Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava

5 posters

Go down

Jeli bolje DLC ili "nastavak" u obliku DLCa? (objašnjeno u temi)

Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava I_vote_lcap0%Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava I_vote_lcap100%Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava I_vote_rcap 100% 
[ 2 ]

Ukupno glasova : 2

Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava

Postaj by JShepard čet sij 10, 2013 10:25 pm

OBJAŠNJENJE ANKETE
Dakle, jeli vam bolje da bude DLC (par stvari, Sqadmate i koja pucaljka) ili "nastavak" (puno stvari, dosta Squadmateova i puno pucaljki i misija i svega)?

Evo, ja sam danas malo igrao ME, po ko zna koji puta ( Very Happy ), i odjednom mi je palo na pamet. Zašto ne bi napravili DLC da možemo birati i rasu i klasu lika, npr. Asari, Drell, Human, Salarian, Turian, Geth, Krogan, Levithian, Quarian, Vorchas ili Prothean, te Soldier, Infiltrator, Adept, Vanguard, Engineer ili Sentinel. Ja bih najrađe bio ili Adept Prothean ili Sentinel Prothean. klanjanje Da čujem vas? smajlić

JShepard
Trajno baniran/a

Registriran/a : 06.01.2013
Broj postova : 141
Reputacija Reputacija : 27
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty10 / 99910 / 999Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty

[Vrh] Go down

Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty Re: Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava

Postaj by Neu čet sij 10, 2013 10:31 pm

Nastavak mi se čini zanimljivijim.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty999 / 999999 / 999Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty

[Vrh] Go down

Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty Re: Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava

Postaj by Narco čet sij 10, 2013 10:33 pm

mozes,u ME3 multiplayer-u.
Btw,jos ce oni izbacivat DLC-ove,ali koliko god ja zelio da naprave ME4, trilogija je zakljucena i shepard se vise nevraca.

Sa sljedecim MassEffect-om krecemo u novo vremensko doba sa novim likovima.
Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty30 / 99930 / 999Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty

[Vrh] Go down

Postaj by JShepard čet sij 10, 2013 10:40 pm

Nacro, ne mislim na VELIKI nastavak kao 4.dio nego na neki OVEĆI DLC za 3. dio. A ja imam verziju s NETa, ali kupit ću si original samo zbog MPa smajlić Inače, imam sva 3 nastavka, prešo sam 2. dio (1. sam pred kraj, ali nije mi nešto Very Happy ), a 3. prelazi po 3. puta jer mi je najzanimljiviji. Igram ih sa svim mogućim i ne mogućim DLCovima. Mučio sam se s hebeni MP DLCovima jer sam morao unositi kodove, raditi ovo, raditi ono, ali isplatilo se... smajlić Inače, najavili su 4. dio za kraj 2014. ili početak 2015. godine. Rekli su, na Twitteru, da će novi lik biti potpuna suprotnost Shepardu. Ja bih volio da to bude potomak Human / Asari ( Very Happy 2. dio, DLC, Shepard i Liara - XxX Razz ).

JShepard
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :
Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty10 / 99910 / 999Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Narco čet sij 10, 2013 10:53 pm

to je bio izbor. Ako je potpuna suprotnost onda je ce biti neki mlakonja koji nemoze pusku drzati xDDD

Btw,toliko ti je igra dobra da ju nisi ni presao kako bog zapovjeda.
Igra ima jednu od najboljih prica ikad napravljenih u gaming industriji,a ti preskaces nastavke >.<
Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :
Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty30 / 99930 / 999Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty

[Vrh] Go down

Postaj by JShepard čet sij 10, 2013 11:02 pm

Narco je napisao/la:to je bio izbor. Ako je potpuna suprotnost onda je ce biti neki mlakonja koji nemoze pusku drzati xDDD

Btw,toliko ti je igra dobra da ju nisi ni presao kako bog zapovjeda.
Igra ima jednu od najboljih prica ikad napravljenih u gaming industriji,a ti preskaces nastavke >.<

A to se kao tebe tiče? Pa je mi najbolja, i jedinicu sam prešao, jedva, ono dosadna je, ali ju prelazim ponovno i nekako mi se neda... Pa nisi valjda mislio da ću ja hvalit igru, a da ne znam o čemu se radi? kiša

EDIT: Ne znaš, zato bih te zamolio da svoje mišljenje ostaviš po strani ukoliko to mišljenje direktno ili indirektno napada moju osobu. clear

Zadnja promjena: JShepard; čet sij 10, 2013 11:08 pm; ukupno mijenjano 1 put.

JShepard
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Narco čet sij 10, 2013 11:03 pm

Jesam
Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo pon sij 06, 2014 12:46 pm

Narco je napisao/la:mozes,u ME3 multiplayer-u.
Btw,jos ce oni izbacivat DLC-ove,ali koliko god ja zelio da naprave ME4, trilogija je zakljucena i shepard se vise nevraca.

Sa sljedecim MassEffect-om krecemo u novo vremensko doba sa novim likovima.

baš me interesira ko će zamjeniti Sheparda i u koje vremensko razdoblje će gurnut igru  kao
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty20 / 99920 / 999Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican pon sij 06, 2014 2:53 pm

Stevo Largo je napisao/la:baš me interesira ko će zamjeniti Sheparda i u koje vremensko razdoblje će gurnut igru  kao
Čuo sam da će biti u vremenskom razdoblju malo prije poznatih velikih događanja (ali opet ne baš prequel nego više kao paralelno nekako scratch )

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty55 / 99955 / 999Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo pon sij 06, 2014 3:36 pm

ne znam moguće... razočarali su me krajem igre... nadam se da će bar neš dobro napravit ubuduće mada bez Sheparda to će bit malo drukčija igra ipak
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty20 / 99920 / 999Mass Effect 3 - Novi DLC - Rasprava Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics