Pozivanje eskort dame na društvene događaje s ciljem da se impresioniraju poslovni partneri ili prijatelji.
4 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Prostitutke - kurve - eksort dame
Stranica 1 / 1.
Pozivanje eskort dame na društvene događaje s ciljem da se impresioniraju poslovni partneri ili prijatelji.
Konkretno, da li bi vas netko impresionirao pozivom eskort dame iliti kurve na neki događaj, poslovni, prijateljski i sl.? Da li je to za vas elitni oblik prostitucije? Da li je to vama moralno ili skroz odbojno ili ste neutralni?
Kako se netko može uživiti u eskort damu, kad jasno zna da je neposrendo prije njezinog dolaska na odredišno mjesto imala tuđi penis u ustima, guzici i vagini? Da li je užitak uopće i dotaknuti tako nešto što često mijenja penise u svim otvorima?
Konkretno, da li bi vas netko impresionirao pozivom eskort dame iliti kurve na neki događaj, poslovni, prijateljski i sl.? Da li je to za vas elitni oblik prostitucije? Da li je to vama moralno ili skroz odbojno ili ste neutralni?
Kako se netko može uživiti u eskort damu, kad jasno zna da je neposrendo prije njezinog dolaska na odredišno mjesto imala tuđi penis u ustima, guzici i vagini? Da li je užitak uopće i dotaknuti tako nešto što često mijenja penise u svim otvorima?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Pozivanje eskort dame na društvene događaje s ciljem da se impresioniraju poslovni partneri ili prijatelji.
Neu, pogresno gledas na to.... Te devojke su uglavnom atraktivnije i mozes ih posmatrati ovako....
Svaka od vas ima tuki u sebi ali ona za to uzima pare.... Ona ne primecuje tu muskarca nego odglumi (naj cesce) da bi dobila pare i njoj su pred ocima samo pare koje dobije....
Bas sam skoro slusao jednu devojki koja se da kazem hvalila da je uzela 240 evra za taj dan.... Ako je 40 evra pola sata , kolko je ona muskarac imala za taj dan.....
Svaka od vas ima tuki u sebi ali ona za to uzima pare.... Ona ne primecuje tu muskarca nego odglumi (naj cesce) da bi dobila pare i njoj su pred ocima samo pare koje dobije....
Bas sam skoro slusao jednu devojki koja se da kazem hvalila da je uzela 240 evra za taj dan.... Ako je 40 evra pola sata , kolko je ona muskarac imala za taj dan.....
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Re: Pozivanje eskort dame na društvene događaje s ciljem da se impresioniraju poslovni partneri ili prijatelji.
Shvaćaš li ti da je i doktorica opće prakse neposredno prije dolaska na radno mjesto imala nečiji penis u ustima, guzici, vagini?Neu je napisao/la:Pozivanje eskort dame na društvene događaje s ciljem da se impresioniraju poslovni partneri ili prijatelji.
A ti se razodijevaš pred njom, kažeš AAA, dopuštaš da te pipa...
valentino- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Jesu li i hostese eskort dame prema tome ?
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Similar topics
» Pozivanje u svatove
» Eskort agencija i svodnik
» Psihotest: Kako se partneri svađaju?
» 'Da znači da' - partneri moraju pristati na seks - zakon
» Tajna čokolade (Dame Chocolate)
» Eskort agencija i svodnik
» Psihotest: Kako se partneri svađaju?
» 'Da znači da' - partneri moraju pristati na seks - zakon
» Tajna čokolade (Dame Chocolate)
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Prostitutke - kurve - eksort dame
Stranica 1 / 1.