Grudge Match (2013)
2 posters
Stranica 1 / 1.
Grudge Match (2013)
"Grudge Match" naziv je nadolazećeg filma čija se radnja vrti oko dva boksača, koje će ni manje ni više tumačiti hollywoodski veterani Sylvester Stallone i Robert De Niro.
Naime, radi se o priči koja prati dva bivša boksača, koji su u periodu svoje najveće slave bili vječiti rivali u ringu, a sada su obojica već odavno u penziji. No, kako s pitanjem koji je od njih dvojice uistinu bio bolji, nikada nisu bili na čisto, kao umirovljenici odluče se još jednom okušati u borbi, jedan protiv drugog.
Činjenica je da obojicu glumaca pamtimo kao boksačke ikone na filmu ("Rocky" i "Raging Bull"), ali sama pomisao da će se upravo sada, u ovim godinama ponovno naći u filmskom boksačkom ringu, dovoljno upućuje na to da se radi o komediji.
Prema posljednjim informacijama, film još uvijek nije ušao u proces snimanja, a kada službene potvrde stignu, režije bi se trebao prihvatiti Peter Segal, koji ideju za film navodno razvija još od 2010. godine.
Grudge Match - IMDb
- Spoiler:
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Grudge Match (2013)
Bacili smo oko na Grudge Match i moram napisati kako je film naprosto dopadljiv i simpatičan.
Vidimo tu dva junaka, filmska diva, koji iako su stari, jako dobro glume scene borbe ali i jako dobro izgledaju.
Ne znam koji mi je bolji ovdje, Stalone ili DeNiro, jer obojica su famozni.
DeNiro glumi ladovinu, sirovinu, izazivača, dok Stalone pognuta duha i ubijena srca glumi nekakvu pičkicu koju je žena povrijedila do te mjere da je odustao i od omiljenog sporta, boksa.
Pogledajte si film, super je. Meni možda čak i desetka. Široke ruke sam ali neka, dobar je. Realno zaslužuje osam ali dajem mu eto deset.
Vidimo tu dva junaka, filmska diva, koji iako su stari, jako dobro glume scene borbe ali i jako dobro izgledaju.
Ne znam koji mi je bolji ovdje, Stalone ili DeNiro, jer obojica su famozni.
DeNiro glumi ladovinu, sirovinu, izazivača, dok Stalone pognuta duha i ubijena srca glumi nekakvu pičkicu koju je žena povrijedila do te mjere da je odustao i od omiljenog sporta, boksa.
Pogledajte si film, super je. Meni možda čak i desetka. Široke ruke sam ali neka, dobar je. Realno zaslužuje osam ali dajem mu eto deset.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Similar topics
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Don Jon (2013)
» Her (2013)
» This Is the End (2013)
» The 100 (2013 - )
» Don Jon (2013)
» Her (2013)
» This Is the End (2013)
» The 100 (2013 - )
Stranica 1 / 1.