Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava
5 posters
:: Tehnika i tehnologija :: Igre
Stranica 1 / 1.
Jeli bolje DLC ili "nastavak" u obliku DLCa? (objašnjeno u temi)
Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava
OBJAŠNJENJE ANKETE
Dakle, jeli vam bolje da bude DLC (par stvari, Sqadmate i koja pucaljka) ili "nastavak" (puno stvari, dosta Squadmateova i puno pucaljki i misija i svega)?
Evo, ja sam danas malo igrao ME, po ko zna koji puta ( ), i odjednom mi je palo na pamet. Zašto ne bi napravili DLC da možemo birati i rasu i klasu lika, npr. Asari, Drell, Human, Salarian, Turian, Geth, Krogan, Levithian, Quarian, Vorchas ili Prothean, te Soldier, Infiltrator, Adept, Vanguard, Engineer ili Sentinel. Ja bih najrađe bio ili Adept Prothean ili Sentinel Prothean. Da čujem vas?
Dakle, jeli vam bolje da bude DLC (par stvari, Sqadmate i koja pucaljka) ili "nastavak" (puno stvari, dosta Squadmateova i puno pucaljki i misija i svega)?
Evo, ja sam danas malo igrao ME, po ko zna koji puta ( ), i odjednom mi je palo na pamet. Zašto ne bi napravili DLC da možemo birati i rasu i klasu lika, npr. Asari, Drell, Human, Salarian, Turian, Geth, Krogan, Levithian, Quarian, Vorchas ili Prothean, te Soldier, Infiltrator, Adept, Vanguard, Engineer ili Sentinel. Ja bih najrađe bio ili Adept Prothean ili Sentinel Prothean. Da čujem vas?
JShepard- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.01.2013
Broj postova : 141
Reputacija : 27
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
Re: Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava
Nastavak mi se čini zanimljivijim.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
mozes,u ME3 multiplayer-u.
Btw,jos ce oni izbacivat DLC-ove,ali koliko god ja zelio da naprave ME4, trilogija je zakljucena i shepard se vise nevraca.
Sa sljedecim MassEffect-om krecemo u novo vremensko doba sa novim likovima.
Btw,jos ce oni izbacivat DLC-ove,ali koliko god ja zelio da naprave ME4, trilogija je zakljucena i shepard se vise nevraca.
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Nacro, ne mislim na VELIKI nastavak kao 4.dio nego na neki OVEĆI DLC za 3. dio. A ja imam verziju s NETa, ali kupit ću si original samo zbog MPa Inače, imam sva 3 nastavka, prešo sam 2. dio (1. sam pred kraj, ali nije mi nešto ), a 3. prelazi po 3. puta jer mi je najzanimljiviji. Igram ih sa svim mogućim i ne mogućim DLCovima. Mučio sam se s hebeni MP DLCovima jer sam morao unositi kodove, raditi ovo, raditi ono, ali isplatilo se... Inače, najavili su 4. dio za kraj 2014. ili početak 2015. godine. Rekli su, na Twitteru, da će novi lik biti potpuna suprotnost Shepardu. Ja bih volio da to bude potomak Human / Asari ( 2. dio, DLC, Shepard i Liara - XxX ).
Započeo/la tema :
to je bio izbor. Ako je potpuna suprotnost onda je ce biti neki mlakonja koji nemoze pusku drzati xDDD
Btw,toliko ti je igra dobra da ju nisi ni presao kako bog zapovjeda.
Igra ima jednu od najboljih prica ikad napravljenih u gaming industriji,a ti preskaces nastavke >.<
Igra ima jednu od najboljih prica ikad napravljenih u gaming industriji,a ti preskaces nastavke >.<
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
Narco je napisao/la:to je bio izbor. Ako je potpuna suprotnost onda je ce biti neki mlakonja koji nemoze pusku drzati xDDD
A to se kao tebe tiče? Pa je mi najbolja, i jedinicu sam prešao, jedva, ono dosadna je, ali ju prelazim ponovno i nekako mi se neda... Pa nisi valjda mislio da ću ja hvalit igru, a da ne znam o čemu se radi?
EDIT: Ne znaš, zato bih te zamolio da svoje mišljenje ostaviš po strani ukoliko to mišljenje direktno ili indirektno napada moju osobu.
Zadnja promjena: JShepard; čet sij 10, 2013 11:08 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
Narco je napisao/la:mozes,u ME3 multiplayer-u.
baš me interesira ko će zamjeniti Sheparda i u koje vremensko razdoblje će gurnut igru
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Čuo sam da će biti u vremenskom razdoblju malo prije poznatih velikih događanja (ali opet ne baš prequel nego više kao paralelno nekako )Stevo Largo je napisao/la:baš me interesira ko će zamjeniti Sheparda i u koje vremensko razdoblje će gurnut igru
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
ne znam moguće... razočarali su me krajem igre... nadam se da će bar neš dobro napravit ubuduće mada bez Sheparda to će bit malo drukčija igra ipak
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Similar topics
» Mass Effect SAGA
» Sretan rođendan (i ostale čestitke) Mass
» Mass bannanko
» Borilački sportovi rasprava
» Parkiranje (općenita rasprava)