Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu?

5 posters

Go down

Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu?

Postaj by Neu pon stu 04, 2013 2:08 pm

Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu - kojem ako da?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty999 / 999999 / 999Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty

[Vrh] Go down

Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty Re: Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu?

Postaj by Josipa pon stu 04, 2013 2:09 pm

Ne volim to, pustim ga samog nek ide.

Josipa
Trajno baniran/a

Registriran/a : 09.10.2013
Broj postova : 384
Reputacija Reputacija : 32
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty10 / 99910 / 999Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty

[Vrh] Go down

Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty Re: Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu?

Postaj by tanuki pon stu 04, 2013 2:39 pm

nikada,
za mene je nogomet debilni sport!
odnosno da se omah ne uvrjede oni koji ga konzumiraju, idu na rekreaciju i aktivno se bave istim,
ali pasivno konzumiranje nogometa, posječivanje utakmica i klađenje na kladionicama za mene je debilizam Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty700 / 999700 / 999Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pon stu 04, 2013 2:48 pm

I za mene je debilizam veranje po kojekakvim planinama ili besmisleno pedaliranje tamo-amo, ili tegljenje skupocjene fotografske opreme ne bili se uslikao nekakav prizor koji nikog živog, osim autora, ne interesira...

To je kvazi-umjetničko izdrkavanje, lažna intelektualistička masturbacija, preseravanje koje nema nikakvu svrhu, i služi jedino patološki asocijalnim tipovima da se pred ostatkom društva prikažu kao normalni, dok istodobno zadovoljavaju svoju bolesnu potrebu da budu odvojeni od istog tog društva pred kojim glume normalnost.

I šta ćemo sad?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty0 / 9990 / 999Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by digrar pon stu 04, 2013 3:08 pm

Idem ali sve manje. Nema više pravog navijanja, sve se svodi na cirkus i izdrkavanje ekstremnih grupa zbog kojeg mi, pravi navijači ne možemo uživati u tekmi.

digrar
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.10.2013
Broj postova : 46
Reputacija Reputacija : 1
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty0 / 9990 / 999Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon stu 04, 2013 3:16 pm

damfisk je napisao/la:I za mene je debilizam veranje po kojekakvim planinama ili besmisleno pedaliranje tamo-amo, ili tegljenje skupocjene fotografske opreme ne bili se uslikao nekakav prizor koji nikog živog, osim autora, ne interesira...

To je kvazi-umjetničko izdrkavanje, lažna intelektualistička masturbacija, preseravanje koje nema nikakvu svrhu, i služi jedino patološki asocijalnim tipovima da se pred ostatkom društva prikažu kao normalni, dok istodobno zadovoljavaju svoju bolesnu potrebu da budu odvojeni od istog tog društva pred kojim glume normalnost.

I šta ćemo sad?
slažem se demfi,
ali to je moja idividualna mastrubacija, koju plačam sam,
oko toga nema kladionica, okretanja love,
to je zadovoljstvo je iskljućivo moje ( žao mije što pokoju objavljenu fotku doživljavaš kao moju mastrubaciju, iako je moj motiv da izazovem druge na obilazak planina)

planinari nikako nisu patološki asocijalni tipovi,
nije mi jasno otkuda ti ta patološka primisao?
u planini su planinari ljudi koji su spremni dati život da pomognu drugima,
koja ti je to debilna ideja za usporedbu profesionalnih gurača lopte sa planinarima?
sociološki moment?
urlanje tisuće navijaća u usporedbi sa planinarima koji se obvezno pozdrave pri susretu i izmjenjuju informacije!
pročitaj još ovo boldano još jedamput molim te!
jesi nadrkani mladac ali planinarenje nije asocijalno nikako!

ljubitelji planina su se udružili zato što vole prirodu!
ima nas jako puno i aktivno učestvujemo u obilascima planina, a eto neki imaju i tu perverznu potrebu da uslikaju ljepe motive!
a nogomet!
pa rekao sam, nemam ništa protiv za one koji se aktivno bave nogometom,
ali histeriju nogometa ne razumijem!
koju funkciju ima taj nogomet ?
navijanje i oklade bez aktivnog učestvovanja !
pokorno se ispričavam svim ljubiteljima nogometa koji se aktivno i rekreativno bave nogometom Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty700 / 999700 / 999Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pon stu 04, 2013 3:26 pm

tanuki je napisao/la:
slažem se demfi,
ali to je moja idividualna mastrubacija, koju plačam sam,
Naravno da plaćaš sam, pa neće ti valjda drugi plaćat te tvoje pizdarije.

