Prisoners (2013)
+4
Angie
prenosivi Samsung
Neu
Iron Man
8 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.
Prisoners (2013)
Keller Dover je obiteljski čovjek kojem se život izokrene nakon što su mu kćer i njezina najbolja prijateljica otete. Kako policija unatoč svim indicijama ne uspijeva zatvoriti krivca, odlučuje sam oteti onog koga smatra odgovornim za otmice te izvući korisne informacije dok nije prekasno...
Uloge: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis
Prisoners - IMDb
- Spoiler:
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Prisoners (2013)
Oho, BACIT ću oko zbog Jackmana.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Ja ću bacit oko zbog Gyllenhaala.
prenosivi Samsung- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 01.08.2013
Broj postova : 454
Reputacija : 264
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
pogledat ću ovaj film.. mogao bi biti dobar
Angie- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 2785
Reputacija : 296
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Pogledali ovaj film u kinu, OGROMNA preporuka. Meni se svidio kao velikom obožavatelju trilera. Skoro pa je savršen, vrhunski snimljen, ocjena 9.5/10. Jackman i Gyllenhaal su sjajni.
Ne pamtim kad sam ovoliko zadovoljan izašao iz kina! Nevjerojatno dobar triler. Scenarij odličan, režija odlična, gluma fenomenalna. Ma zapravo svi glumci su fenomenalni. Neću spojlati, ali su zaista svi mrak. Jedan detalj mi je zasmetao, a to je sami kraj. Međutim, to bi bio samo traženje dlake u jajetu. Film koji MORA dobiti više Oscara. Radnja smještena u 7 dana praktički, a može se vidjeti na svakom liku kako postepeno propada.
Ne pamtim kad sam ovoliko zadovoljan izašao iz kina! Nevjerojatno dobar triler. Scenarij odličan, režija odlična, gluma fenomenalna. Ma zapravo svi glumci su fenomenalni. Neću spojlati, ali su zaista svi mrak. Jedan detalj mi je zasmetao, a to je sami kraj. Međutim, to bi bio samo traženje dlake u jajetu. Film koji MORA dobiti više Oscara. Radnja smještena u 7 dana praktički, a može se vidjeti na svakom liku kako postepeno propada.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Započeo/la tema :
Ne mogu vjerovati da je Ary pogledao film
Započeo/la tema :
Joj e, oduševio me film, odličan triler. Pogledao sam na preporuku kolege i nisam požalio
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Meni se isto jako svidio trailer. Imao sam osjećaj da će biti dobar film
Započeo/la tema :
Pogledajte svi što prije i javite dojmove, nećete požaliti. Nije fer izdvojiti samo Jackmana, i Gyllenhaal je sjajan, ali i ostatak glumačke postave.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Mnogo hteli, mnogo započeli...
Film je pompozno najavljen sa sjajnom glumačkom ekipom, pucalo se na visoko, na Oskara, međutim...
Scenaristi su toliko pleli i mrsili da su se već do pola filma potpuno pogubili. Rasplet kao da je smislio kapetan Kirk s njegovim globalnim zaverama i masonima.
I lepo kažem još tokom prvih pola sata, čim sam videla šta mi kao gledaocu spremaju - nemojte ljudi, ko boga vas molim, stoput slikati to što je bitno za rasplet i spominjati ga verbalno ni manje ni više nego 6 ili 7 puta, jer će čak i najveće ovce u gledalištu skužiti pre vremena.
Ništa više ne mogu da kažem jer bi bio spojler.
Jackman, Gyllenhaal i cela glumačka ekipa odlični. Ima u filmu dobrih, napetih momenata, ali ima i sranja. Pritom je predugačak i ima dosta praznog hoda.
Daleko od toga da nije za gledanje, dobar je (ali mogao je biti bolji).
Film je pompozno najavljen sa sjajnom glumačkom ekipom, pucalo se na visoko, na Oskara, međutim...
Scenaristi su toliko pleli i mrsili da su se već do pola filma potpuno pogubili. Rasplet kao da je smislio kapetan Kirk s njegovim globalnim zaverama i masonima.
