Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks?

+10
nikolina
Žužika
Iron Man
Lenica
Neferiti
Chulpan
Hunnerkongen
Hell
valentino
Neu
14 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty Re: Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks?

Postaj by eva kant pet tra 25, 2014 1:55 pm

Žužika je napisao/la:
...naravno da imaju svoj izbor tko im se sviđa a tko ne i nisam ni rekla da su promiskuitetni....
možda se jesam malo krivo izrazila ali ipak mislim da je jasno što sam htjela reći...
ne osuđujem takvo ponašanje ali mi je nomoralno...
sad ćete me napasti,ali što mogu kad tako mislim? ne kažem da je moje mišljenje ispravno,ali protiv sebe ne mogu...
na kraju krajeva,normalno je razilaziti se u mišljenju,,,inače bi vladalo jednoumlje

prilično krivo si se izrazila..već sam izraz naskakivanje ukazuje na to da skaču, a to sigurno nije točno. kad muškarac kaže da mu se sviđaju žene sigurno ne misli da mu se sviđaju sve žene i da naskakuje na svaku koja mu zađe u videokrug.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty92 / 99992 / 999Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty Re: Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks?

Postaj by Žužika pet tra 25, 2014 2:01 pm

a daj što komplicirate...
ok,krivo sam se izrazila
valjda je jasno da ne može ni da hoće naskočiti na sve,,,
vas žulja što ne mislim poput vas ali ja od svog stava ne odustajem niti me strah reći što mislim,,, ne mislim uljepšavati svoje mišljenje kako bih se svidjela nekome,,i znam da zbog toga histrionu idem na živce..
ali kažem,,,svatko ima pravo na svoje mišljenje pa i na antipatije..
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 1085
Reputacija Reputacija : 125
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet tra 25, 2014 2:06 pm

mene ne žulja drugačije mišljenje, ni tvoje, ni bilo čije, ali si tom rečenicom možda uvrijedila sve one biseksualce koji ne naskaču.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :
Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty92 / 99992 / 999Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion pet tra 25, 2014 2:12 pm

Žužika je napisao/la:
... ne mislim uljepšavati svoje mišljenje kako bih se svidjela nekome,,i znam da zbog toga histrionu idem na živce ...

Nešto si pogrešno shvatila .... meni ne ide na živce mišljenje koje je različito od mog mišljenja.
Upravo suprotno. Volim razgovarati s ljudima koji imaju različito mišljenje i sposobni su ga utemeljiti.

Ono što mi (u ovom, konkretnom slučaju) smeta je što si puna predrasuda i stereotipa i što ne želiš čuti ničije mišljenje (a da bi razmislila o njemu je tebi potpuno neprihvatljivo).
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika pet tra 25, 2014 4:03 pm

histrion je napisao/la:

Nešto si pogrešno shvatila .... meni ne ide na živce mišljenje koje je različito od mog mišljenja.
Upravo suprotno. Volim razgovarati s ljudima koji imaju različito mišljenje i sposobni su ga utemeljiti.

Ono što mi (u ovom, konkretnom slučaju) smeta je što si puna predrasuda i stereotipa i što ne želiš čuti ničije mišljenje (a da bi razmislila o njemu je tebi potpuno neprihvatljivo).
pa evo,spremna sam čuti tuđe mišljenje i razmisliti o njemu...
da,vjerujem da imam predrasude prema biseksualcima,,,imala sam i prema homoseksualcima ali više nemam,,,,
rekla sam da moje mišljenje vjerovatno nije ispravno i nadam se da ću ga promijeniti...

