Paranoia - Paranoja (2013)
3 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Drama, romantični filmovi, erotski filmovi, obiteljski (blagdanski) filmovi, biografski filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1413495/
REDATELJ: Robert Luketic
ULOGE: Amber Heard, Harrison Ford, Liam Hemsworth, Gary Oldman
ŽANR: triler
TRAJANJE FILMA: 106 minuta
GODINA: 2013
DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 29.08.2013
U trileru sa vrtoglavo visokim ulozima, Adam Cassidy je šarmantan mladi poslovni čovjek koji se trudi napredovati na novom poslu u kompaniji Wyatt Telecom. Poslije skupe pogreške koju je napravio, suočen je s nemilosrdnom predsjednikom Nicholasom Wyattom. On ga neće uništiti samo pod jednim uvjetom: Adam se mora infiltrirati u natjecanje kao korporativni špijun. Adam odjednom dobiva raskošan ured, vozi skupe automobile... ali konce igre vuče Wyatt kojeg ništa ne može spriječiti u multimiljunskoj utrci u kojoj planira pobijediti!Izvor: cinestar
Dojmovi? Očekivanja?
Sinoć sam vidjela najavu u Cinestaru i meni zgledi dobro, vjerujem da će biti ok film.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1413495/
REDATELJ: Robert Luketic
ULOGE: Amber Heard, Harrison Ford, Liam Hemsworth, Gary Oldman
ŽANR: triler
TRAJANJE FILMA: 106 minuta
GODINA: 2013
DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 29.08.2013
U trileru sa vrtoglavo visokim ulozima, Adam Cassidy je šarmantan mladi poslovni čovjek koji se trudi napredovati na novom poslu u kompaniji Wyatt Telecom. Poslije skupe pogreške koju je napravio, suočen je s nemilosrdnom predsjednikom Nicholasom Wyattom. On ga neće uništiti samo pod jednim uvjetom: Adam se mora infiltrirati u natjecanje kao korporativni špijun. Adam odjednom dobiva raskošan ured, vozi skupe automobile... ali konce igre vuče Wyatt kojeg ništa ne može spriječiti u multimiljunskoj utrci u kojoj planira pobijediti!Izvor: cinestar
Dojmovi? Očekivanja?
Sinoć sam vidjela najavu u Cinestaru i meni zgledi dobro, vjerujem da će biti ok film.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Paranoia - Paranoja (2013)
Čini se dobar s zanimljivom glumačkom postavom. Moglo bi biti dobro.
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
film je naveliko popljuvan, koliko sam čitao
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Pogledali upravo Paranoia - Paranoja (2013) - koji je onako malo plitak u izvedbi ali dobar za pustiti mozak na pašu i opustiti se.
Sve se svodi na poslovne tajne, praćenje, prisluškivanje, motrenje, radnju iza leđa, korak ispred, pobijedu, poraz, nemoć, suze i smijeh.
Nije loše ali ništa naročito.
Sve se svodi na poslovne tajne, praćenje, prisluškivanje, motrenje, radnju iza leđa, korak ispred, pobijedu, poraz, nemoć, suze i smijeh.
Nije loše ali ništa naročito.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Similar topics
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Believe ( 2014- )
» The Following (2013- )
» Don Jon (2013)
» Her (2013)
» Believe ( 2014- )
» The Following (2013- )
» Don Jon (2013)
» Her (2013)
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Drama, romantični filmovi, erotski filmovi, obiteljski (blagdanski) filmovi, biografski filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.