I posjetitelji nogometnih utakmica također sami plaćaju svoje ulaznice, pa ih ti svejedno nazivaš debilima.

tanuki je napisao/la:
oko toga nema  kladionica, okretanja love,
to je zadovoljstvo je iskljućivo moje  ( žao mije što  pokoju objavljenu  fotku  doživljavaš kao moju mastrubaciju, iako je moj  motiv  da izazovem druge na obilazak planina)
I zadovoljstvo nogometnog navijača je isključivo njegovo.

tanuki je napisao/la:
planinari nikako nisu patološki asocijalni  tipovi,
nije mi jasno otkuda ti ta patološka primisao?
Ni gledatelji na nogometnim utakmicama nisu debili.

Ni meni nije jasno otkud tebi takva debilna primisao.

tanuki je napisao/la:
u planini  su planinari  ljudi  koji su spremni dati život  da pomognu drugima,
koja ti je to debilna ideja  za usporedbu  profesionalnih  gurača lopte sa planinarima?
sociološki moment?
urlanje  tisuće navijaća u  usporedbi sa planinarima koji se obvezno  pozdrave  pri susretu i  izmjenjuju informacije!
pročitaj još ovo boldano još jedamput molim te!
jesi nadrkani mladac ali planinarenje nije  asocijalno nikako!
Planiranje je izrazito asocijalno, i samim time prikladno sa tipove za ozbiljnim sociopatskim tendencijama.

Tumaranje čudaka napuštenim nepristupačnim planinskim gudurama je upravo klinička definicija asocijalnog poremećaja.

Debilna je tvoja ideja nazivati debilima ljude koji gledaju ono šta ih zanima.

Gledatelji na nogometnim utakmicama također se obavezno pozdrave i izmjenjuju informacije.

Ti jesi frustrirani starkelja, a planinarenje je itekako asocijalno.

tanuki je napisao/la:
ljubitelji  planina su se udružili zato što vole prirodu!
ima nas  jako puno i aktivno učestvujemo  u obilascima  planina, a eto neki imaju i tu perverznu potrebu  da uslikaju ljepe motive!
Ljubitelji planina se nisu uopće udružili, već slučajno naiđu jedan na drugog dok usamljeni bauljaju najzabitijim šikarama, usrdno se nadajući da neće nikoga vidjet.

Uopće vas nema puno, šta je svakako dobro, jer bi veći broj planinara bio pouzdan pokazatelj jedne ozbiljne sociopatske epidemije.

tanuki je napisao/la:
a nogomet!
pa rekao sam, nemam ništa protiv   za one koji se aktivno bave nogometom,
ali histeriju nogometa ne razumijem!
koju funkciju ima taj  nogomet ?
navijanje i oklade  bez aktivnog učestvovanja !
A planinarenje!

Nemam ni ja ništa protiv planinarenja, ali ne razumijem bolesnu potrebu odraslih ljudi da tumaraju napuštenim, zabitim brdima izbjegavajući normalnu i prirodnu ljudsku komunikaciju.

Koju funkciju ima planinarenje? Hodanje uzbrdo pa nizbrdo, bez potrebe, bez smisla i bez ikakve opipljive svrhe.

tanuki je napisao/la:

pokorno se ispričavam svim ljubiteljima nogometa koji se aktivno i rekreativno bave nogometom  Wink
Usrdno molim sve koji se bave, ili namjeravaju bavit planinarenjem, da pod hitno porazgovaraju sa psihoterapeutom, te da dogovore farmakološku terapiju.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon stu 04, 2013 3:39 pm

stvarno ne mogu odgovarati na debilno seciranje posta!
ako nisi ( a nisi) definitivno sposoban razumjeti smisao u cjelini onda odjebi, ja ne želim odgovarati na tvoja nakaradno secirane postove!
nemoj se truditi izvlačiti moju misao iz cjeline!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto stu 05, 2013 4:22 am

Neu je napisao/la:Ide li nekada gledati nogometnu utakmicu? Jeste ikad bili na stadionu - kojem ako da?
Odem tu i tamo, kad je nesto zanimljivo i kad se skupi ekipa.

Nisam neki freak, vise mi je do druzenja i podrske klubu.... vecinom odem na Poljud, par puta posjetih Maksimir i Subicevac....i to je to.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics