Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nakit na bebama - bušenje uši bebama, zlato na bebi...

+8
histrion
nikolina
Hunnerkongen
m
eva kant
Hate
RobinUd
Neu
12 posters

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Nakit na bebama - bušenje uši  bebama, zlato na bebi... - Page 4 Empty Re: Nakit na bebama - bušenje uši bebama, zlato na bebi...

Postaj by Chulpan čet vel 06, 2014 8:10 pm

Nema medicinskih nausnica tog oblika i izgleda.

Ovo drugo bi se moglo probati.

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Nakit na bebama - bušenje uši  bebama, zlato na bebi... - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Nakit na bebama - bušenje uši  bebama, zlato na bebi... - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Nakit na bebama - bušenje uši  bebama, zlato na bebi... - Page 4 Empty Re: Nakit na bebama - bušenje uši bebama, zlato na bebi...

Postaj by eva kant čet vel 06, 2014 8:49 pm

histrion je napisao/la:

Potraži medicinske naušnice u boji zlata.

takve naušnice i stavljaju zlatari kad ti s onim pištoljem buše uši..zato se nikad i ne zagnoje te rupice dok se njih nosi.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Nakit na bebama - bušenje uši  bebama, zlato na bebi... - Page 4 Empty92 / 99992 / 999Nakit na bebama - bušenje uši  bebama, zlato na bebi... - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan čet vel 06, 2014 9:09 pm

Naravno, ali one su poput gumbica. Tko bi to nosio duze neg sto mora..?

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Nakit na bebama - bušenje uši  bebama, zlato na bebi... - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Nakit na bebama - bušenje uši  bebama, zlato na bebi... - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha čet tra 03, 2014 10:59 am

ne bih maloj bebi bušila uši niti ju tako kitila. pa to je beba nije to lutka koju se samo tako kiti
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Nakit na bebama - bušenje uši  bebama, zlato na bebi... - Page 4 Empty113 / 999113 / 999Nakit na bebama - bušenje uši  bebama, zlato na bebi... - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

[Vrh]

- Similar topics