Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni?

+13
nikolina
Hell
Purgy
Žužika
Jørgen
igor malteze
Amyicha
Iron Man
Chulpan
Neu
tanuki
valentino
Lenica
17 posters

Stranica 1 / 4. 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni?

Postaj by Lenica sri srp 31, 2013 2:29 pm

Jeste primjetili kako je većina muških homića zgodno. Obično imaju lijepa isklesana tijela, pravi macho, a ono na kraju ispadne homić. Very Happy Naravno da postoje i slabušni pederi, ali masu ih je jebozovno, izgledom. Pa često su i obrazovani, oću rec ima sve one stavke koje su poželjne kod suprotnog spola.

Zadnja promjena: Lenica; sri srp 31, 2013 2:40 pm; ukupno mijenjano 1 put.

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty0 / 9990 / 999Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty

[Vrh] Go down

Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty Re: Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni?

Postaj by valentino sri srp 31, 2013 2:34 pm

Radi se o tome da su pederi uglavnom privlačni i ženama dok je malen broj lezbi privlačan muškima (bez obzira na obrazovanje i druge pozitivne osobine koje imaju). One nose svoju orijentaciju kao zastavu, pederi (većim dijelom) ne.

valentino
Trajno baniran/a

Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty0 / 9990 / 999Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty

[Vrh] Go down

Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty Re: Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni?

Postaj by Lenica sri srp 31, 2013 2:42 pm

vidiš, ne znan ni ja nijednu baš posebnu privlačnu lezbicu, ali se nagađalo da lijepa Meryem Uzerli ima neke takve sklonosti odnosno Turska je optužila da je lezbijka. Ona jako lijepa iz "Sulejmana Veličanstvenog".
Možda im je bilo čudno di tako em zgodna, em lijepa, em bogata pa samica. klanjanje 

Very Happy

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by valentino sri srp 31, 2013 2:48 pm

A dobro Lenice, glumci i glumice su poseban svijet, najlakše je optužit uspješnog kolegu za homoseksualnost.

valentino
Trajno baniran/a

Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija Reputacija : 261
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica pet kol 02, 2013 5:25 pm

a i to je smajlić

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub kol 03, 2013 11:26 am

Lenica je napisao/la:Jeste primjetili kako je većina muških homića zgodno. Obično imaju lijepa isklesana tijela, pravi macho, a ono na kraju ispadne homić. :DNaravno da postoje i slabušni pederi, ali masu ih je jebozovno, izgledom. Pa često su i obrazovani, oću rec ima sve one stavke koje su poželjne kod suprotnog spola.
nisam primjetio lenice, jer ne gledam muškarce kroz  prizmu seksualnosti za razliku od  tebe,
ali bilo bi zgodno do  opišeš  to svoje razočaranje  Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty700 / 999700 / 999Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica ned kol 04, 2013 7:50 am

nisam se nikad zaljubila u homića jer nisam sa takvim imala priliku imat kontakt, ali u novinama ili na tv-u bude neki interview nekog homića i onda primjetim "pa zgodan, lijep glas..." Very Happy

evo jedan primjer:
meni se sviđa onaj Eric Lanlard šta je kuhar, pratila sam njegove emisije, uživljena i onda pročitala baš nikidan u novinama kako je objavija "volim kuhati svom dečku!" plese 
pa još gledala njegove slike na netu kako pažljivo stavlja neke ukrase na torti i slično, mislim, pa zanimljivija mu je i torta od žene. Laughing 

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned kol 04, 2013 8:51 am

Lenica je napisao/la:nisam se nikad zaljubila u homića jer nisam sa takvim imala priliku imat kontakt, ali u novinama ili na tv-u bude neki interview nekog homića i onda primjetim "pa zgodan, lijep glas..." Very Happy

evo jedan primjer:
meni se sviđa onaj Eric Lanlard šta je kuhar, pratila sam njegove emisije, uživljena i onda pročitala baš nikidan u novinama kako je objavija "volim kuhati svom dečku!" plese 
pa još gledala njegove slike na netu kako pažljivo stavlja neke ukrase na torti i slično, mislim, pa zanimljivija mu je i torta od žene. Laughing 

bravo lenice, ali eto i ja obožavam kuhati!
po toj šsbloni i jabi trebao biti peder Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty700 / 999700 / 999Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica ned kol 04, 2013 10:44 am

znamo svi na forumu da nisi homić Very Happy i da ti je zanimljivija žena od tortice

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned lis 06, 2013 10:37 am

Ja ih ne doživljavam baš lipim i zgodnim, čak mislim da ih je većina onako kao žensko.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty999 / 999999 / 999Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan čet oľu 27, 2014 8:43 pm

Kao i heteroseksualci - jedan ovakav, drugi onakav.
A puno muskaraca pustaju pivski trbuh bez obzira na seksualnu orijentaciju.. kiša

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man čet oľu 27, 2014 9:14 pm

Nema mi razlike nikakve. Svi su mi isti.

