Turbo (2013)
4 posters
Stranica 1 / 1.
Turbo (2013)
Autori Madagaskara i Kung Fu Pande predstavljaju "vozačku" 3D komediju o običnom pužu koji se usuđuje sanjati velike i brze snove. Nakon neobične nesreće on čudom dobiva moć super brzine. Turbo zatim svoja sanjarenja ubacuje u petu brzinu i upušta se u izuzetan pothvat kako bi postigao naizgled nemoguće: pobjedu nad čuvenim vozačem Gasom Daskićem. Uz pomoć svoje vješte ekipe puževa, ovaj junak bez mnogo šansi stavit će svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije prevelik, niti ijedan sanjar premali.
Glasovi : Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Michael Peña
Turbo (2013) - IMDb
- Spoiler:
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Turbo (2013)
Gledala crtić u ponedjeljak s burazom u kinu.
Zanimljiv, uzbudljiv, zabavan. 10/10
i odjednom
Zanimljiv, uzbudljiv, zabavan. 10/10
i odjednom
GracaVanPelt- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.08.2012
Broj postova : 1347
Reputacija : 233
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Pogledali smo Turbo (2013) i ono što mogu napisati je da je crtani fine nerealne priče, no na trenutke je malko dosadnjikav i kao da se osjeti da još traje.
Priča je bazirana na snovima jednog mlađahnog puža koji gleda utke formule na teveu i zamišlja kako u njima sudjeluje. Nakon silnih snova, njegova mašta prelazi u stvarnost i biva najbržim pužem, ne samo u pužomorskom životu već i u formuli.
7/10
Priča je bazirana na snovima jednog mlađahnog puža koji gleda utke formule na teveu i zamišlja kako u njima sudjeluje. Nakon silnih snova, njegova mašta prelazi u stvarnost i biva najbržim pužem, ne samo u pužomorskom životu već i u formuli.
7/10
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
7/10
Prvi dio filma vrhunski, kad su došla ona dva debela blizanca malo je postalo dosadno, kraj opet ok....
Prvi dio filma vrhunski, kad su došla ona dva debela blizanca malo je postalo dosadno, kraj opet ok....
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Dobar crtani, ništa pretjerano, na trenutke malo dosadan ali ugodan za pogledati s nekoliko stvarno smiješnih scena.
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Similar topics
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Porsche (official topic)
» Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT
» The Following (2013- )
» Don Jon (2013)
» Porsche (official topic)
» Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT
» The Following (2013- )
» Don Jon (2013)
Stranica 1 / 1.