Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Što mislite o Hitleru i Holokaustu

+32
Nessie
pustinja
JOCA
shakti
tanuki
Porotnica
scorpio57
eva kant
Slavonski
Ecstasy
Neukrotivi pastuh
4 od 1
walter
evitaa
Amyicha
morales
mala_lutkica
WEYLAND-YUTANI
gio_deluxe
FALKON 2
m
Hell
Dedli Minđa
Hitman
josari
goc
THUNDER_DINIX
Dawor
Prop
Sinister
Purgy
Neu
36 posters

Stranica 11 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Go down

Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty Re: Što mislite o Hitleru i Holokaustu

Postaj by WEYLAND-YUTANI uto kol 14, 2012 9:38 pm

damfisk je napisao/la:A sad te najljepše molim, daj nama glupima i neinformiranima objasni šta je to vrijedno smijanja i klanjanja u toj njegovoj tvrdnji?

Nitko tebe ALO tebe ne zove glupim niti neinformiranim...moram se nasmijat i naklonit glupoj izjavi,nista posebno dam,ti kao zamusani pravnik bi trebao znati razlikovat zajebanciju od stvarnog...

Bdw libo me tuki za holokaust hitlera... kao
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty133 / 999133 / 999Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty Re: Što mislite o Hitleru i Holokaustu

Postaj by damfisk sri kol 15, 2012 12:22 am

Dobro. Zajebancija. OK.

WEYLAND-YUTANI je napisao/la:Što mislite o Hitleru i Holokaustu?
Mislim da nije posao dobro obavljen a to se osjeca jos i danas.

A bi li onda bio tako dobar da nam pojasniš ovu gore rečenicu, koju si na ovoj temi napisao dana 14. kolovoza 2012. godine?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty0 / 9990 / 999Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty Hitller je bio gay?

Postaj by Teo ned tra 28, 2013 10:34 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

Na dan 20.04. 1889. godine, rođen je Adolf Hitler, čovjek zbog kojeg je čitav svijet ušao u rat i koji je naredio smrt više od šest milijuna ljudi.
O njegovom privatnom životu postoje mnoge teorije: Tako se preispituje njegovo zdravstveno stanje, eventualna dijagnoza psihičke bolesti, ali i upitna seksualna orijentacija, prenosi Washington Examiner.
No, bilješke iz intervjua Američke vojske s diktatorom tvrde da je imao homoseksualne sklonosti, te da nije spavao s Evom Braun u sobi i da je čak uzimao više vrste lijekova, a među njima i ženske hormone.
Herman Merl, bečki liječnik i vojni istražitelj, napisao je (očito u žurbi) nakon intervjua s Hitlerovim osobnim liječnicima "homoseksualac", u polje gdje se upisuje seksualna orijentacija.
Uz to dodaje "Eva Braun - posebna spavaća soba", prije nego što je napisao "ženski hormoni, više od 50,000 injekcija". U dokumentu između ostalog piše: "Ispričan mi je njegov seksualni život i snošaj s Evom Braun".
ilješke će ići na aukciju u vodeću aukcijsku kuću koja se bavi povijesnim predmetima, Alexander Historical Auctions iz Marylanda. Na aukciji će također biti ponuđeni predmeti iz Trećeg Reicha, uključujući i set za čaj iz Hitlerovog planinskog doma i dnevnici Josefa Mengelea. Obično takvi predmeti završe kod Židova ili u muzejima.
Merl također tvrdi kako je Hitler bio "histeričan megaloman", i bolovao je od neobičnih bolesti. Tako je morao uzimati lijekove da smiri konstantno ispuštanje vjetrova, a nagađa se da je bolovao i od Parkinsonove bolesti.
U jednog od proteklih aukcija kuće Alexander nalazili su se i spisi u kojima stoji da je Hitler konzumirao spermu bika, da podigne razinu testosterona. No, dokaz tvrdnji da su liječnici na Hitleru isprobavali razne eksperimentalne metode je i spomenuta bilješka o ženskim hormonima, koji se mogu koristiti za razne bolesti, ali isto tako mogu biti opasni po život i utječu na seksualnu sposobnost.
Predsjednik Alexandera, Bill Panagopulous izjavio je da će na prodaju biti pet bilježnica, a cijena koju očekuju varira između 5000 i 7000 dolara.

izvor: index.hr
Što mislite o ovom? huh
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Započeo/la tema :
Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty0 / 9990 / 999Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Petra Sanader ned tra 28, 2013 10:39 am

Teo je napisao/la:
No, bilješke iz intervjua Američke vojske s diktatorom tvrde da je imao homoseksualne sklonosti, te da nije spavao s Evom Braun u sobi i da je čak uzimao više vrste lijekova, a među njima i ženske hormone.

Kad ga je intervjuisala "americka vojska"? Nakon smrti? boring

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Registriran/a : 19.02.2010
Broj postova : 1131
Reputacija Reputacija : 430
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo ned tra 28, 2013 12:16 pm

Petra Sanader je napisao/la:
Kad ga je intervjuisala "americka vojska"? Nakon smrti? boring

To treba pitat index.hr koji je pisao ili prepisao članak što su pod tim mislili
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Petra Sanader ned tra 28, 2013 3:24 pm

Znam ja da novinari o svakom Hitlerovom rodjendanu izvuku nove, jos neotkrivene "dokumente", ali citirana recenica je na granici verovatnog.

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Registriran/a : 19.02.2010
Broj postova : 1131
Reputacija Reputacija : 430
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon lis 14, 2013 7:16 pm

Izašla je nova biografija o Hilteru. Planira li možda netko pročitati? I jeste li ikad čitali neku njegovu biografiju?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty999 / 999999 / 999Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI uto lis 15, 2013 12:08 am

Neu je napisao/la:Izašla je nova biografija o Hilteru. Planira li možda netko pročitati? I jeste li ikad čitali neku njegovu biografiju?
Ne,niti me zanima...
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty133 / 999133 / 999Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet lis 23, 2014 8:31 pm

Iako zapadni svijet danas svastiku povezuje s nacizmom, dokazi iz povijesti pokazuju da je taj znak prije Hitlera značio nešto sasvim drugo. Svastika na indijskom jeziku sanskritu znači 'sreća', a znak su koristili budisti i hinduisti, pa i američka vojska tijekom Prvog svjetskog rata. » BBC

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty999 / 999999 / 999Što mislite o Hitleru i Holokaustu - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pet lis 24, 2014 11:24 am

Nije to ništa novo, to je poznato odavno...
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 11 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

[Vrh]

- Similar topics