvo nogometnog navijača je isključivo njegovo.tanuki je napisao/la:
oko toga nema kladionica, okretanja love,
to je zadovoljstvo je iskljućivo moje ( žao mije što pokoju objavljenu fotku doživljavaš kao moju mastrubaciju, iako je moj motiv da izazovem druge na obilazak planina)
Ni gledatelji na nogometnim utakmicama nisu debili.tanuki je napisao/la:
planinari nikako nisu patološki asocijalni tipovi,
nije mi jasno otkuda ti ta patološka primisao?
Ni meni nije jasno otkud tebi takva debilna primisao.
Planiranje je izrazito asocijalno, i samim time prikladno sa tipove za ozbiljnim sociopatskim tendencijama.tanuki je napisao/la:
u planini su planinari ljudi koji su spremni dati život da pomognu drugima,
koja ti je to debilna ideja za usporedbu profesionalnih gurača lopte sa planinarima?
sociološki moment?
urlanje tisuće navijaća u usporedbi sa planinarima koji se obvezno pozdrave pri susretu i izmjenjuju informacije!
pročitaj još ovo boldano još jedamput molim te!
jesi nadrkani mladac ali planinarenje nije asocijalno nikako!
Tumaranje čudaka napuštenim nepristupačnim planinskim gudurama je upravo klinička definicija asocijalnog poremećaja.
Debilna je tvoja ideja nazivati debilima ljude koji gledaju ono šta ih zanima.
Gledatelji na nogometnim utakmicama također se obavezno pozdrave i izmjenjuju informacije.
Ti jesi frustrirani starkelja, a planinarenje je itekako asocijalno.
Ljubitelji planina se nisu uopće udružili, već slučajno naiđu jedan na drugog dok usamljeni bauljaju najzabitijim šikarama, usrdno se nadajući da neće nikoga vidjet.tanuki je napisao/la:
ljubitelji planina su se udružili zato što vole prirodu!
ima nas jako puno i aktivno učestvujemo u obilascima planina, a eto neki imaju i tu perverznu potrebu da uslikaju ljepe motive!
Uopće vas nema puno, šta je svakako dobro, jer bi veći broj planinara bio pouzdan pokazatelj jedne ozbiljne sociopatske epidemije.
A planinarenje!tanuki je napisao/la:
a nogomet!
pa rekao sam, nemam ništa protiv za one koji se aktivno bave nogometom,
ali histeriju nogometa ne razumijem!
koju funkciju ima taj nogomet ?
navijanje i oklade bez aktivnog učestvovanja !
Nemam ni ja ništa protiv planinarenja, ali ne razumijem bolesnu potrebu odraslih ljudi da tumaraju napuštenim, zabitim brdima izbjegavajući normalnu i prirodnu ljudsku komunikaciju.
Koju funkciju ima planinarenje? Hodanje uzbrdo pa nizbrdo, bez potrebe, bez smisla i bez ikakve opipljive svrhe.
Usrdno molim sve koji se bave, ili namjeravaju bavit planinarenjem, da pod hitno porazgovaraju sa psihoterapeutom, te da dogovore farmakološku terapiju.tanuki je napisao/la:
pokorno se ispričavam svim ljubiteljima nogometa koji se aktivno i rekreativno bave nogometom
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
stvarno ne mogu odgovarati na debilno seciranje posta!
ako nisi ( a nisi) definitivno sposoban razumjeti smisao u cjelini onda odjebi, ja ne želim odgovarati na tvoja nakaradno secirane postove!
nemoj se truditi izvlačiti moju misao iz cjeline!
ako nisi ( a nisi) definitivno sposoban razumjeti smisao u cjelini onda odjebi, ja ne želim odgovarati na tvoja nakaradno secirane postove!
nemoj se truditi izvlačiti moju misao iz cjeline!
Započeo/la tema :
Odem tu i tamo, kad je nesto zanimljivo i kad se skupi ekipa.Neu je napisao/la:Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu - kojem ako da?
Nisam neki freak, vise mi je do druzenja i podrske klubu.... vecinom odem na Poljud, par puta posjetih Maksimir i Subicevac....i to je to.
Gost- Gost
Similar topics
» Dali ste ikad bili u gipsu?
» Jeste li ikad izgorili na suncu?
» Sinkronizacije, parodije, smiješne stvari s youtubea-(video humor)
» Jeste li se ikad potukli nekoj utakmici?
» Jeste li se ikad posjekli tokom brijana?
» Jeste li ikad izgorili na suncu?
» Sinkronizacije, parodije, smiješne stvari s youtubea-(video humor)
» Jeste li se ikad potukli nekoj utakmici?
» Jeste li se ikad posjekli tokom brijana?
:: Sport :: Nogomet forum :: Diskusije o nogometu
Stranica 1 / 1.