Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima?

+4
Prop
Chulpan
Iron Man
Neu
8 posters

Go down

Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima?

Postaj by Neu ned lip 16, 2013 2:27 pm

Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima?
Tipa 'da se stara ljubav vrati ne bi srići bilo kraja' i ostale patetične kvazi srcolomke. Volite li vi takve pjesme koje pjevaju o prošlosti?

Osobno nisam naklonjena patetičnim pjesmama koje govore o takvim sranjima niti me ijedna takva ikada dirala u srce. S druge strane, gledam masu ljudi na koncertu koji doslovce kao da glas izgube na takve.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty999 / 999999 / 999Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty

[Vrh] Go down

Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty Re: Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima?

Postaj by Iron Man ned lip 16, 2013 2:45 pm

Pa zato što su to "prošle ljubavi" misa

One se ne zaboravljaju nikad Very Happy

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty336 / 999336 / 999Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty

[Vrh] Go down

Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty Re: Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima?

Postaj by Chulpan ned lip 16, 2013 2:50 pm

sve pjesme su pateticne ili odvaljujes ili ne

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty0 / 9990 / 999Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned lip 16, 2013 4:11 pm

Odvale ljudi na takve pjesme koje pivaju o prošlim ljubavima, vremenima, prijateljima, zgodama i nezgodama. Svatko ima neku te teme koja mu je draga i koja mu baca neke uspomene.

Znam ljude koji su, rekla bi neu, glazbeno needucirani, ne slušaju ništa posebno, eventualno radio u autu, ali i takvi imaju neku koja im para srce radi uspomena.

Jer uspomene su takve, jak alat.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty108 / 999108 / 999Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk ned lip 16, 2013 4:15 pm

Ljudi "odvaljuju" jer su emotivni. Svako ljudsko biće na ovom svijetu podložno je emocijama.

Emocije su ono šta ljude tjera, potiče, motivira na neku aktivnost. Emocije pokreću ovaj svijet.

Sasvim je logično, normalno, razumno, ljudski i čovječanski da sjećanja na staru ljubav, na neka lijepa ili manje lijepa vremena kod čovjeka pobude emocije.

Onaj tko takvih emocija nema je ili ozbiljno poremećen, ili pak laže, izmišlja i preserava se.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty0 / 9990 / 999Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion pon lip 17, 2013 7:33 am

Neu je napisao/la:
... nisam naklonjena patetičnim pjesmama koje govore o takvim sranjima niti me ijedna takva ikada dirala u srce ...

Na svu sreću granica patetičnosti nije definirana ustavom, zakonom ili podzakonskim aktom.

Jesu li stihovi poput:
... kada zatvorim oči nebom naiđu mobe ..
ili
... Ne mogu živit sa tim da kušin dili sa njim ka da me nije ni bilo ...
ili
... kad ljubav nestaje i kad se netko rastaje uvijek ostaje da živi sjećanje ...
patetični?

Tebi da. Meni ne.

Ali nije samo tekst povod suzama. I nisu suze uvijek znak žalosti.
Na ovim sam koncertima plakao cijelo vrijeme:

https://www.youtube.com/watch?v=w7X41SUO5-o
https://www.youtube.com/watch?v=Lc1h4kfj4B4 (i pola ljudi oko mene je plakalo)
https://www.youtube.com/watch?v=1PhFU3f4cu8 (ovom su pjesmom započeli koncert i do kraja koncerta sam plakao)

histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican sri lip 19, 2013 6:27 pm

Pate ne za osobom nego osjećajima koje su osjećali tada. Valjda se osjećaju mrtvo (iznutra) u sadašnjosti.

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty55 / 99955 / 999Zašto svi 'odvale pjevajući' na neke patetične pjesme koje pjevaju o prošlim ljubavima? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jaganjac sri lip 19, 2013 6:38 pm

Takvim sjajem može sjati
Ono što je prošlost sad
Što ne može da se vrati
Što je bilo ko zna kad

Ljubav naša ranih ljeta
Za oboje bješe jad
Sad je prava, sad je sveta
Kada više nisam mlad

Otkriva mi svoju tajnu
I zločinac starac sjed
Imao sam prošlost sjajnu
Ganjao me čitav svijet

Počast se na kraju primi
Ide vrijeme bije sat
Pobjedom se poslije čini
Izgubljeni neki rat

Ove bitke ove rane
Otkriće ljepotu svu
Kada budu stvari davne
kad ne budu više tu

Ova jutra što te muče
Pruži će i tebi sve
Kada sutra bude juče
A ti budeš ko zna gdje

Uzalud od ove noći
Tražiš da ti više da
Jer najprije mora proći
Da se o njoj nešto zna

Pravim sjajem može sjati
Ono što je prošlost sad
Što ne može da se vrati
Što je bilo ko zna kad.

jaganjac
Trajno baniran/a

Registriran/a : 12.06.2013
Broj postova : 770
Reputacija Reputacija : 67
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics