Olympus Has Fallen - Pad Olimpa (2013)
5 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.
Olympus Has Fallen - Pad Olimpa (2013)
Olympus Has Fallen (2013)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt2302755/
Antone Fuqua, redatelj hit filma "Training Day", donosi nam uzbudljivi akcijski triler u kojem pratimo bitku između vještog pripadnika specijalnih jedinica i skupine terorista koji su upali u Bijelu kuću.
U ovom napetom akcijskom trileru bivši pripadnik specijalnih postrojbi Mike Banning morao je zbog posljedica tragične nesreće u kojoj su sudjelovali sam predsjednik i prva dama SAD-a odstupiti s mjesta predsjedničkog tjelohranitelja. Međutim, u trenutku kad teroristi preuzimaju Bijelu kuću Benning se nađe zatočen unutar njenih zidova.
Nema drugog izbora već boriti se protiv moćno naoružanog neprijatelja kako bi spasio predsjednika i spriječio izbijanje općeg ratnog stanja.
mojtv.hr
dojmovi? očekivanja?
Gerard Butler, Morgan Freeman, Ashley Judd, Dylan McDermott i Angela Bassett. Što kažete na glumačku postavu?
imdb: http://www.imdb.com/title/tt2302755/
Antone Fuqua, redatelj hit filma "Training Day", donosi nam uzbudljivi akcijski triler u kojem pratimo bitku između vještog pripadnika specijalnih jedinica i skupine terorista koji su upali u Bijelu kuću.
U ovom napetom akcijskom trileru bivši pripadnik specijalnih postrojbi Mike Banning morao je zbog posljedica tragične nesreće u kojoj su sudjelovali sam predsjednik i prva dama SAD-a odstupiti s mjesta predsjedničkog tjelohranitelja. Međutim, u trenutku kad teroristi preuzimaju Bijelu kuću Benning se nađe zatočen unutar njenih zidova.
Nema drugog izbora već boriti se protiv moćno naoružanog neprijatelja kako bi spasio predsjednika i spriječio izbijanje općeg ratnog stanja.
mojtv.hr
dojmovi? očekivanja?
Gerard Butler, Morgan Freeman, Ashley Judd, Dylan McDermott i Angela Bassett. Što kažete na glumačku postavu?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Olympus Has Fallen - Pad Olimpa (2013)
Baš sam gledao na tv-u da su prikazivali film. Ne znam, moglo bi biti dobro.
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Baca malo na Air Force One. Možda jednom, jednog dana pogledam.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
7/10 film mi se jako svidio,baca na umri muški 1 dosta,ko neki remake je,gerard mi je
Ima puno akcije i stvarno tih 2 sata proleti začas,preporučam
Ima puno akcije i stvarno tih 2 sata proleti začas,preporučam
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Bacilo se oko na Olympus Has Fallen (2013) - labava sedmica, ništa naročito, sve već viđeno. prvi dio ubitačno boring da sam čak pomislila i ugasiti, no onda je krneula akcija pa je postajao prebučan, nakon toga, kad se pucnjava malko stišala, postao je zanimljiv.
Već mi se kaki od tih američkih filmova gdje je misija spasiti bijelu kuću i predsjednika. riskiraju se brojni životi zbog samo jednog jebivjetra i na koncu, bog blagoslovio ameriku.
jea right.
Već mi se kaki od tih američkih filmova gdje je misija spasiti bijelu kuću i predsjednika. riskiraju se brojni životi zbog samo jednog jebivjetra i na koncu, bog blagoslovio ameriku.
jea right.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Pogledao upravo. Nije loš film, ugodan za pogledati uzimajući u ruku kako su lako zauzeli bijelu kuću i kako je glavni glumac pobio sve
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Nedopustivo staromodan film pun mahnitog hiperpatriotizma.
Bezlični scenarij skrpan od općih mjesta, guz do guza s White House Down s kojim ga spaja besmisleni zaplet i tupasta polazna pretpostavka.
1/10
Bezlični scenarij skrpan od općih mjesta, guz do guza s White House Down s kojim ga spaja besmisleni zaplet i tupasta polazna pretpostavka.
1/10
valentino- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Similar topics
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Transformers (2007), Transfomers 2: Revenge of the Fallen (2009), Transformers 3: The Dark of the Moon (2011), Transformers 4: Age of Extinction (2014)
» Transformers: Revenge of the Fallen
» Her (2013)
» This Is the End (2013)
» Transformers (2007), Transfomers 2: Revenge of the Fallen (2009), Transformers 3: The Dark of the Moon (2011), Transformers 4: Age of Extinction (2014)
» Transformers: Revenge of the Fallen
» Her (2013)
» This Is the End (2013)
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.