Identity Thief - Krađa identiteta (2013)
5 posters
Stranica 1 / 1.
REDATELJ: Seth Gordon
ULOGE: Melissa McCarthy, Jason Bateman, John Cho
ŽANR:: komedija
Urnebesna komedija redatelja filma „Kako se riješiti šefa“ i producenta „Ted-a“. Zvijezda filma „Kako se riješiti šefa“ Jason Bateman i zvijezda filma „Djeveruše“ Melissa McCarthy u urnebesnoj komediji u kojoj je prosječan građanin prisiljen na ekstremne mjere kako bi zaštitio svoje ime. Uz sve što gubi nakon krađe identiteta, on će otkriti kako je moguće totalno poludjeti pokušavajući riješiti kreditni rejting. Za to vrijeme, njegova neograničena sredstva omogućavaju Diani (McCarthy) lagodan život na Floridi, gdje kraljica shoppinga na njegov račun kupuje sve što poželi. Postoji samo jedna mala smetnja: ID koji ona koristi za financiranje glasi na ime "Sandy Bigelow Patterson" .... koje zapravo pripada pravom Pattersonu (Bateman) koji živi na drugom kraju SAD-a i ima samo tjedan dana za pronalazak prevarantice koja mu uništava život. Izvor: cinestar, gold.
REDATELJ: Seth Gordon
ULOGE: Melissa McCarthy, Jason Bateman, John Cho
ŽANR:: komedija
Urnebesna komedija redatelja filma „Kako se riješiti šefa“ i producenta „Ted-a“. Zvijezda filma „Kako se riješiti šefa“ Jason Bateman i zvijezda filma „Djeveruše“ Melissa McCarthy u urnebesnoj komediji u kojoj je prosječan građanin prisiljen na ekstremne mjere kako bi zaštitio svoje ime. Uz sve što gubi nakon krađe identiteta, on će otkriti kako je moguće totalno poludjeti pokušavajući riješiti kreditni rejting. Za to vrijeme, njegova neograničena sredstva omogućavaju Diani (McCarthy) lagodan život na Floridi, gdje kraljica shoppinga na njegov račun kupuje sve što poželi. Postoji samo jedna mala smetnja: ID koji ona koristi za financiranje glasi na ime "Sandy Bigelow Patterson" .... koje zapravo pripada pravom Pattersonu (Bateman) koji živi na drugom kraju SAD-a i ima samo tjedan dana za pronalazak prevarantice koja mu uništava život. Izvor: cinestar, gold.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Identity Thief - Krađa identiteta (2013)
Pogledao trailer neki dan, čini se zabavno tj. smiješno
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
večeras idemo gledati,weeeeee javim kakvi su dojmovi
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
7/10 film je odličan i baš sam se fino nasmijala,ova glavna glumica mi je odlična i baš mi je fino sjela A Jason mi je baš savršen glumac za te obiteljske komedije!
Uglavnom preporučam,ima jako puno smiješnih scena i vrijedi ga pogledati
Uglavnom preporučam,ima jako puno smiješnih scena i vrijedi ga pogledati
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Etogac, pogledali i mi Identity Thief (2013) - kao što je Lovica napisala, ugodna obiteljska komedija. Nije da ćete umirati od smijeha, ali fino ćete se opustiti.
Prije svega, valja istaknuti kako film ima lijepu priču.
Diana je sirota curka koja ne zna čak ni svoje ime, roditelji su je napustili, promijenila je nekoliko domova no očito joj ni jedan nije odgovarao pa je ostala prepuštena sama sebi. Kako bi preživjela, krala je tuđe identitete što bi točnije značilo - lovu s računa. I tako je jednog dana postala Sandy... Na putu za višestruko peglanje njegove kartice susreće i njega...
Prvo je bilo stvar vrebanja kriminalca, kasnije je to preraslo u jendu lijepu priču, jedan lijep odnos.
Prije svega, valja istaknuti kako film ima lijepu priču.
Diana je sirota curka koja ne zna čak ni svoje ime, roditelji su je napustili, promijenila je nekoliko domova no očito joj ni jedan nije odgovarao pa je ostala prepuštena sama sebi. Kako bi preživjela, krala je tuđe identitete što bi točnije značilo - lovu s računa. I tako je jednog dana postala Sandy... Na putu za višestruko peglanje njegove kartice susreće i njega...
Prvo je bilo stvar vrebanja kriminalca, kasnije je to preraslo u jendu lijepu priču, jedan lijep odnos.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Zabavan, super film, više od očekivanog.
8/10
8/10
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Dobar je. 5
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Similar topics
» Don Jon (2013)
» Her (2013)
» This Is the End (2013)
» 99 posto svega što skidamo je krađa. Četvrti smo u Europi po piratstvu