Hunneru,oprosti ako sam te uvrijedila,nisam imala namjeru,jbga
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel pet tra 25, 2014 4:13 pm

nikolina je napisao/la:svatko ima pravo na svoju orijentaciju ..pa tako tko voli nek izvoli...
ali opet žena bisex mi je prihvatljivije,već muškarac bisex.  :faceklanjanje: 
i meni, radije bih bio sa dvi žene već sa ženskom i muškim  massy 
eva kant je napisao/la:mene ne žulja drugačije mišljenje, ni tvoje, ni bilo čije, ali si tom rečenicom možda uvrijedila sve one biseksualce koji ne naskaču.
a možda nebi trebalo shvatit baš toliko doslovno ono što je rekla.
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija Reputacija : 639
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet tra 25, 2014 4:37 pm

a možda ne bi trebalo čitati ovaj forum..možda bi trebalo čitati tuđe misli..možda..možda...možda..
meni je ona rečenica zvučila užasno stereotipno i nekako uvrijedljivo, mada je kasnije objasnila da nije mislila u onom kontekstu.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel pet tra 25, 2014 4:44 pm

pa možda bi stvarno trebalo počet čitat misli, al meni je odmah bilo jasno da ne misli tako kako ste shvatili, iako meni nema niš odbojno u tome i ne slažem se sa njenim mišljem oko toga, jasno mi je što je htjela reći.
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen pet tra 25, 2014 4:47 pm

Žužika je napisao/la:
pa evo,spremna sam čuti tuđe mišljenje i razmisliti o njemu...
da,vjerujem da imam predrasude prema biseksualcima,,,imala sam i prema homoseksualcima ali više nemam,,,,
rekla sam da moje mišljenje vjerovatno nije ispravno i nadam se da ću ga promijeniti...

Hunneru,oprosti ako sam te uvrijedila,nisam imala namjeru,jbga

misa Htio sam samo reći da se kao i Neu, previše razbaciješ s riječi 'nenormalno'
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty39 / 99939 / 999Biseksualci - s kojim spolom je bolji seks? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika pet tra 25, 2014 4:56 pm

ne krijem da mi je to much pucati na obje strane ali isto tako ne poričem da moje razmišljanje možda nije u redu...
čini mi se da griješim što sam otvorena i odmah idem u sridu,,,da nije tako,vjerovatno bih šutjela i svoje mišljenje zadržala za sebe...
znam da je moj nastup često sirov ali nemam namjeru nikog uvrijediti iako se tako možda i ne bi dalo reći...
vjerovatno bih trebala malo ublažiti retoriku  Laughing

takva sam,,,svašta kažem pa se grizem tri dana,,,
 Razz  Very Happy
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina pet tra 25, 2014 5:47 pm

Samael je napisao/la:
i meni, radije bih bio sa dvi žene već sa ženskom i muškim  massy 
što ti nebi dvije bilo puno Very Happy

Hunnerkongen je napisao/la:

misa Htio sam samo reći da se kao i Neu, previše razbaciješ s riječi 'nenormalno'
hunner šta si ti stvarno bisex ?
nisam pratila tvoje postove pa pitam ...
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel pet tra 25, 2014 7:26 pm

Bolje dvi zene nego jedno musko pa kako god bilo Very Happy
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina pet tra 25, 2014 7:29 pm

Samael je napisao/la:Bolje dvi zene nego jedno musko pa kako god bilo Very Happy
 Laughing Laughing Laughing Laughing 
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neferiti pet tra 25, 2014 8:26 pm

žuži ne možeš znat dok ne probaš smajlić
Neferiti
Neferiti
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 26.03.2014
Broj postova : 116
Reputacija Reputacija : 8
Godina imam : 35
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika pet tra 25, 2014 10:42 pm

Neferiti je napisao/la:žuži ne možeš znat dok ne probaš smajlić
ubij me,ali ne bih, hvala  Laughing
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant sub tra 26, 2014 7:16 am

mene je u subotu šmekala jedna lezbica koju sam taj dan upoznala preko nekih prijatelja. naravno, ja ko ja to uopće nisam skužila Very Happy, dok mi nisu rekli da ne voli muškarce..
inače je jako simpatična i zgodna ženska.

Domaćica foruma Eva

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neferiti sub tra 26, 2014 9:12 pm

s curom, svakom, mi je bilo stvarno savršeno, al da oprostite na izrazu, kurac je kurac
Neferiti
Neferiti
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 26.03.2014
Broj postova : 116
Reputacija Reputacija : 8
Godina imam : 35
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics