Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Djevojka imena Feriha (Adını Feriha Koydum)

4 posters

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

Go down

Djevojka imena Feriha (Adını Feriha Koydum) - Page 3 Empty Re: Djevojka imena Feriha (Adını Feriha Koydum)

Postaj by Teo ned stu 24, 2013 5:12 pm

Za sad sam 3 serije pogledao još 5 serija, trebalo mi vremena da se naviknem na nove likove
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Djevojka imena Feriha (Adını Feriha Koydum) - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Djevojka imena Feriha (Adını Feriha Koydum) - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Djevojka imena Feriha (Adını Feriha Koydum) - Page 3 Empty Re: Djevojka imena Feriha (Adını Feriha Koydum)

Postaj by Teo pon pro 09, 2013 8:05 pm

Odustao sam od" Emirovog puta" prošlo me, uglavnom koliko sam svatio Halil je ubio Ferihu.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :
Djevojka imena Feriha (Adını Feriha Koydum) - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Djevojka imena Feriha (Adını Feriha Koydum) - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina sri pro 11, 2013 12:21 pm

Teo je napisao/la:Odustao sam od" Emirovog puta"  prošlo me, uglavnom koliko sam svatio Halil je ubio Ferihu.
 gore 
bezveze je na kraju,ništa nisi propustio...
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri pro 11, 2013 12:31 pm

kako možete trošiti dragocijeno vrijeme, na nekakve serije; iščekivati narednu da bi saznali što se desilo,
zar nije jednostavnije pročitati knjigu?
ona od vas ne stvara roba, ne ograničava vas vremenom, da je morate otvoriti u 20 h i 15 min Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Djevojka imena Feriha (Adını Feriha Koydum) - Page 3 Empty700 / 999700 / 999Djevojka imena Feriha (Adını Feriha Koydum) - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina sri pro 11, 2013 12:52 pm

E bas cu tebe pitati kako da potrosim svoje dragocijeno vrijeme.....
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo sri pro 11, 2013 5:17 pm

tanuki je napisao/la:kako možete  trošiti   dragocijeno vrijeme, na nekakve serije; iščekivati narednu da bi saznali  što se  desilo,
zar nije jednostavnije pročitati knjigu?
ona od  vas ne stvara   roba, ne ograničava vas  vremenom,  da   je  morate otvoriti    u 20 h i  15 min  Wink

Ja stignem i knjige čitati, ići u kazalište, ...., a vrijeme koje potrošim na gledanje jedne serije od bezbroj na TV ekranima je isto dragocjeno kao i tvoje vrijeme koje potrošiš po kritiziranju drugih na forumu.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

[Vrh]

- Similar topics