I lepo kažem još tokom prvih pola sata, čim sam videla šta mi kao gledaocu spremaju - nemojte ljudi, ko boga vas molim, stoput slikati to što je bitno za rasplet i spominjati ga verbalno ni manje ni više nego 6 ili 7 puta, jer će čak i najveće ovce u gledalištu skužiti pre vremena.
Ništa više ne mogu da kažem jer bi bio spojler.
Jackman, Gyllenhaal i cela glumačka ekipa odlični. Ima u filmu dobrih, napetih momenata, ali ima i sranja. Pritom je predugačak i ima dosta praznog hoda.
Daleko od toga da nije za gledanje, dobar je (ali mogao je biti bolji).
Petra Sanader- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 19.02.2010
Broj postova : 1131
Reputacija : 430
Započeo/la tema :
Upravo smo pogledali Prisoners (2013)
ljudi, orgomna preporuka, ovo je triler godine.
Cijelo vrijeme će vas držati u neizvjesnosti, imat ćete grč u stomaku i dozu sumnje u glavi ali nećete biti sigurni u ništa.
Hugh Jackman kao otac nestale djecojčice i Jake Gyllenhaal kao detektiv koji nikada nije izgubio slučaj učinili su ovaj film briljantnim, realnim, napetim i uvjerljivim.
Nekako sam očekivala da se iza svega toga krije ta osoba zbog laži kada su se Jackamn i on sreli nakon što ga je policija pustila iz pritvora.
Nadam se da će film dobiti nekoliko oscara.
Kraj filma je epic, zviždaljka, nestalo tijelo....
E da, dvije nađene curice su nekako čudne nakon što su se vratila, mislim da će one sada biti nove 'tetke' - što vi mislite?
10/10
ljudi, orgomna preporuka, ovo je triler godine.
Cijelo vrijeme će vas držati u neizvjesnosti, imat ćete grč u stomaku i dozu sumnje u glavi ali nećete biti sigurni u ništa.
Hugh Jackman kao otac nestale djecojčice i Jake Gyllenhaal kao detektiv koji nikada nije izgubio slučaj učinili su ovaj film briljantnim, realnim, napetim i uvjerljivim.
Nekako sam očekivala da se iza svega toga krije ta osoba zbog laži kada su se Jackamn i on sreli nakon što ga je policija pustila iz pritvora.
Nadam se da će film dobiti nekoliko oscara.
Kraj filma je epic, zviždaljka, nestalo tijelo....
E da, dvije nađene curice su nekako čudne nakon što su se vratila, mislim da će one sada biti nove 'tetke' - što vi mislite?
10/10
Započeo/la tema :
Savršen je film, dođe mi da ga još jednom pogledam
A komentar Petre Sanader je vrh gluposti
A komentar Petre Sanader je vrh gluposti
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Što ti misliš,
dvije nađene curice su nekako čudne nakon što su se vratila, mislim da će one sada biti nove 'tetke' ?
A film je i više nego savršen, jendostavno je božanstven. Jako sam se uživila.
dvije nađene curice su nekako čudne nakon što su se vratila, mislim da će one sada biti nove 'tetke' ?
A film je i više nego savršen, jendostavno je božanstven. Jako sam se uživila.
Započeo/la tema :
Neće one biti tetke, biti će dvije teško poremećene curice nakon višednevnog boravka u onom bunaru gdje bi i odrasli flipnuo.
Predvidiljiv skoro od početka, a takve ne volim.
Da su religijski fanatici krivi za sve je postavka od koje mi se bljuje, tak da... ne griješi puno Ivina kćer, ne
Predvidiljiv skoro od početka, a takve ne volim.
Da su religijski fanatici krivi za sve je postavka od koje mi se bljuje, tak da... ne griješi puno Ivina kćer, ne
digrar- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.10.2013
Broj postova : 46
Reputacija : 1
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Film je vrhunski, uživao sam gledajući.
Jest da sam imao grč u stomaku cijeli film, ali bio je gušt
Jest da sam imao grč u stomaku cijeli film, ali bio je gušt
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Similar topics
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» This Is the End (2013)
» The 100 (2013 - )
» Believe ( 2014- )
» The Following (2013- )
» This Is the End (2013)
» The 100 (2013 - )
» Believe ( 2014- )
» The Following (2013- )
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.