Da možete bi li suzbili prostituciju da trajno nestane s lica Zemlje?
+3
pourGarrel
m
Neu
7 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Prostitutke - kurve - eksort dame
Stranica 1 / 1.
Da možete bi li suzbili prostituciju da trajno nestane s lica Zemlje?
Prostitucija je uvijek bila leglo raznih spolno prenosivih bolesti, od sifilisa do gonoreje. Zato prostitutke uglavnom koriste kondome. Od prostitucije i izvanbračnih seksualnih odnosa stradaju i bračni partneri koji bez vlastite krivice postaju žrtve spolnih bolesti, a najviše stradavaju djeca, bilo zbog razvoda brakova, bilo zbog rođenja izvan braka.
U svojim nastojanjima da suzbiju prostituciju, vlasti raznih zemalja podijelili su se oko pogleda na korijene i uzroke prostitucije. Za neke je temeljni krivac potražnja, a za druge ponuda.(wikipedia)
Da možete bi li suzbili prostituciju da trajno nestane s lica Zemlje? Zašto? Kako?
U svojim nastojanjima da suzbiju prostituciju, vlasti raznih zemalja podijelili su se oko pogleda na korijene i uzroke prostitucije. Za neke je temeljni krivac potražnja, a za druge ponuda.(wikipedia)
Da možete bi li suzbili prostituciju da trajno nestane s lica Zemlje? Zašto? Kako?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Re: Da možete bi li suzbili prostituciju da trajno nestane s lica Zemlje?
Prostitucija je ozbiljna profesija koja štiti od degradacije, a klijente štiti od teških oboljenja.
Isto kao u slučaju dozvoljenog i zabranjenog abortusa - bolje je zlo imati pod kontrolom nego da napaljen klijent pojebe na šta naiđe i navuče boleštinu.
Isto kao u slučaju dozvoljenog i zabranjenog abortusa - bolje je zlo imati pod kontrolom nego da napaljen klijent pojebe na šta naiđe i navuče boleštinu.
pourGarrel- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 19.06.2013
Broj postova : 174
Reputacija : 4
Započeo/la tema :
Ne. Uveo bi tim osobama staž i mirovinsko osiguranje. Naravno ne bih poticao na to zanimanje ali ako već netko hoće da ima adekvatnu zaštitu.
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
XHell je napisao/la:Ne. Uveo bi tim osobama staž i mirovinsko osiguranje. Naravno ne bih poticao na to zanimanje ali ako već netko hoće da ima adekvatnu zaštitu.
Gost- Gost
Neu je napisao/la:
Ja ću se ranit!
Ovaj čas se idem odlogirati a ti Neu, ako držiš do normalnih aktivnih članova, javi mi na mail kad i ti i forum budete preboljeli ovu kurvinsku fazu.
valentino- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
zašto ne, koje ona prednosti uopće ima?m je napisao/la:ne
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ne verujem da je to moguće...
mada i prostitucija ima dobre strane...da nema kurvi, perverzni ludaci koji su zavisni od sexa bi silovali i žene sa ulice, u nemogućnosti podmirivanja svojih nagona...
ovako lepo plate i svi mirni...
mada i prostitucija ima dobre strane...da nema kurvi, perverzni ludaci koji su zavisni od sexa bi silovali i žene sa ulice, u nemogućnosti podmirivanja svojih nagona...
ovako lepo plate i svi mirni...
Lady with hat- Junior
- Registriran/a : 16.07.2012
Broj postova : 681
Reputacija : 97
Godina imam : 27
Započeo/la tema :
Da
To zlo treba. ISKORIJENITI
Azorio- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 05.01.2015
Broj postova : 73
Reputacija : 2
Godina imam : 71
Započeo/la tema :
Similar topics
» The Pillars of the Earth (2010) - Stupovi zemlje
» Što bi učinili da vaša majka, kćer ili djevojka/žena krene u prostituciju?
» Kapilare lica
» Dečki što koristite za njegu lica?
» Preparati za čiščenje lica,protiv bubuljica i akni
» Što bi učinili da vaša majka, kćer ili djevojka/žena krene u prostituciju?
» Kapilare lica
» Dečki što koristite za njegu lica?
» Preparati za čiščenje lica,protiv bubuljica i akni
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Prostitutke - kurve - eksort dame
Stranica 1 / 1.