Frozen (2013)
4 posters
Stranica 1 / 1.
Frozen (2013)
Film govori o Anni koja želi da pronađe svoju sestru Elsu, koja je snježna kraljica i koja se nalazi negdje u planinama...
Glasove posudili:
Kristen Bell, Josh Gad, Idina Menzel...
Frozen (2013) - IMDb
- Spoiler:
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Frozen (2013)
Trailer je baš smiješan, al zašto je samo snjegovic u traileru? Pogledah na youtube-u trailer., čini mi se lijepi crtić.
GracaVanPelt- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.08.2012
Broj postova : 1347
Reputacija : 233
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
ovo cekam
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Nema neki dobar trailer ali ni ovaj teaser nije loš
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
u la la, ovo se čini lipo
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Predobar crtić. Olaf je baš smiješan - snješko koji želi da dođe ljeto
GracaVanPelt- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.08.2012
Broj postova : 1347
Reputacija : 233
Započeo/la tema :
Pogledali upravo Frozen (2013) i moram napisati da me oduševio, ODUŠEVIO!
Prekrasne priče koja topi i najtvrđa srca ovaj crtani neće vas ostaviti ravnodušnim.
Imamo tu i neke simpatične likove koji mame osmijeh na licu... Snješko je najsimpatičniji. Zvrckav, vrckast, vragolast, nestašan...
Ana i njezina seka su od malih nogu bile bliske, sve dok se s starijom sekom nešto čudno nije počelo događati.
Kako je postajala starija, njezina moć je rasla te je nesretnim slučajem pretvorila cijelo mjesto u ledeni grad.
Samo moć prave ljubavi može poništiti prokletsvo....
So kjut...
Imamo ovdje, naravno, i nekih zločestih likova koji su u svemu tome vidjeli priliku da zauzmu kraljevstvo i dokopaju se bogatsva ali kako većina crtića ima hepi end brzo se njima stalo na kraj.
10/10 za crtić + preporuka
Prekrasne priče koja topi i najtvrđa srca ovaj crtani neće vas ostaviti ravnodušnim.
Imamo tu i neke simpatične likove koji mame osmijeh na licu... Snješko je najsimpatičniji. Zvrckav, vrckast, vragolast, nestašan...
Ana i njezina seka su od malih nogu bile bliske, sve dok se s starijom sekom nešto čudno nije počelo događati.
Kako je postajala starija, njezina moć je rasla te je nesretnim slučajem pretvorila cijelo mjesto u ledeni grad.
Samo moć prave ljubavi može poništiti prokletsvo....
So kjut...
Imamo ovdje, naravno, i nekih zločestih likova koji su u svemu tome vidjeli priliku da zauzmu kraljevstvo i dokopaju se bogatsva ali kako većina crtića ima hepi end brzo se njima stalo na kraj.
10/10 za crtić + preporuka
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Similar topics
» The Frozen Ground (2013)
» Warcraft 3: The Frozen Throne
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» This Is the End (2013)
» The 100 (2013 - )
» Warcraft 3: The Frozen Throne
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» This Is the End (2013)
» The 100 (2013 - )
Stranica 1 / 1.