Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S

+16
Teo
Petra Sanader
JShepard
Hell
tanuki
Mass
damfisk
Amyicha
THUNDER_DINIX
zagi988
zbracun
Purgy
nikolina
Turrican
Neu
µFUCK3R
20 posters

Stranica 1 / 4. 1, 2, 3, 4  Next

Go down

iPhone 4S vs Samsung Galaxy S3

Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S I_vote_lcap50%Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S I_vote_rcap 50% 
[ 7 ]
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S I_vote_lcap50%Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S I_vote_rcap 50% 
[ 7 ]

Ukupno glasova : 14

Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S

Postaj by µFUCK3R sri kol 15, 2012 6:43 am

Koji je mobitel bolji, Samsung Galaxy S3 ( kiša ) ili iPhone 4S ( klanjanje ).

Evo, da započnem razgovor. Imam "iljadu" stvari po kojima je ajFon bolji od nekog strojke. (S3).

1.) iOS ima automatski antivirus (za one koji ne znaju) i automatski briše sve maliciozne i / ili zlonamjerne fileove (+ za iPhone, - za S3)

2.) Android (- za S3, + za iPhone [iOS])

3.) Jailbreak [pristup 1 000 000 aplikacija] (- za S3, + za iPhone)
Da objasnim zašto. Na S3 ima možda 1 000 besplatnih aplikacija, pa ima i na AppStoru. Kada se Android (mislim da je) Flesha, ne dobiva se time skoro pa ništa. iPhone, bez JBa, ima pristup 2 000 free aplikacija, kada se Jailbreaka, ima pristup 1 000 000 aplikacija. (To je veliki plus)

4.) Aplikacija FindMyiPhone (+ za iPhone, - za S3). Pomoću ove aplikacije, možete "ugasiti tvornički" svoj uređaj. Više ga NIKADA nećete moći upaliti. Ta opcija se koristi ako vam je iPhone ukraden, pa kakva je korist onome tko ima mobitel, koji više ni tvornica ne može upaliti? Možete izbrisati sve aplikacije, slike, kontakte, poruke (formatirati iPhone) s tom aplikacijom. Ima li to S3? Ima qurac! smajlić

5.) Osjetljivost na dodir (+ za obojicu ako se ne varam). To znači da nijednim drugim predmetom, osim ljudske ruke, noge, nosa Very Happy ne možete ništa raditi na njemu. Nikakve olovke, ovo ili ono. Nema šanse da vam se otključa u džepu.

6.) Zaslon otporan na dodir (+ za iPhone, - za S3). Zašto to mislim? Pa evo, tetka mi je dala svoj iPhone 4 da igram igrice (dok još ja nisam imao) i on je "slučajno" ispao meni na pod, staklom prema dolje, na šljunak (ono umjetno sranje, lijepe boje i to Very Happy) i njemu ništa. Na YTu ima par snimaka di se S3 rasuo s visine od 1m na beton. Ovaj iPhone nije ni ogrebotinu dobio. Otporan je na padove.

7.) Zvučnik (slabiji na iOS, - za iPhone, + za S3)

Ajde, procijenite... Jehbe mi se što S3 ima veći ekran, pa mogu ja iPhone spojit na 40" ekran, pa evo mu qurac. Very Happy Mene zanimaju preformanse. iPhone otvori aplikaciju za 0,1sec, a S3 za 0,3 - 0,5sec. Pa eto?

µFUCK3R
Trajno baniran/a

Registriran/a : 16.07.2012
Broj postova : 146
Reputacija Reputacija : 26
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty15 / 99915 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty Re: Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S

Postaj by Neu sri kol 15, 2012 7:44 am

Naravno da sam obrisala link, to je nepotrebno za ovu temu.

Nisam koristila ni jedan ali mislim da je iphone 4s bolji, mada na iphoneu nije neka kamera i loša je kvaliteta slike + lako je sjebljiv ali... ne znam, mislim da je bolji. prije bi kupila njega nego samsung.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty999 / 999999 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty Re: Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S

Postaj by Turrican sri kol 15, 2012 8:16 am

µFUCK3R je napisao/la:
1.) iOS ima automatski antivirus (za one koji ne znaju) i automatski briše sve maliciozne i / ili zlonamjerne fileove (+ za iPhone, - za S3)
ma je li? To je ili netko pojednostavnio (za "vas ostale") činjenicu da Apple ručno može obrisati sve maliciozne aplikacije koje se naknadno otkriju (a puno puta su se provukle kroz approval proces i dospjele na AppStore) ili netko jednostavno laže.

µFUCK3R je napisao/la:2.) Android (- za S3, + za iPhone [iOS])
Android nije ispoliran kao iOS ali isto može sve što i iOS (PDF-ovi naprimjer).

µFUCK3R je napisao/la:
3.) Jailbreak [pristup 1 000 000 aplikacija] (- za S3, + za iPhone)
Da objasnim zašto. Na S3 ima možda 1 000 besplatnih aplikacija, pa ima i na AppStoru. Kada se Android (mislim da je) Flesha, ne dobiva se time skoro pa ništa. iPhone, bez JBa, ima pristup 2 000 free aplikacija, kada se Jailbreaka, ima pristup 1 000 000 aplikacija. (To je veliki plus)
to je istina, ove besplatne na Androidu ili su sranje ili su freemium (moraš platiti za ostatak) ili imaju reklame

µFUCK3R je napisao/la:
4.) Aplikacija FindMyiPhone (+ za iPhone, - za S3). Pomoću ove aplikacije, možete "ugasiti tvornički" svoj uređaj. Više ga NIKADA nećete moći upaliti. Ta opcija se koristi ako vam je iPhone ukraden, pa kakva je korist onome tko ima mobitel, koji više ni tvornica ne može upaliti? Možete izbrisati sve aplikacije, slike, kontakte, poruke (formatirati iPhone) s tom aplikacijom. Ima li to S3? Ima qurac! smajlić
ima, gle ovo: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mango.findmyphone&hl=hr

Jedino što nema (a iPhone ima) je da možeš obrisati cijeli uređaj.
Ipak i iPhone i Android zahtjevaju za tu funkciju da si stalno spojen i da ti radi GPS. Baterija baj-baj!

µFUCK3R je napisao/la:
6.) Zaslon otporan na dodir (+ za iPhone, - za S3). Zašto to mislim? Pa evo, tetka mi je dala svoj iPhone 4 da igram igrice (dok još ja nisam imao) i on je "slučajno" ispao meni na pod, staklom prema dolje, na šljunak (ono umjetno sranje, lijepe boje i to Very Happy) i njemu ništa. Na YTu ima par snimaka di se S3 rasuo s visine od 1m na beton. Ovaj iPhone nije ni ogrebotinu dobio. Otporan je na padove.
iPhone (i iPad) su zato i postali popularni, teško da će se ogrepsti i time ti pokvariti doživljaj. Ja sam sa iPadom puno puta kresnuo u neki komad namještaja ili zid i dok je bilo oštećenja na drvu i zidu, iPadu nije bilo ama baš ništa (ni ogrebotine, ni točkice, ništa).

µFUCK3R je napisao/la:7.) Zvučnik (slabiji na iOS, - za iPhone, + za S3)
ma daj, koga briga za zvučnik, slušalice u uši i deri!

Zaključak: iPhone je bolji (ali i često skuplji). Pričekaj sad još malo bi trebao izaći iPhone 5 pa će malo pasti cijena ovim ostalim (a možeš si i peticu uzeti koja će imati veći ekran).

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty55 / 99955 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by µFUCK3R sri kol 15, 2012 8:51 am

Vidi, jel ti isto uzeti 2GB RAMa za 200kn ili 8GB RAMa za 600kn? Pa naravno, što je bolje je skuplje. Ja sam imao puno iskustva s iPhoneom, ali i s Androidom... I zato pitam, da vidim Very Happy

µFUCK3R
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty15 / 99915 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina čet kol 16, 2012 1:50 pm

Svi mob na tach su mi sr*nje .
A pogotovo ti što god stisneš odeš u internet i ode ti 50kn da se nisi okrenio.
Imam Samsung ali ga ne koristim pojeo mi pare na brzinu klanjanje

nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty0 / 9990 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet kol 16, 2012 2:05 pm

Opcije, bežične veze i mreže, promet podataka->Isključeno.

misa
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty142 / 999142 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet kol 16, 2012 2:09 pm

µFUCK3R je napisao/la:

I koja korist od toga? huh

Mislim... Tak i tak ga više nebuš imal.

Inače, sve te smartphonove je jako teško ukrasti.
Ja sam zbog jednog nađenog ajfona završil na murji odmah.
misa
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty142 / 999142 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun čet kol 16, 2012 2:14 pm

U svakom slučaju sam za Android. Možeš od njega radit šta hoćeš, a kome ni to nije dosta, uz malo truda može instalirat Linux, pa ima pravi komp u malom kesek .
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty3 / 9993 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet kol 16, 2012 2:31 pm

Purgy je napisao/la:Opcije, bežične veze i mreže, promet podataka->Isključeno.

misa
Sva mudrost svijeta. Very Happy

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty999 / 999999 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet kol 16, 2012 2:49 pm

Turi

Čujem da Iphone ima aplikaciju ili neki program da štedi bateriju i da traje duže.
Jel to istina ? Jel znaš šta više o tome ?
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican čet kol 16, 2012 2:58 pm

zrine89 je napisao/la:Turi

Čujem da Iphone ima aplikaciju ili neki program da štedi bateriju i da traje duže.
Jel to istina ? Jel znaš šta više o tome ?
iPhone? Ne. Ali Android ima. JuiceDefender se zove app, piše da može automatski dinamički downclockati CPU mobitela (i svašta još).

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty55 / 99955 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun čet kol 16, 2012 3:04 pm

Da, Android to ima, čak ih ima nekoliko. Šta se tiče samog procesora, može se odredit minimalna i maksimalna frekvencija, i prema potrebi se sam prilagođava.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty3 / 9993 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet kol 16, 2012 3:11 pm

Turrican je napisao/la:
iPhone? Ne. Ali Android ima. JuiceDefender se zove app, piše da može automatski dinamički downclockati CPU mobitela (i svašta još).

Hvala momak na informaciji. afro
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by zagi988 čet kol 16, 2012 11:16 pm

Uopce se iFon nemre uspoređivat s S3.
S3 ga pojede u svakom pogledu kaj se tice hardveraja, a i sadašnji ICS i budući JB od Androida su daleko pristupačniji korisniku.
Android daje korisniku slobodu odabira kaj će i kud će čak i bez root-a tj. jailbrake ak govorimo o ajFonu.
Pošto je Android open source, postoji forum zvan XDA-developers di ljudi eto, razvijaju sve moguće za Andorid i slične sustave.
Ako kupujem S3 sigurno neću ostat na stock FW-u jer mi on ne omogućuje ni pola od onog kaj taj mob hardverski može.
Kod ajFona čak i s jailbrakeom nemaš tolku slobodu odabira i mogućnosti ko kod Androida.
zagi988
zagi988
Junior
Junior

Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova : 570
Reputacija Reputacija : 173
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty0 / 9990 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet kol 17, 2012 9:06 am

kod ios skoro ni nemas slobodu. jebes ti to kad moram sve skidat preko itunesa

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty889 / 999889 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zagi988 pet kol 17, 2012 9:13 am

Točno o tom i pričam, iPhone se može sakrit pred Androidom.
Jebes brend ak to nije to.
zagi988
zagi988
Junior
Junior

Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova : 570
Reputacija Reputacija : 173
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet kol 17, 2012 11:43 am

iphone najvise gura marketing

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty889 / 999889 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pet kol 17, 2012 12:37 pm

Baš to, gura ih jabučica ta jebena, na pola zagrižena.
misa
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet kol 17, 2012 2:10 pm

to je ona koju je maćeha dala Snjeguljici Very Happy

nego, da ga jebes, ne kontam sta onaj Becham radi u reklami za SIII

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha pet kol 17, 2012 10:30 pm

samsung, logično Very Happy
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty113 / 999113 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by µFUCK3R pet kol 17, 2012 11:38 pm

Po čemu je jehbeni S3 bolji od iPhonea? Mislim, ona ograničenja i to? Pa to su gluposti. Ajde jedno diskretno pitanje.

Koji je mobitel bolji, S3 ili 4S (da ne gledate na Jailbreak i Flashanje, samo na "prirodne" opcije)?

µFUCK3R
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sub kol 18, 2012 2:36 am

µFUCK3R je napisao/la:Po čemu je jehbeni S3 bolji od iPhonea? Mislim, ona ograničenja i to? Pa to su gluposti. Ajde jedno diskretno pitanje.

Koji je mobitel bolji, S3 ili 4S (da ne gledate na Jailbreak i Flashanje, samo na "prirodne" opcije)?

meni je i nokia 3310 bolja od iPhonea. oduvijek mi je taj mobitel bio jadan i bit će Very Happy
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Započeo/la tema :
Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty113 / 999113 / 999Koji je mobitel bolji: Samsung Galaxy S3 ili iPhone 4S Empty

[Vrh] Go down

Postaj by µFUCK3R sub kol 18, 2012 5:39 am

Ti si jadna, oduvijek si bila i bit ćeš, a i mislim da ti je krivo što ga nemaš .i.

µFUCK3R
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sub kol 18, 2012 7:56 am

µFUCK3R je napisao/la:Po čemu je jehbeni S3 bolji od iPhonea? Mislim, ona ograničenja i to? Pa to su gluposti. Ajde jedno diskretno pitanje.

Jel ti toliko volis svoj ajfon? huh

Pa ko da si familiju braniš, ne mobitel.

µFUCK3R je napisao/la:Ti si jadna, oduvijek si bila i bit ćeš, a i mislim da ti je krivo što ga nemaš .i.

what
Jesi ti zdrav?

I da, posto sam se naviknuo na android, opet bi ga kupio.
Neznam jel bi to bio S3, neznam koliko je velik, idu mi na kurac polutableti od mobitela...
A što se tiče karakteristika...
Pa pobogu, imam komp.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sub kol 18, 2012 9:28 am

najveca mana iphonea je app store i itunes.

fizicki ne mozes kopi pejstat igru na mob i to je banana

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 4. 1, 2, 3, 4  Next

[Vrh]

- Similar topics