Slims cigarete
+6
Love
tanuki
Hate
Amyicha
Purgy
Neu
10 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 1 / 1.
Slims cigarete
Jeste li ikad pušili slims cigarete? Koje? Kako Vam se sviđa pušiti slim? Jel' Vam neobično?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Mislite li da su slims cigarete namijenjene ženama ili ih mogu pušiti i muškarci? Izgleda li Vam tetkasto kad muškarac puši slims?
Mislite li da su slims cigarete namijenjene ženama ili ih mogu pušiti i muškarci? Izgleda li Vam tetkasto kad muškarac puši slims?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Slims cigarete
Dobre su.
Ko čačkalice
Ko čačkalice
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
I tebe nije sprd to pušit? Tako tanke i šarene.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ironija (grč. εἰρωνεία, eironeia = hinjeno ignoriranje) jezični je izraz i figura u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi.
Ironija je forma crnog humora (vidi humor). Od ironije su jači sarkazam i groteska.
Ironija je forma crnog humora (vidi humor). Od ironije su jači sarkazam i groteska.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
jesam. eva slims sve tri vrste koje imaju ili dvije ne znam nisam sigurna, ronhill slims, boss slims, corset ljubičaste i roze, monus, neke s uzorkom tigra kutija, benston slims i neke isto ta marka bijela kutija s rozom crtom i ne znam jel još koja marka bila. ne volim slims cigarete jer mi je osjećaj kao da pušim zrak. ali mi je prefensi kad sam jedina cura s dečkima vani i ima onih koji puše i onda ja zapalim slims osjećam se kao žensko. jer su mi to više ženske cigarete, mada nije lijepo s ikakvom cigaretom vidjeti ženu, ali ovako majke mi u muškom društvu kada sam s njima se osjećam baš kao žensko. a i dobro dođe kad ima onih koji sam fektaju pa vide da to imam onda ni ne traže jer logično nitko kao ni ja ne voli slims. ali meni su prefora. najviše ih pušim onda kada više stvarno ne mogu ove jače, walter, plavi walter ili ronhill ili boss normalni ili code. onda one dobro dođu da se grlo malo oporavi. malo mi je glupo vidjeti muškarca s tim cigaretama. baš izgleda tetkasto. više su mi to ženske cigare.
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Ja pušim slims. Jako dugo. Običnu cigaretu niti ne mogu popušit. Sam se vi sprdajte - ja mislim da je to prednost.
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
ma bolje zaboravi, takve cigarete se puše zbog šminke a ne zbog potrebe i te je bila fora prije sto godina,
prije sto godina zbog poklonjene kutije ovakvih cigareta imao sam nezaboravnu noć u varni,
zar je moguće da se ništa nije promjenilo ?
prije sto godina zbog poklonjene kutije ovakvih cigareta imao sam nezaboravnu noć u varni,
zar je moguće da se ništa nije promjenilo ?
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Meni te cigatere više sliče za ukras nego za pušenje
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
A meni je ta doza duhana dovoljna...
Ja kad počnem pušit normalnu cigaretu popušim do pola i gotovo... Ne mogu više... Meni su te slims ko većini ljudi normalne cigarete... Ja ih normalno osjetim... Nisu mi uopće poput zraka... Mislim da su te cigarete poput zraka onim ljudima koji puše normalne cigarete...
Jel ima nepušaća ovdje? Neka probaju zapalit slims - osjetit će sigurno.
Ja kad počnem pušit normalnu cigaretu popušim do pola i gotovo... Ne mogu više... Meni su te slims ko većini ljudi normalne cigarete... Ja ih normalno osjetim... Nisu mi uopće poput zraka... Mislim da su te cigarete poput zraka onim ljudima koji puše normalne cigarete...
Jel ima nepušaća ovdje? Neka probaju zapalit slims - osjetit će sigurno.
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Dok ne nabavim čisti hercegovački duvan i riječku rizlu (rizla nije problem), koristim ronhill slims azure.
MadamMM- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.05.2010
Broj postova : 56
Reputacija : 18
Godina imam : 51
Započeo/la tema :
Jesam probala i jebote kao da nemam ništa u ustima......ili ću pušti kako treba ili neću ništaNeu je napisao/la:Jeste li ikad pušili slims cigarete? Koje? Kako Vam se sviđa pušiti slim? Jel' Vam neobično?
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Nisam ni svjestan da izgledam tetkasto
Noidan Kirot- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 22.12.2009
Broj postova : 392
Reputacija : 73
Započeo/la tema :
Petra Sanader- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 19.02.2010
Broj postova : 1131
Reputacija : 430
Započeo/la tema :
Similar topics
» Pušenje i cigarete: koliko cigareta popušite dnevno, koje cigarete pušite? Jeste li pušač?
» Duhan za cigarete
» Cigarete će se dobivati na liječnički recept!
» Porez na cigarete 3,6 kuna po kutiji
» Ovisnost (kava, cigarete,alkohol..)
» Duhan za cigarete
» Cigarete će se dobivati na liječnički recept!
» Porez na cigarete 3,6 kuna po kutiji
» Ovisnost (kava, cigarete,alkohol..)
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 1 / 1.