Ljubi li se kurvu u usta pri korištenju njezinih usluga i liže li joj se pička?
4 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Prostitutke - kurve - eksort dame
Stranica 1 / 1.
Evo jedna malo osjetljivija tema, kontraverzne naravi.
Svoje mišljenje o izvojenim stvarima (bold) budem napisala kasnije, kada se vi raspišete.
I što pak mislite o likovima koji ljube kurvu u usta i ližu joj pičku u kojoj je bilo hiljadu kuraca?
Svoje mišljenje o izvojenim stvarima (bold) budem napisala kasnije, kada se vi raspišete.
I što pak mislite o likovima koji ljube kurvu u usta i ližu joj pičku u kojoj je bilo hiljadu kuraca?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Ljubi li se kurvu u usta pri korištenju njezinih usluga i liže li joj se pička?
Jedna od tisuću istih nepotrebnih tema koje otvaraš od vremena na vrijeme.
Kurva je žena poput tebe i seks s njom je kao sa svakom drugom ženskom.
Vjenčani list, neu, ne garantira da u njoj nije bio kurac.
Kad bi za lizanje pičke čekao na djevicu u kojoj nikad nije bio kurac poludio bi ili postao onanist.
Vjeruješ da je lizanje kurvine pičke gnjusnije od damfiskovog, valentinovog i hellovog jebanja u prkno koje je, po defaultu, puno govana?
Ali da ti iskreno odgovorim na naslovno pitanje - ja nijednoj ne ližem pičku niti tražim pušenje. Imam poseban pristup ženama i nebi o tom na forumu.
Kurva je žena poput tebe i seks s njom je kao sa svakom drugom ženskom.
Vjenčani list, neu, ne garantira da u njoj nije bio kurac.
Kad bi za lizanje pičke čekao na djevicu u kojoj nikad nije bio kurac poludio bi ili postao onanist.
Vjeruješ da je lizanje kurvine pičke gnjusnije od damfiskovog, valentinovog i hellovog jebanja u prkno koje je, po defaultu, puno govana?
Ali da ti iskreno odgovorim na naslovno pitanje - ja nijednoj ne ližem pičku niti tražim pušenje. Imam poseban pristup ženama i nebi o tom na forumu.
prenosivi Samsung- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 01.08.2013
Broj postova : 454
Reputacija : 264
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Re: Ljubi li se kurvu u usta pri korištenju njezinih usluga i liže li joj se pička?
Koje uvrnuto razmišljanje i koja napaćena izjava. Seks s kurvom ne može biti kao seks s svakom drugom ženom.prenosivi Samsung je napisao/la:seks s njom je kao sa svakom drugom ženskom.
Očigledno nisi imao pravi seks pa ti je svaki isti. Sirotan...
Jbg, kao što rekoh, posla s kurvama samo imaš.prenosivi Samsung je napisao/la:Kad bi za lizanje pičke čekao na djevicu u kojoj nikad nije bio kurac poludio bi ili postao onanist.
prenosivi Samsung je napisao/la: ja nijednoj ne ližem pičku
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kao što rekoh, nemaš ti pojma o životu i seksu što se vidi iz otvorenih tema.
Kurva je stvar osobnog izbora, kao i windows 7, windows 8 ili vista.
Zna se što je kurva. Tko ju ne želi, ne mora. Onaj tko želi ne treba plakat rad tisuću kuraca...
Zna se što je kurva. Tko ju ne želi, ne mora. Onaj tko želi ne treba plakat rad tisuću kuraca...
Započeo/la tema :
Što znači gornji kvot?Neu je napisao/la:Jbg, kao što rekoh, posla s kurvama samo imaš.
Imputiraš mi da sam janje za kojeg svi znamo da rabi usluge prostitutki?
Pa neu, i kad bi to želio, ja nisam plaćevno sposoban za kurve. Ni janje to nebi radio da nema prebogatu ženu s čijim novcima se financiraju njegove kurvanjske avanture.
Započeo/la tema :
Windows 7 je kurva, 8 eskort dama, a vista zaražena kurva.prenosivi Samsung je napisao/la:Kao što rekoh, nemaš ti pojma o životu i seksu što se vidi iz otvorenih tema.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Za mene je 8 droljetina samo takva..
Dočim je XP nevina cura u kojoj nikad nije bio kurac
Dočim je XP nevina cura u kojoj nikad nije bio kurac
Započeo/la tema :
Nije to isto sa svojom zenskom mozes sve sa kurvom treba ti dupli kondom i Opet nemoj biti siguran da ne dobijes zarazu Stoje svacije nije nicije
Azorio- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 05.01.2015
Broj postova : 73
Reputacija : 2
Godina imam : 71
Započeo/la tema :
Similar topics
» Hrvatska u svjetskom vrhu - po korištenju alkohola
» Razne Mona Lize
» Najbolji davatelj internetskih usluga u Hrvatskoj po Vama je...
» Razne Mona Lize
» Najbolji davatelj internetskih usluga u Hrvatskoj po Vama je...
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Prostitutke - kurve - eksort dame
Stranica 1 / 1.