Rush - Utrka života (2013)
4 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.
ZVORNO IME: Rush
REDATELJ: Ron Howard
ULOGE: Chris Hemsworth, Natalie Dormer, Olivia Wilde
ŽANR: biografski
POČETAK PRIKAZIVANJA: 19.09.2013
Spektakularna ekranizacija nemilosrdnog rivalstva između Jamesa Hunta i Nikia Laude.
Smješten u sexy i glamurozno zlatno doba Formule 1, ovaj film predstavlja nevjerojatnu priču o rivalstvu zgodnog engleskog playboya Hunta i austrijskog perfekcionista Laude. Film nas osim na staze, vodi i u privatan život i zakulisna događanja utrka. Prvenstveno prikazuje dva vozača koji se dovode do ruba fizičke i psihičke izdržljivosti, u utrci u kojoj nema prečice do pobjede, a jedna pogreška znači smrt. Izvor: cinestar
Rush Official Trailer #1 (2013)
Dojmovi? Očekivanja?
ZVORNO IME: Rush
REDATELJ: Ron Howard
ULOGE: Chris Hemsworth, Natalie Dormer, Olivia Wilde
ŽANR: biografski
POČETAK PRIKAZIVANJA: 19.09.2013
Spektakularna ekranizacija nemilosrdnog rivalstva između Jamesa Hunta i Nikia Laude.
Smješten u sexy i glamurozno zlatno doba Formule 1, ovaj film predstavlja nevjerojatnu priču o rivalstvu zgodnog engleskog playboya Hunta i austrijskog perfekcionista Laude. Film nas osim na staze, vodi i u privatan život i zakulisna događanja utrka. Prvenstveno prikazuje dva vozača koji se dovode do ruba fizičke i psihičke izdržljivosti, u utrci u kojoj nema prečice do pobjede, a jedna pogreška znači smrt. Izvor: cinestar
Rush Official Trailer #1 (2013)
- Spoiler:
Dojmovi? Očekivanja?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Rush - Utrka života (2013)
Utrke? Moglo bi se gledati. Valjda će ličiti na nešto.
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
odlicno napravljeni film prema rivalstvu James Hunta i Nikia Laude, snimljen prema istinitim događajima. oba glumca su dobro uprizorila likove, što je odlicno za film. sve pohvale redatelju. odlican film o Formuli 1, vrijedi pogledati
10/10
10/10
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kino je orilom zvukom Formule1 dok se gledao genijalni, fantastični, neprocijenjivi film Rush (2013) Ron Howarda.
Film traje nešto duže od dva sata ali dok ga gledate, čitavo vrijeme ste preplavljeni emocijama. Suzama, strahom, uzbuđenjem, redatelj filma zaintrigirao je mnoge gledatelje i privezao nas uz ekran bez ostavljena prostora da trepnemo kako ne bi nešto propustili.
Daniel Brühl, jedan toliko spomntani, nenametljiv glumac, koji nije nekog izgleda ali zrači šarmom, simpatičnosću i iskrenošću, uvjerljivo je odglumio legendarnog glumca Formule1, Niki Laudu. Gledati kako se Lauda pati u bolnici, unakažena lica bilo je zaista težak prizor.
Ovim filmom, ne samo da postajem fan Forumule1, nego mi Niki Lauda postaje najdraži vozač, bez obzira na njegovu sadašnju dob. Njegova odlučnost, muda i pamet su ono nešto što bi svaki vozač trebao imati. Ako se uputimo nekamo i zajuriomo bez razmišljanja o posljedicama, tada smao pokazujemo da smo propalica koja vozi jer nema što izgubiti ali ako imamo što izgubiti, postupit ćemo mudro i djelovati brzo.
Chris Hemsworth, koji glumi Hunta, takođr vrlo dobar ovdje, ali Huntov lik mi se baš i nije svidio jer je nametljiv, divlji, bez nekog životnog smisla s željom za slavom.
Meni je ovo film godine, najbolji, NO1.
Veliak preporuka i veliki respekt!
Vrhunska glazba, vrhunska gluma, vrhunski film, vrhunsko sve! Nema ni jedne zamjerke, čisto savršenstvo!
Film traje nešto duže od dva sata ali dok ga gledate, čitavo vrijeme ste preplavljeni emocijama. Suzama, strahom, uzbuđenjem, redatelj filma zaintrigirao je mnoge gledatelje i privezao nas uz ekran bez ostavljena prostora da trepnemo kako ne bi nešto propustili.
Daniel Brühl, jedan toliko spomntani, nenametljiv glumac, koji nije nekog izgleda ali zrači šarmom, simpatičnosću i iskrenošću, uvjerljivo je odglumio legendarnog glumca Formule1, Niki Laudu. Gledati kako se Lauda pati u bolnici, unakažena lica bilo je zaista težak prizor.
Ovim filmom, ne samo da postajem fan Forumule1, nego mi Niki Lauda postaje najdraži vozač, bez obzira na njegovu sadašnju dob. Njegova odlučnost, muda i pamet su ono nešto što bi svaki vozač trebao imati. Ako se uputimo nekamo i zajuriomo bez razmišljanja o posljedicama, tada smao pokazujemo da smo propalica koja vozi jer nema što izgubiti ali ako imamo što izgubiti, postupit ćemo mudro i djelovati brzo.
Chris Hemsworth, koji glumi Hunta, takođr vrlo dobar ovdje, ali Huntov lik mi se baš i nije svidio jer je nametljiv, divlji, bez nekog životnog smisla s željom za slavom.
Meni je ovo film godine, najbolji, NO1.
Veliak preporuka i veliki respekt!
Vrhunska glazba, vrhunska gluma, vrhunski film, vrhunsko sve! Nema ni jedne zamjerke, čisto savršenstvo!
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Odličan film. Nisam baš mislio da će mi se toliko svidjeti ali jest. Ta borba između njih dvojice gdje su neprijatelji a nekad i prijatelji daje još neki bolji draž filmu. Svidjelo mi se što je bilo dosta scena utrka, nesreća i sl.
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Dobar je. Zanimljiv cak i onima koji ne mare za utrke.
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Similar topics
» Them Moose Rush
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Nema zdrava života bez dobra vina
» Pushing Daisies (Dodir života i smrti) (2007–2009)
» Koliko stoji godina dana nečijeg života, koju je taj netko neopravdano proveo iza rešetaka služeći kaznu za nešto što nije počinio?
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Nema zdrava života bez dobra vina
» Pushing Daisies (Dodir života i smrti) (2007–2009)
» Koliko stoji godina dana nečijeg života, koju je taj netko neopravdano proveo iza rešetaka služeći kaznu za nešto što nije počinio?
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.