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty336 / 999336 / 999Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha uto tra 01, 2014 8:55 am

da istina da su više manje zogdni i lijepi, ali to je zato što kada znamo i primjetimo da su gay znamo odmah da mi njima nismo privlačni, a odbijanje nas privlači
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty113 / 999113 / 999Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica sri tra 09, 2014 12:15 pm

Chulpan je napisao/la:Kao i heteroseksualci - jedan ovakav, drugi onakav.
A puno muskaraca pustaju pivski trbuh  bez obzira na seksualnu orijentaciju.. kiša

ma baš nebi rekla, velika većina homića su izrazito lijepi, dok hetero ima svaćega Very Happy  hammer 

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by igor malteze sri tra 09, 2014 12:43 pm

...mladi homići drže do svog vanjskog izgleda jer se u nutrini ponašaju poput žena tj. nastoje izgledati privlačno i zavodljivo što za posljedicu ima boravak u teretani u kojoj su okruženi drugim muškarcima među kojima se potajice odmjeravaju a hetero u večini slučajeva misli da je čačkalica među zubima te pivski trbuh i buljenje u tv afrodizijak za žene...
igor malteze
igor malteze
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.11.2013
Broj postova : 1413
Reputacija Reputacija : 74
Godina imam : 50
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen sri tra 09, 2014 1:02 pm

Većina ljudi je lijepa i zgodna, samo treba znati gledati

Jørgen
Trajno baniran/a

Registriran/a : 08.06.2013
Broj postova : 2381
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty9 / 9999 / 999Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by igor malteze sri tra 09, 2014 1:09 pm

...nisam baš uvjerena ako si mislio na fizičku ljepotu..ali unutarnja je ono što me danas u četrdesetim godinama najviše privlači..
igor malteze
igor malteze
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Jørgen sri tra 09, 2014 1:10 pm

Želio sam reći da ih gledam s ljubavi i razumijevanjem pa se dogodi da vidim ljepotu i tamo gdje je objektivno nema.

Jørgen
Trajno baniran/a

Registriran/a : 08.06.2013
Broj postova : 2381
Reputacija Reputacija : 63
Započeo/la tema :
Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty9 / 9999 / 999Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by igor malteze sri tra 09, 2014 2:58 pm

Jørgen je napisao/la:Želio sam reći da ih gledam s ljubavi i razumijevanjem pa se dogodi da vidim ljepotu i tamo gdje je objektivno nema.
...isuse...to si zaista ti...zar je to moguće...vratio si se...a sada molim te zašuti jer ako nastaviš tako trkeljati eto opet tebe na križu...
igor malteze
igor malteze
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika sri tra 09, 2014 4:33 pm

Very Happy
ne poznajem osobno ni jednog homića,pa ne bih znala reći..
ali znam da su lezbijke muškobanjaste,,opet možda ne sve...
ima nas svakakvih,mislim da izgled ipak nema veze sa seksualnošću
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 1085
Reputacija Reputacija : 125
Godina imam : 45
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sri tra 09, 2014 4:44 pm

Vjerojatno zato sto su ljepotom imali više šansi kod žena pa su se tako i više razočarali te postali homići.

Ja sam iznimka.
Laughing
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Započeo/la tema :
Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty142 / 999142 / 999Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell sri tra 09, 2014 5:58 pm

igor malteze je napisao/la:...mladi homići drže do svog vanjskog izgleda jer se u nutrini ponašaju poput žena tj. nastoje izgledati privlačno i zavodljivo što za posljedicu ima boravak u teretani u kojoj su okruženi drugim muškarcima među kojima se potajice odmjeravaju a hetero u večini slučajeva misli da je čačkalica među zubima te pivski trbuh i buljenje u tv afrodizijak za žene...

ha??
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty497 / 999497 / 999Zašto su muški homići pretežito lijepi i zgodni? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina sri tra 09, 2014 7:08 pm

igor malteze je napisao/la:...mladi homići drže do svog vanjskog izgleda jer se u nutrini ponašaju poput žena tj. nastoje izgledati privlačno i zavodljivo što za posljedicu ima boravak u teretani u kojoj su okruženi drugim muškarcima među kojima se potajice odmjeravaju a hetero u večini slučajeva misli da je čačkalica među zubima te pivski trbuh i buljenje u tv afrodizijak za žene...
 Laughing Laughing Laughing Laughing 

meni su oni više kao "curice"(bit ću kulturna pa neću napisat pic*ice Very Happy) a ne kao lijepi muškarci Very Happy
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri tra 09, 2014 7:11 pm

Tom analogijom ženski homici su ruzni, imaju pivski stomak i drže cackalicu u zubima ?
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina sri tra 09, 2014 7:13 pm

A tom njegovom logikom pola ljudi u mom selu su pederi Very Happy
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 4. 1, 2, 3, 4  Next

[Vrh]

- Similar topics