Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje?

+3
Love
Prop
Neu
7 posters

Go down

Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje?

Postaj by Neu ned vel 17, 2013 11:44 pm

Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje?

Što mislite, što je bolje?

Što velite na ta vjenčanja iz vredra neba, uspiju li takvi brakovi, gdje se uzmu partneri koji se ne poznaju praktički?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty999 / 999999 / 999Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty

[Vrh] Go down

Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty Re: Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje?

Postaj by Prop ned vel 17, 2013 11:46 pm

Vjenčati se iz vedra neba nije nešto kaj ja smatram pametnim, ali tko voli nek izvoli.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty108 / 999108 / 999Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty

[Vrh] Go down

Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty Re: Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje?

Postaj by Neu ned vel 17, 2013 11:47 pm

Slažem se, mislim da takvi brakovi puknu u kratkom vremenu jer se partneri ne poznaju. Ne treba se s tim zajebavat. Nisi li se ti vjenčao tako?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty999 / 999999 / 999Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned vel 17, 2013 11:48 pm

Ne. Bio sam ja u vezi podosta prije toga, više od 5 godina.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty108 / 999108 / 999Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon vel 18, 2013 12:02 am

Nisam znala, ja sam mislila da si ju odmah ženio. Pa koliko ti je trajao brak?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pon vel 18, 2013 12:03 am

Taman... misa
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Love pon vel 18, 2013 7:34 pm

osobno nisam za brza vjenčanja,pa to je nedovoljno za upoznat partnera kiša
I sama sam u jako dugoj vezi i još mi ne pada na pamet da se idem vjenčat kiša
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty672 / 999672 / 999Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by John Kimble pon vel 18, 2013 8:30 pm

Uopce se ne treba vjencavat. Ja da sam predsjednik vrhovnog kvartovskog vijeca proveo bi inicijativu Mjenjam partnericu. Treba probat malo i susjedovog komada.

John Kimble
Trajno baniran/a

Registriran/a : 17.10.2012
Broj postova : 267
Reputacija Reputacija : 21
Započeo/la tema :
Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty0 / 9990 / 999Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate čet oľu 28, 2013 1:24 pm

Kod mene ima primjera gdje su lik i ženskica bili 8 god u vezi, vjenčali se, počeli živjet zajedno pa skužili da se ne mogu podnest i razlišli se, a isto tako imam primjer gdje su se vjenčali nakon pola god veze.... Jednostavno se našli, kliknuli... I danas poslije 8 godina braka i što žive zajedno njima je isto kao i na početku... Tako da po mom nema veze koliko je duga veza... KAd se danas svašta dešava...
Najbitnije po mom je probat živjet sa partnerom - tek tad ćete vidjet kako funkcionirate u zajednici... (I sa tim da zajednička ljetovanja, zimovanja ne spadaju u ovu kategoriju - jer 15ak dana zajedno je premalo, a i poslije toga slijedi "odmor")
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty245 / 999245 / 999Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan čet vel 13, 2014 7:44 pm

Neu je napisao/la:Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje?

Što mislite, što je bolje?

Što velite na ta vjenčanja iz vredra neba, uspiju li takvi brakovi, gdje se uzmu partneri koji se ne poznaju praktički?
Mogu uspjeti kao i svi, nista nemam protiv vjencanja iz vedra neba, ali ja to ne bih.

Tek kad smo sigurni jedno u drugo, dijete raste i drugo je na putu...to je pravo vrijeme.

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty0 / 9990 / 999Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen čet vel 13, 2014 7:54 pm

Ja nisam još vidio da je vjenčanje iz vedra neba poživjelo više od par godina.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty39 / 99939 / 999Vjenčanje iz vedra neba ili duga veza pa vjenčanje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan čet vel 13, 2014 7:56 pm

A cuj, svi moji iz srednje su se rastali, a bili su po par godina u vezi prije braka.

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics