The Internship - Pripravnici (2013)
2 posters
Stranica 1 / 1.
The Internship - Pripravnici (2013)
The Internship (2013)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt2234155/
ULOGE: Owen Wilson, Vince Vaughn, Will Ferrell
ŽANR: komedija
TRAJANJE FILMA: 119 minuta
Dvojica muškaraca u četrdesetim godinama života nedavno su dobili otkaz. Sad pokušavaju ponovno stvoriti karijeru i zapošljavaju se kao pripravnici u uspješnoj kompaniji koja se bavi Internetom. Mali problem između ostalih izaziva činjenica da im šefovi imaju 20 godina. Izvor:cinestar
Gledao tko? Hoće tko gledati?
imdb: http://www.imdb.com/title/tt2234155/
ULOGE: Owen Wilson, Vince Vaughn, Will Ferrell
ŽANR: komedija
TRAJANJE FILMA: 119 minuta
Dvojica muškaraca u četrdesetim godinama života nedavno su dobili otkaz. Sad pokušavaju ponovno stvoriti karijeru i zapošljavaju se kao pripravnici u uspješnoj kompaniji koja se bavi Internetom. Mali problem između ostalih izaziva činjenica da im šefovi imaju 20 godina. Izvor:cinestar
Gledao tko? Hoće tko gledati?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: The Internship - Pripravnici (2013)
Pogledali upravo The Internship (2013) - zanimljiva širokogrudna komedija s dva stara drekavca u glavnim ulogama.
Da, njihov život je sranje, bez posla su, otkaz iza sebe gura ih nogom u guzicu, ljubavni život vjerojatno je uspješniji kod djece iz vrtića nego kod njih, no za jednu stvar još uvijek imaju smisao a to je kako se držati zajedno i ne prestati vjerovati u svoje snove.
Budnim okom pratimo uspon dvojica 'starijih mladića' (koji oksimoron), koji su unatoč brojnim preprekama ipak uspjeli dobiti posao.
Simpa film, opustila sam se.
Da, njihov život je sranje, bez posla su, otkaz iza sebe gura ih nogom u guzicu, ljubavni život vjerojatno je uspješniji kod djece iz vrtića nego kod njih, no za jednu stvar još uvijek imaju smisao a to je kako se držati zajedno i ne prestati vjerovati u svoje snove.
Budnim okom pratimo uspon dvojica 'starijih mladića' (koji oksimoron), koji su unatoč brojnim preprekama ipak uspjeli dobiti posao.
Simpa film, opustila sam se.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: The Internship - Pripravnici (2013)
Ok film za pogledati, ima provala. Zamjerka- traje nekih pola sata više nego što bi trebao.
6/10
6/10
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Similar topics
» Don Jon (2013)
» This Is the End (2013)
» The 100 (2013 - )
» Believe ( 2014- )
» The Following (2013- )