How to Make It in America (2010-2011)
2 posters
Stranica 1 / 1.
How to Make It in America (2010-2011)
Pogledao sam prve dvije epizode (nakon dosta vremena koliko seriju imam na kompu) i nije loša, ima 2 sezone i 16 epizoda koje traju manje od pola sata.
Sadržaj: Komedija o poduzetnim, urbanim, mladim ljudima koji se probijaju u New Yorku, odlučni ostvariti svoj američki san. U koga ćete se pretvoriti kako biste postigli što želite? S tim su pitanjem suočeni Ben i Cam, prijatelji u dvadesetima koji teže uspjeti u modnoj industriji te nastavljaju tražiti posao u New Yorku kako bi ostvarili svoje snove.
imdb
Trailer:
Sadržaj: Komedija o poduzetnim, urbanim, mladim ljudima koji se probijaju u New Yorku, odlučni ostvariti svoj američki san. U koga ćete se pretvoriti kako biste postigli što želite? S tim su pitanjem suočeni Ben i Cam, prijatelji u dvadesetima koji teže uspjeti u modnoj industriji te nastavljaju tražiti posao u New Yorku kako bi ostvarili svoje snove.
imdb
Trailer:
- Spoiler:
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: How to Make It in America (2010-2011)
Možda pogledam ovo. Bryan Greenberg mi je uvijek bio simpatičan, čak i nakon što sam pogledala hrpu očajnih filmova u kojima je glumio
Javi dojmove kad pogledaš još nekoliko epizoda
Javi dojmove kad pogledaš još nekoliko epizoda
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Similar topics
» Captain America: The First Avenger (2011), Captain America: The Winter Soldier (2014), Captain America: Civil War (2016)
» Make-up trikovi ,make up tutorijali, make up savjeti, škola šminkanja
» Better With You (U dvoje je bolje) 2010-2011
» Blue Mountain State (2010-2011)
» Zanimljivi make up - make up artist
» Make-up trikovi ,make up tutorijali, make up savjeti, škola šminkanja
» Better With You (U dvoje je bolje) 2010-2011
» Blue Mountain State (2010-2011)
» Zanimljivi make up - make up artist
Stranica 1 / 1.