Motiv fotografiranja: mačke
+14
eva kant
always rose
spirall
GMan
histrion
rider331
adrion
Zločesti Ivek
Hunnerkongen
tanuki
igor malteze
Petra Sanader
evitaa
GracaVanPelt
18 posters
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Fotografija - motivi fotografiranja i izložbe fotografija
Stranica 6 / 6.
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Re: Motiv fotografiranja: mačke
lijepa
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
IMG_0158-2 by phoenixos, on Flickr
IMG_0115 by phoenixos, on Flickr
IMG_0125 by phoenixos, on Flickr
IMG_0099 by phoenixos, on Flickr
IMG_3902 by phoenixos, on Flickr
IMG_4034 by phoenixos, on Flickr
IMG_0115 by phoenixos, on Flickr
IMG_0125 by phoenixos, on Flickr
IMG_0099 by phoenixos, on Flickr
IMG_3902 by phoenixos, on Flickr
IMG_4034 by phoenixos, on Flickr
phoenixos- Nevina dušica
- Registriran/a : 24.08.2014
Broj postova : 163
Reputacija : 96
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
lijepo je vidjeti svaku dobru autorsku fotku na forumu,
mace su zahvalan motiv, pogotovo od nekog tko barata tehnikom,
nije mi jasno zašto ti i prije tebe g- man na natjecanja foruma ne šaljete bolje fotke, a u slobodnim temama pokazujete fotke koje bi uspješno konkurirale i na puno ozbiljnijim natjecanjima ?
mace su zahvalan motiv, pogotovo od nekog tko barata tehnikom,
nije mi jasno zašto ti i prije tebe g- man na natjecanja foruma ne šaljete bolje fotke, a u slobodnim temama pokazujete fotke koje bi uspješno konkurirale i na puno ozbiljnijim natjecanjima ?
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
a vidi , mozda je do mene , ali recimo ja za neke teme nemam uopce niti smisla niti oko , dok za druge se doslovno sam sebi divim , i nevjerujem ni sam sebi da mi tako dobro ispadnu neke fotke .. tako da ako imam fotku koja je dobra za temu , ja cu je i staviti , tako isto i za natjecanja , recimo ja sam zadao maglu , nisam znao da mogu i sam sudjelovati pa nisam ni isao fotkati , a ruku na srce nisam niti stigao , ali sam u temi o magli stavio par svojih starijih uradaka , iako t nije moja domena .. meni recimo prilicno dobro ide automotivna tematika , i prilicno sam zadovoljan svojim zivotinjskim fotkama , imam ih dosta na svom flickr profilu pa se moze pogledati klikom na sliku ili na nadimak ispod slika , a i s druge strane nisam nesto previse voljan pokazivati puno svojih slika jer je dosta njih dobilo i dosta negativnih komentara na drugim forumima , pa si kontam zasto da ih stavljam ako se ljudima nesvidjaju .. sto se natjecanja tice , pokusavam se postaviti u rang sa vecinom , neke teme mogu pobijediti zmiracki , a neke bas nikako tako da pokusavam u siroj slici odrzati neki balans u svemu tome .. mora da je to zato sto sam vaga u horoskopu ...
phoenixos- Nevina dušica
Započeo/la tema :
ti si izvrstan fotograf, nova generacija fotografa i ja ti skidam kapu,phoenixos je napisao/la:a vidi , mozda je do mene , ali recimo ja za neke teme nemam uopce niti smisla niti oko , dok za druge se doslovno sam sebi divim , i nevjerujem ni sam sebi da mi tako dobro ispadnu neke fotke .. tako da ako imam fotku koja je dobra za temu , ja cu je i staviti , tako isto i za natjecanja , recimo ja sam zadao maglu , nisam znao da mogu i sam sudjelovati pa nisam ni isao fotkati , a ruku na srce nisam niti stigao , ali sam u temi o magli stavio par svojih starijih uradaka , iako t nije moja domena .. meni recimo prilicno dobro ide automotivna tematika , i prilicno sam zadovoljan svojim zivotinjskim fotkama , imam ih dosta na svom flickr profilu pa se moze pogledati klikom na sliku ili na nadimak ispod slika , a i s druge strane nisam nesto previse voljan pokazivati puno svojih slika jer je dosta njih dobilo i dosta negativnih komentara na drugim forumima , pa si kontam zasto da ih stavljam ako se ljudima nesvidjaju .. sto se natjecanja tice , pokusavam se postaviti u rang sa vecinom , neke teme mogu pobijediti zmiracki , a neke bas nikako tako da pokusavam u siroj slici odrzati neki balans u svemu tome .. mora da je to zato sto sam vaga u horoskopu ...
Histrion će ti zamjeriti korištenje PS-a ali PS je nužnost za digitalnu fotografiju, kao što je fotolaboratorij bio nažnost za analognu fotografiju!
rulaj dalje, dobar si, žao mi je što je s ovog foruma nestao g-man koji je isto tako dobar!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
hvala , nastojat ću ...
phoenixos- Nevina dušica
Započeo/la tema :
phoenixos daj prestani stavljati tako savršene fotke na forum! prije ih malo zamuti u nekom programu da ne budu tako savršene... definitivno imaš najbolje fotke na forumu a vjerujem i šire...
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
divne fotke
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kad već šeram ovu sliku danas svugdje...
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
phoenixos- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Motiv fotografiranja: Ljeto
» Motiv fotografiranja: Psi - pas
» Motiv fotografiranja : Dan
» Motiv fotografiranja: more
» Motiv fotografiranja : Kisa
» Motiv fotografiranja: Psi - pas
» Motiv fotografiranja : Dan
» Motiv fotografiranja: more
» Motiv fotografiranja : Kisa
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Fotografija - motivi fotografiranja i izložbe fotografija
Stranica 6 / 6.