Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šutke na koncertima + divljanje na koncertima

+3
AryMan
Iron Man
Neu
7 posters

Go down

Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty Šutke na koncertima + divljanje na koncertima

Postaj by Neu sub lip 23, 2012 10:48 pm

Znate li što je šutka na koncertu? Ono kad se svi guraju... Eee, što vi mislite o tome? Meni to strašno ide na kurac, prvo guraju se kao divljaci i usput prosipaju pivo po onima koji su u blizini, drog, često te netko nagazi, treće, često netko i padne, četvrto možeš zadobit udarac.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty999 / 999999 / 999Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty

[Vrh] Go down

Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty Re: Šutke na koncertima + divljanje na koncertima

Postaj by Iron Man ned lip 24, 2012 8:53 am

To ti je normalno danas gdje god bio a ne samo na koncertu. Ljudi su glupi, svi, ne misle na druge

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty336 / 999336 / 999Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty

[Vrh] Go down

Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty Re: Šutke na koncertima + divljanje na koncertima

Postaj by AryMan ned lip 24, 2012 12:47 pm

svi divljaju, guraju se, na svakom koncertu je tako, a nitko ne može kontrolirati...
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty405 / 999405 / 999Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen ned lip 24, 2012 5:17 pm

oprostite, ali koncert nije dobar ako se ne vratiš kući s par masnica. Ako se misli tamo stajat ko kipovi, slobodno se nek ide onda na misu. Ako publika stoji, znači da nešto nije u redu s izvođačem, tj. da nema dobar kontakt s publikom.

Da, istina je da se nađe uvijek 4-5 pijanih budaletina koje se naguravaju međusobno i stvaraju ljudima probleme.

Ali, šutke, mosh pitevi, wall of death kako got izgledali ružno i divljački, imaju svoja pravila. Jer ako u tom naguravanju padaš, brzo te ljudi dignu, ne gaze po tebi.

Evo malo i pravila :

Jebiga, onaj tko to nije vidio, bit će mu čudno. Najbolje da se makne, a ako i dalje nastavi gnjaviti i ulaziti u tebe, uvijek možeš nastaviti lakat i riješiti si problem.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty39 / 99939 / 999Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty

[Vrh] Go down

Postaj by  sri srp 10, 2013 4:00 pm

Hunnerkongen je sve objasnio.

Ako nekom smeta i ne želi sudjelovati - makne se. A divljaka će se uvijek naći.

Pravila postoje i velika većina ih se pridržava; jednom sam pala i nisam skoro ni dotakla tlo, već su me podigli i nastavilo se dalje.

Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty30 / 99930 / 999Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m sri srp 10, 2013 4:17 pm

ne znam , meni je to onako, previše , odeš na koncert , slušaš dobru glazbu, a kao bonus , gratis batine .......
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty14 / 99914 / 999Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty

[Vrh] Go down

Postaj by  sri srp 10, 2013 4:21 pm

Pa bar nešto dobiješ besplatno Very Happy

Nekad čovjek i ne razmišlja kad ga glazba pokrene.

Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty30 / 99930 / 999Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m sri srp 10, 2013 5:29 pm

.... na takvom mjestu i velike količine alkohola, ne samo glazba .....

ali da bar nešto gratis dobiješ .....
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty14 / 99914 / 999Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate sri srp 10, 2013 9:41 pm

Ovisi. Nekad upadnem unutra i full mi jebeno bude gurat se u gomili... Ali dok je u granicama normale i dok nema ozljeđenih.... I full je odvratno ako netko eto slučajno padne - da ga se ne podigne - nego se gazi po njemu. A eto - ima i toga. smajlić
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty245 / 999245 / 999Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned lis 13, 2013 7:44 pm

Rijetko se vide ženske u šutkama ali jučer ih je par bilo. Samo sam gledala kako će neko past i razbti zube u tolikom naguravanju.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty999 / 999999 / 999Šutke na koncertima + divljanje na koncertima Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics