Side Effects - Nuspojave (2013)
+2
Neu
6 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt2053463/
REDATELJ: Steven Soderbergh
ULOGE: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law, Catherine Zeta-Jones
ŽANR: triler/drama
TRAJANJE FILMA: 106 minuta
GODINA: 2013
Neponovljivi Steven Soderbergh predstavlja još jedan u nizu filmova koji mijenjaju pogled na svijet oko nas!
U napetom psihološkom trileru Rooney Mara tumači ulogu depresivne žene čiji muž uskoro izlazi iz zatvora. Protiv depresije se bori hrpom lijekova koje dobiva od psihijatra. A nuspojave? izvor: cinestar
trailer:
očekivanja, dojmovi?
imdb: http://www.imdb.com/title/tt2053463/
REDATELJ: Steven Soderbergh
ULOGE: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law, Catherine Zeta-Jones
ŽANR: triler/drama
TRAJANJE FILMA: 106 minuta
GODINA: 2013
Neponovljivi Steven Soderbergh predstavlja još jedan u nizu filmova koji mijenjaju pogled na svijet oko nas!
U napetom psihološkom trileru Rooney Mara tumači ulogu depresivne žene čiji muž uskoro izlazi iz zatvora. Protiv depresije se bori hrpom lijekova koje dobiva od psihijatra. A nuspojave? izvor: cinestar
trailer:
- Spoiler:
očekivanja, dojmovi?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Side Effects - Nuspojave (2013)
Ovo je jedan od rijetkih filmova iz 2013. koji planiram pogledati. Nemam očekivanja, dat ću mu šansu... pa javim dojmove
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Soderbergh je kao režiser imao sjajan start a nakon toga i uspona i padova.
Ne spada mi u omiljene autore, ali verovala sam da njegov najnoviji film zaslužuje gledanje i nije me razočarao.
Ništa posebno dobro i atraktivno, ali lepo, pametno vođena priča o psihijatrima kojima je lakše da umesto adekvatnog lečenja pacijente kljukaju tonama tableta polako ih pretvarajući u zombije.
Dobro otvaranje i prvi deo, i sredina se drži ali je malo zbrzio kraj.
Odlična Rooney Mara koja tu i tamo podseti na mladu Miu Farrow, pomalo drvena Zeta-Jones i sjajni (nesimpatični) Jude Law u ulozi koja mu je legla kao rukavica.
Ne spada mi u omiljene autore, ali verovala sam da njegov najnoviji film zaslužuje gledanje i nije me razočarao.
Ništa posebno dobro i atraktivno, ali lepo, pametno vođena priča o psihijatrima kojima je lakše da umesto adekvatnog lečenja pacijente kljukaju tonama tableta polako ih pretvarajući u zombije.
Dobro otvaranje i prvi deo, i sredina se drži ali je malo zbrzio kraj.
Odlična Rooney Mara koja tu i tamo podseti na mladu Miu Farrow, pomalo drvena Zeta-Jones i sjajni (nesimpatični) Jude Law u ulozi koja mu je legla kao rukavica.
Petra Sanader- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 19.02.2010
Broj postova : 1131
Reputacija : 430
Započeo/la tema :
Bačeno je oko i na Side Effects (2013) za koji sam do sada mislila da je SF u kojem će ljudi biti zaraženi nekakvim virusom (priznajem, rijetko čitam sinopsis iako sam pokretač teme).
Inače, da sam znala da je film ovako zastrašujuć i jeziv, vrlo vjerojatno ga ne bi ni gledala jer na nekim dijelovima se moje slabašno srce preplašilo i skoro dobilo infarkt (:malo preuveličavam jezovite scene:).
Dakle, ovo je priča o pacijentici koju prati nesretan život s kojim se naizgled ne zna nositi, bivšoj psihologinji i sadašnjem psihologu.
Priča je toliko zapetljana i nepredvidljiva da sam se na neke dijelove baš iznenadila, ali samo ću reći da mi je Dr. Victoria Siebert od početka bila sumnjiva.
V E L I K I S P O J L E R
8.5/10
Inače, da sam znala da je film ovako zastrašujuć i jeziv, vrlo vjerojatno ga ne bi ni gledala jer na nekim dijelovima se moje slabašno srce preplašilo i skoro dobilo infarkt (:malo preuveličavam jezovite scene:).
Dakle, ovo je priča o pacijentici koju prati nesretan život s kojim se naizgled ne zna nositi, bivšoj psihologinji i sadašnjem psihologu.
Priča je toliko zapetljana i nepredvidljiva da sam se na neke dijelove baš iznenadila, ali samo ću reći da mi je Dr. Victoria Siebert od početka bila sumnjiva.
V E L I K I S P O J L E R
- Spoiler:
- Emily Taylor je hladnokrvna kuja koja se pravila da je bolesna, zavarala je sve, hladnokrvno je izbola svog muža nožem i pokušala se izvući da je bila pod utjecajem lijeka kojeg je dobila od novog psihologa. Na koncu se ispostavilo da je sve lagala i da je imala lezbijsku vezu s bivšom psihologinjom, Dr. Victoriom Siebert.
8.5/10
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nisam pročitala spojler, a prema ostalom što si napisala čini mi se ok film. Morat ću ga uskoro pogledati
Započeo/la tema :
Nije Soderbegh više ono što je bio. Nikad i nije bio posebno jak ali je više pazio na priču. Ovdje se raspričao u prvom dijelu, dobro postavio ubojstvo i zaveo na krivi put, ali tu mu je ponestalo daha pa je kraj sprtljao.
Mara prebija, Zeti baš i nije legla uloga, Jude Law standardno dobar.
Da sam na Marinu mjestu nikad ne bih napravio takav odabir. Ali žene...
Mara prebija, Zeti baš i nije legla uloga, Jude Law standardno dobar.
Da sam na Marinu mjestu nikad ne bih napravio takav odabir. Ali žene...
yello- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.10.2012
Broj postova : 73
Reputacija : 26
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
dobar mi je film, iznad očekivanja. Jude Law rasturio
7/10
7/10
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Solidan triler i zanimljiva tema.
Neki dijelovi dosta predvidljivi, "krivca" sam odmah osumnjičila, ali nisam znala kako i zašto. Dobro, i dio ovog zašto bio je prilično predvidljiv, ali sam se ipak ponadala da je nešto drugo u pitanju. Inače kad gledam triler pokušavam ne razmišljati o tome tko je kriv i što se zapravo dogodilo, ali ovdje su se neke stvari same nudile, posebno pred kraj filma.
Više mi se svidjela kritika društva u filmu pa izdvajam i citat. Doktor Banks odgovara na pitanje kako to da je studirao u Velikoj Britaniji, a došao na praksu u SAD: Tamo odakle dolazim, tko god da odlazi psihijatru ili uzima neke lijekove, pretpostavlja se da je bolestan. Ovdje je pretpostavka da mu ide na bolje. Tamo je sramota, a tu gdje im ide na bolje, lijekovi se nude na svakom ćošku i sasvim je normalno biti nakljukan...
Malo je reći da me je Rooney Mara oduševila. Gledala sam ju samo u The Social Network, ali ne sjećam je se, no uloga "neuravnotežene" Emily odlično joj je sjela.
Neki dijelovi dosta predvidljivi, "krivca" sam odmah osumnjičila, ali nisam znala kako i zašto. Dobro, i dio ovog zašto bio je prilično predvidljiv, ali sam se ipak ponadala da je nešto drugo u pitanju. Inače kad gledam triler pokušavam ne razmišljati o tome tko je kriv i što se zapravo dogodilo, ali ovdje su se neke stvari same nudile, posebno pred kraj filma.
Više mi se svidjela kritika društva u filmu pa izdvajam i citat. Doktor Banks odgovara na pitanje kako to da je studirao u Velikoj Britaniji, a došao na praksu u SAD: Tamo odakle dolazim, tko god da odlazi psihijatru ili uzima neke lijekove, pretpostavlja se da je bolestan. Ovdje je pretpostavka da mu ide na bolje. Tamo je sramota, a tu gdje im ide na bolje, lijekovi se nude na svakom ćošku i sasvim je normalno biti nakljukan...
Malo je reći da me je Rooney Mara oduševila. Gledala sam ju samo u The Social Network, ali ne sjećam je se, no uloga "neuravnotežene" Emily odlično joj je sjela.
Započeo/la tema :
Bacila si oko, ha? U kinu ili ima kvalitetan snimak?
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Torrent, odličan snimak; nema se za kino
Upikirala sam ovaj film još prije dva mjeseca, sad je došao na red
Upikirala sam ovaj film još prije dva mjeseca, sad je došao na red
Započeo/la tema :
Idući vikend, moguće...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Similar topics
» Zašto ne pišu sve nuspojave na "upute o lijeku"?
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Her (2013)
» The Last Stand (2013)
» The 100 (2013 - )
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Her (2013)
» The Last Stand (2013)
» The 100 (2013 - )
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.