Under the Dome (2013-)
+9
prenosivi Samsung
THUNDER_DINIX
Neu
valentino
Iron Man
Pomona
svejedno
jaganjac
AryMan
13 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Under the Dome (2013-)
Ajron će biti oduševljen
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
meh,mislim da nisam jos ni prvu zavrsio.
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Pa baš i nećuTHUNDER_DINIX je napisao/la:Ajron će biti oduševljen
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
U 6. mjesecu ide druga sezona (da barem bude bolja od prve)..
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Dobra je serija, šta pričate
Započeo/la tema :
Daleko od dobrog. Tko god je citao knjigu razocaran je.
No to je King i od njega se ne odustaje, koliko god oni muljali.
Jedva cekam drugu sezonu
No to je King i od njega se ne odustaje, koliko god oni muljali.
Jedva cekam drugu sezonu
Započeo/la tema :
Devet mjeseci nakon kraja prve sezone CBS-ove SF drame serija se vraća na male ekrane (zasad samo američke). Već smo pisali recenziju na seriju i obuhvatili povezanost s istoimenom knjigom Stephena Kinga na kojoj se temelji.
Ovaj put donosimo trailer za prvu epizodu druge sezone. Ustvari, to nije baš trailer jer sadrži samo isječke iz prve sezone, ali ipak saznajemo poneki spoiler. Snimanje druge sezone je započelo početkom ožujka, a premijera je najavljena za 30. lipnja. U dolje objavljenom previewu doznajemo za dolazak dva nova lika – Juniorov ujak, koji će imati problema s Barbijem, te učiteljica povezana s Big Jimom.
Ovaj put donosimo trailer za prvu epizodu druge sezone. Ustvari, to nije baš trailer jer sadrži samo isječke iz prve sezone, ali ipak saznajemo poneki spoiler. Snimanje druge sezone je započelo početkom ožujka, a premijera je najavljena za 30. lipnja. U dolje objavljenom previewu doznajemo za dolazak dva nova lika – Juniorov ujak, koji će imati problema s Barbijem, te učiteljica povezana s Big Jimom.
Započeo/la tema :
Pocela druga sezona, ajme sranja
Bolje da su crtic radili...
Bolje da su crtic radili...
Započeo/la tema :
HahahahahaH, druga sezona je klasika u usporedbi s trećom koja je uprav započela
Izašli su ispod kupole no sad ih je ono jebeno jaje pozatvaralo u nekakve čahure, ne zna se tko je živ, tko mrtav, neorganizirano preklapanje vremenskih planova, idiotski postupci i dijalozi...
Ukratko (ali gledam dalje, ofkors).
Izašli su ispod kupole no sad ih je ono jebeno jaje pozatvaralo u nekakve čahure, ne zna se tko je živ, tko mrtav, neorganizirano preklapanje vremenskih planova, idiotski postupci i dijalozi...
Ukratko (ali gledam dalje, ofkors).
Rower- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.04.2015
Broj postova : 1366
Reputacija : 83
Započeo/la tema :
Pogledao četvrtu. Isuse, a vjerovao sam da je Helix dno..
Rower- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Nema te muke i nesreće koja nije pogodila žitelje malenog gradića Chester's Mill u Maineu. Stvorio ga je Stephen King za potrebe svojeg romana Under the dome, no kad se ekipa tv serijala dokopala ovog naslova King je nepovratno nestao, a serija je nakon 4 sezone na, rekao bih samom dnu.
Ništa ih nije zaobišlo, od ubojica, nasilnika, predatora, seksualnih zlostavljača, oživjelih pokojnih sestara do zombija i vukodlaka. Naslovna kupola im se spuštala, dizala, premještala ih u paralelnu stvarnost, niotkud im slala demonske likove u usporedbi s kojima je lokalni demon Big Jim bio milo janje, huškala ih jedne protiv drugih, kolektivno pospremala u hibernaciju, uvodila nikom potrebne likove koji bi se razmahali u jednoj epizodi da bi netragom nestali već u idućoj...
Na kraju smo treće sezone, ako ih plaćaju po broju napisanih redaka na stranici mislim da ćemo dočekati i jedanaestu
Ništa ih nije zaobišlo, od ubojica, nasilnika, predatora, seksualnih zlostavljača, oživjelih pokojnih sestara do zombija i vukodlaka. Naslovna kupola im se spuštala, dizala, premještala ih u paralelnu stvarnost, niotkud im slala demonske likove u usporedbi s kojima je lokalni demon Big Jim bio milo janje, huškala ih jedne protiv drugih, kolektivno pospremala u hibernaciju, uvodila nikom potrebne likove koji bi se razmahali u jednoj epizodi da bi netragom nestali već u idućoj...
Na kraju smo treće sezone, ako ih plaćaju po broju napisanih redaka na stranici mislim da ćemo dočekati i jedanaestu
Rower- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» This Is the End (2013)
» The 100 (2013 - )
» Defiance (2013)
» The Following (2013- )
» This Is the End (2013)
» The 100 (2013 - )
» Defiance (2013)
» The Following (2013- )
Stranica 4 / 4.