Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni?

+8
Narco
Turrican
Iron Man
Purgy
Teo
Nocturnal
Prop
Neu
12 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni? - Page 2 Empty Re: Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni?

Postaj by Melgirl sub tra 20, 2013 8:34 am

Ni to nije loše gore bankari su obični lopovi iza kojih stoji država.
Melgirl
Melgirl
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 26.04.2012
Broj postova : 270
Reputacija Reputacija : 79
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni? - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni? - Page 2 Empty Re: Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni?

Postaj by Iron Man sub tra 20, 2013 11:10 am

Može nekad i hitno biti ali ja sve šaljem u pm Very Happy

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni? - Page 2 Empty336 / 999336 / 999Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo sub tra 20, 2013 11:45 am

Neu je napisao/la:Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni? Što mislite o ljudima koji vas zovu na mobitel iz dana u dan s skrivenog? Javljate li se na takve pozive? Ja se ne javljam ali uvijek me netko kasno zove, tipa 3 ujutro - mater mu jebem, pa evo sad - mogla sam spavat... Koje su to budale. Mislim, WTF!

Najgore od svega je što svoj broj ne dijelim.

možda je to Dinx onako malo da ti digne tlak Very Happy
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni? - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Kad netko zove s skrivenog broja - jebeni kreteni? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Zločesti Ivek čet tra 25, 2013 6:01 pm

Na takve se pozive ne javljam, a od nedavno su mi blokirani pa sam miran boring
Zločesti Ivek
Zločesti Ivek
CroFriends premium Ivek
CroFriends premium Ivek

Registriran/a : 27.09.2012
Broj postova : 401
Reputacija Reputacija : 32
Godina imam : 36
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 16, 2014 1:59 am

Ne javljam se na skrivene brojeve.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics