Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji?

5 posters

Go down

Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji?

Postaj by Neu čet lip 28, 2012 12:17 pm

Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji?

Osobno mi je nekako draži crno bijeli strip iako u boji izgleda zanimljivije.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty999 / 999999 / 999Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty

[Vrh] Go down

Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty Re: Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji?

Postaj by Prop čet lip 28, 2012 12:18 pm

Ovisi o priči i atmosferi, boja je nekad odlična, nekad smeta....
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty108 / 999108 / 999Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty

[Vrh] Go down

Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty Re: Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji?

Postaj by THUNDER_DINIX čet lip 28, 2012 12:46 pm

crno bijeli

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty889 / 999889 / 999Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man čet lip 28, 2012 12:50 pm

Svejedno mi je, oba su mi dobra

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty336 / 999336 / 999Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican čet lip 28, 2012 2:46 pm

Miki Maus (dok sam bio klinac) bi bio nezamisliv da nije bio u boji (iako bi vjerojatno funkcioniralo i c/b) a Nathan Never, Alan Ford, Lazarus Ledd i sl. bi bili bezveze da su u boji (recimo nekad je lik na naslovnici u boji izgledao totalno drugačije nego sam ja doživljavao u c/b i uvijek mi se manje sviđalo).

A ima i poznati psihološki efekt da što lik ima manje detalja (tu spada i boja) to se čitatelju lakše identificirati sa njim. Zato su često negativci dosta detaljnije nacrtani u odnosu na glavnog lika.

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty55 / 99955 / 999Preferirate li crno - bijelu ilustraciju stripa ili u boji? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]