Saving Mr. Banks (2013)
3 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Drama, romantični filmovi, erotski filmovi, obiteljski (blagdanski) filmovi, biografski filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.
Saving Mr. Banks (2013)
Saving Mr. Banks (2013)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt2140373/
Studio: Walt Disney Pictures
Director: John Lee Hancock
Starring: Emma Thompson, Tom Hanks, Colin Farrell, Paul Giamatti, Jason Schwartzman, Bradley Whitford, Annie Rose Buckley, Ruth Wilson, B.J. Novak, Rachel Griffiths, Kathy Baker
Saving Mr. Banks redatelja Johna Leeja Hancocka (The Blind Side). U naslovnim ulogama priče o problematičnoj produkciji adaptacije djela Mary Poppins su zvijezde Tom Hanks i Emma Thompson.
Hanks glumi Walta Disneya, a Thompson australsku autoricu popularnog dječjeg romana P.L. Travers. Knjiga iz 1934. godine inspirana je teškim životom spisateljice kao i njezinim odnosom s ocem. Zbog osobnog pečata koji nosi Travers je bila razočarana filmskim ostvarenjem iz 1964., a posebno animiranim dijelovima te je naposljetku učestalo odbijala ponude Disneya za kupnju prava na bilo koju od drugih njezinih priča. Objavila je ukupno osam romana o neobičnoj i čarobnoj engleskoj dadilji.
U spomenutom nagrađivanom mjuziklu redatelja Roberta Stevensona, u debitantskoj ulozi dadilje pojavila se ugledna Julie Andrews, a Dick Van Dyke utjelovio je lik Berta.
Biografska drama Saving Mr. Banks u kina dolazi 20. prosinca. Scenarij za projekt napisala je Kelly Marcel.
Izvor:hrt.hr
Dojmovi? Očekivanja?
imdb: http://www.imdb.com/title/tt2140373/
Studio: Walt Disney Pictures
Director: John Lee Hancock
Starring: Emma Thompson, Tom Hanks, Colin Farrell, Paul Giamatti, Jason Schwartzman, Bradley Whitford, Annie Rose Buckley, Ruth Wilson, B.J. Novak, Rachel Griffiths, Kathy Baker
Saving Mr. Banks redatelja Johna Leeja Hancocka (The Blind Side). U naslovnim ulogama priče o problematičnoj produkciji adaptacije djela Mary Poppins su zvijezde Tom Hanks i Emma Thompson.
Hanks glumi Walta Disneya, a Thompson australsku autoricu popularnog dječjeg romana P.L. Travers. Knjiga iz 1934. godine inspirana je teškim životom spisateljice kao i njezinim odnosom s ocem. Zbog osobnog pečata koji nosi Travers je bila razočarana filmskim ostvarenjem iz 1964., a posebno animiranim dijelovima te je naposljetku učestalo odbijala ponude Disneya za kupnju prava na bilo koju od drugih njezinih priča. Objavila je ukupno osam romana o neobičnoj i čarobnoj engleskoj dadilji.
U spomenutom nagrađivanom mjuziklu redatelja Roberta Stevensona, u debitantskoj ulozi dadilje pojavila se ugledna Julie Andrews, a Dick Van Dyke utjelovio je lik Berta.
Biografska drama Saving Mr. Banks u kina dolazi 20. prosinca. Scenarij za projekt napisala je Kelly Marcel.
Izvor:hrt.hr
Dojmovi? Očekivanja?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Saving Mr. Banks (2013)
dizni? moglo bi valjat
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Čujte i počujte, Saving Mr. Banks (2013) je došao na net prije nego u kino tako da smo ga večeras pogledali.
Ono što ću prvo napisati je kako me prvi dio filmapoprilično razočarao te sam ga čak razmišljala i ugasiti ali iz poštovanja prema Disneyu i Hanksu smo ga pogledali do kraja. Drugi pak dio je sjajan, zanimljiv i ugodan oku. Nema vizualno lijepih scena koje sam očekivala (Mikey Mouse, Šiljo i ostala banda) ali ima lijepu priču.
Poanta je da ako želite ići dalje morate ostaviti prošlost iza sebe.
6/10
trebali su ga skratiti na sat i pol tada bi vjerojatno bio zanimljiviji.
Ono što ću prvo napisati je kako me prvi dio filmapoprilično razočarao te sam ga čak razmišljala i ugasiti ali iz poštovanja prema Disneyu i Hanksu smo ga pogledali do kraja. Drugi pak dio je sjajan, zanimljiv i ugodan oku. Nema vizualno lijepih scena koje sam očekivala (Mikey Mouse, Šiljo i ostala banda) ali ima lijepu priču.
Poanta je da ako želite ići dalje morate ostaviti prošlost iza sebe.
6/10
trebali su ga skratiti na sat i pol tada bi vjerojatno bio zanimljiviji.
Započeo/la tema :
Bome je Hanks ove godine glavni kandidat za Oscara.
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Da, ali ne u ovom filmu već u filmu Captain Phillips (2013) kojega sam također recenzirala.
Ovaj film me malko razočarao, očekivala sam više, puno više.
Ovaj film me malko razočarao, očekivala sam više, puno više.
Započeo/la tema :
On je glumacki obadvije role iznio perfektno, a Akademija je osjetljiva kad se netko iste godine isprsi s dva filma.
Ovo jednostavno nije dobar film ali glumci su OK.
Ovo jednostavno nije dobar film ali glumci su OK.
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Razočaran sam filmom, jednostavno predosadno.
Prvih sat vremena za zaboravit odmah, kasnije je bilo bolje, ali sveukupno pušiona.
5.5/10
Prvih sat vremena za zaboravit odmah, kasnije je bilo bolje, ali sveukupno pušiona.
5.5/10
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Similar topics
» DCI Banks (2010 - )
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Don Jon (2013)
» Her (2013)
» This Is the End (2013)
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Don Jon (2013)
» Her (2013)
» This Is the End (2013)
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Drama, romantični filmovi, erotski filmovi, obiteljski (blagdanski) filmovi, biografski filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.