Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz

4 posters

Go down

Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz

Postaj by apatonac1 sri srp 10, 2013 3:24 pm

http://www.hranazapse.org Najveći online pet shop u Srbiji. Dostava za celu Srbiju - samo 293 dinara.

Na tržištu postoji mnogo različitih vrsta i oblika hrane za kućne ljubimce, i svaki proizvođač hvali svoj proizvod....

Mi nemamo potrebe da se hvalimo!

Našu hranu vole i hvale svi – vlasnici pasa i mačaka, odgajivači, prodavci i najvažniji – psi i mačke!

Hrana za pse i mačke Ljubimetz je savršen spoj tri osnovne osobine – premium kvalitet, diskontna cena i uigran kanal distribucije.

Naši kupci dobijaju vrhunsku hranu po neverovatno niskim cenama, a prodavci i odgajivači više nego korektan rabat i isporuku u roku od 24h od trenutka poručivanja.

Kako? Stvar dobre organizacije!

Fabrika se nalazi u Bugarskoj, i zbog oštrih propisa Evropske unije, sirovine i gotova hrana se kontrolišu na 4 kontrolne tačke – u toku proizvodnje, pri izlasku iz fabrike, pri izlasku iz Evropske unije i pri ulasku u Srbiju.

Nemamo ogromne magacine, višak administracije i skupe zalihe – naši kamioni kao paukova mreža pokrivaju Srbiju i isporučuju naručene količine u roku od par sati do jednog dana od trenutka kada nas nazovete.

Mi smo jedini proizvođači i distributeri na tržištu koji ne traže ništa a nude sve. Nazovite nas i proverite!

Beograd, Srbija, pet shop, pet shop rs, pet shop online, on line pet shop, pet shop on line, hrana za psa, hrana za macku, hrana za ljubimce, hrana za štence, hrana za mace, hrana za mačke, psi hrana, hrana za zivotinje, hrana ljubimetz

Kontakt:
ljubimetz@gmail.com
061 26 19 283
Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Olg4

apatonac1
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 16.07.2011
Broj postova : 2
Reputacija Reputacija : -1
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty0 / 9990 / 999Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty

[Vrh] Go down

Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty Re: Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz

Postaj by Purgy sri srp 10, 2013 4:21 pm

Pošto košta Alleva, prevedno u evre?
misa
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty142 / 999142 / 999Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty

[Vrh] Go down

Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty Re: Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz

Postaj by tanuki sri srp 10, 2013 4:26 pm

a što je sa seksom?
pune trgovine hrane zal jubimce, a što je sa seksom-
dildo za pse i mačke Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty700 / 999700 / 999Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sri srp 10, 2013 4:29 pm

O isuse kriste bože.
Majko isusova kristova draga.

Pa ovo nema smisla.

kiša kiša kiša kiša kiša kiša kiša kiša kiša opss 
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty142 / 999142 / 999Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m sri srp 10, 2013 5:31 pm

ha hahhaha .................

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty14 / 99914 / 999Pet Shop hrana za pse i macke Ljubimetz Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics