Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Only God Forgives (2013)

2 posters

Go down

Only God Forgives (2013) Empty Only God Forgives (2013)

Postaj by Neu uto svi 28, 2013 10:44 am

Only God Forgives (2013)

imdb: http://www.imdb.com/title/tt1602613/

Radi se o projektu u kojem je Gosling ponovno udružio snage s Nicolasom Winding Refnom, redateljem s kojim je surađivao na filmu "Drive", a osim njega, u spomenutom trileru se pojavljuje i Kristin Scott Thomas.
 Only God Forgives (2013) Ryan-g10

Gosling tumači Juliana koji živi na periferiji Bangkoka gdje vodi klub tajlandskog boksa, a koji njegovoj obitelji paralelno služi kao dobra krinka za mutne, dilerske poslove. Kada mu ubiju brata Billyja, njihova majka Jenna (Scott Thomas) doputuje u grad i prisili Juliana da pronađe i osveti se ubojici. Julianova poznanstva iz kriminalnog miljea dovedu ga direktno do tzv. Angel od Vengeance (Anđela osvete), točnije umirovljenog policajca koji zna sve i svakoga. Jenna naredi da ga Julien ubije, no radi se o činu koji bi ga kasnije mogao skupo koštati.

Prošle godine javnosti su predstavljeni i prvi crno bijeli posteri iz spomenutog filma koji prikazuju pretučenog Goslinga, odnosno Juliena nakon borbe u boksačkom ringu.Izvor: mojtv.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
 Only God Forgives (2013) Empty999 / 999999 / 999 Only God Forgives (2013) Empty

[Vrh] Go down

Only God Forgives (2013) Empty Re: Only God Forgives (2013)

Postaj by Iron Man uto svi 28, 2013 1:50 pm

Zvuči dosadno ali ne znam ovako na prvi pogled...

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
 Only God Forgives (2013) Empty336 / 999336 / 999 Only God Forgives (2013) Empty

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics