Antibakterijsko 'suho' pranje ruku
4 posters
Stranica 1 / 1.
Antibakterijsko 'suho' pranje ruku
Antibakterijsko 'suho' pranje ruku da li prakticirate? Danas sam si kupila od balea neku foricu za tu svrhu.
balea hygiene handgel
balea hygiene handgel
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Antibakterijsko 'suho' pranje ruku
Imam jedno takvo sredstvo doma.Neu je napisao/la:Antibakterijsko 'suho' pranje ruku da li prakticirate? Danas sam si kupila od balea neku foricu za tu svrhu.
balea hygiene handgel
To je dobro kad se negdje ide negdje, a ruke nemaš gdje oprati pa da si dezinficiraš ruke pout onih higijenskih maramica.
Ovako doma ja rađe operem ruke.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
da izvanredni proizvod, daleko bolji od večine vlažnih maramica, jer ne ostaje osječaj ljepljivosti na rukama!
ja koristim ovaj kupljen u lidlu a s obzirom na istovjetni design pakovanja, vrlo je vjerojatno riječ o istom proizvođaću koji proicvod distribuira za različite trgovce :
ja koristim ovaj kupljen u lidlu a s obzirom na istovjetni design pakovanja, vrlo je vjerojatno riječ o istom proizvođaću koji proicvod distribuira za različite trgovce :
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
baš mi liči na nešto što vjerovatno koristi hell sa frendovima
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
teo da ja sam si top i kupila za torbicu, tako da kad nema vode očistim ruke. tanuki super je, dobro izgleda, vjerujem da je dobrog i mirisa? koliko love? ovaj moj je 7 kuna.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
nemam pojma jer to sam kupio prije 2 g, pakovanje je bilo 2 komada i znam da je bila nekakva sića mislim ispod 10 kn,
budući da ga koristim samo na putovanjima, ostalo mi je još pola, ali si me dobro potsjetila, idući put moram u lidlu pogledati dali toga još ima,
vlažne maramice su se pokazale kao loše, jer mi se uvijek ljepe ruke za volan, jednom sam naišao na jedne dobre, ali ne znam koje su!
ovo sretstvo je izvanredno par kapi rastrljaš i obrišeš običnom papirnatom maramisom i imaš osječaj kao da si oprao ruke,
naravno zadovoljstvo pranja ruku pod tekućom vodom ne može ništa zamjeniti.
budući da ga koristim samo na putovanjima, ostalo mi je još pola, ali si me dobro potsjetila, idući put moram u lidlu pogledati dali toga još ima,
vlažne maramice su se pokazale kao loše, jer mi se uvijek ljepe ruke za volan, jednom sam naišao na jedne dobre, ali ne znam koje su!
ovo sretstvo je izvanredno par kapi rastrljaš i obrišeš običnom papirnatom maramisom i imaš osječaj kao da si oprao ruke,
naravno zadovoljstvo pranja ruku pod tekućom vodom ne može ništa zamjeniti.
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 1.