Montevideo, Bog te video (2012) - SERIJA
4 posters
Stranica 1 / 1.
Montevideo, Bog te video (2012) - SERIJA
Montevideo, Bog te video (2012)
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2160915/
Romanitičnu fudbalsku priču iz 1930. godine, čija je glavna tema formiranje državne reprezentacije i njen uspeh na Prvom svetskom prvenstvu u fudbalu u Montevideu, gledaoci će imati prilike da prate na malim ekranima u 24 epizode u dve sezone. Prva sezona ima 9 epizoda.
Bitno je istaći činjenicu da je u poređenju sa filmom tv serija potpuno autonomno delo, zasebne naracije, tako da će gledaoci u serijskoj verziji sage o fudbalskim junacima iz 1930. imati prilike da vide preko pet dodatnih sati materijala kojih nema u filmu.
U seriji se pojavljuju i novi glumci koji tumače likove koje nismo gledali na velikom platnu kao što su Tanja Bošković, Milovan Filipović u ulozi Miloša Crnjanskog, Igor Đorđević, kao i specijalni gost Miroslav Ćiro Blažević. Dragan Petrović Pele, Branka Pujić, Marko Nikolić, Gordana Đurđević, Marko Živić, Bojan Dimitrijević ili mlade dame Mihaela Stamenković i Anja Alač jesu glumci čije su uloge znatno proširene u igranoj seriji. Izvor: montevideoserija.com
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2160915/
Romanitičnu fudbalsku priču iz 1930. godine, čija je glavna tema formiranje državne reprezentacije i njen uspeh na Prvom svetskom prvenstvu u fudbalu u Montevideu, gledaoci će imati prilike da prate na malim ekranima u 24 epizode u dve sezone. Prva sezona ima 9 epizoda.
Bitno je istaći činjenicu da je u poređenju sa filmom tv serija potpuno autonomno delo, zasebne naracije, tako da će gledaoci u serijskoj verziji sage o fudbalskim junacima iz 1930. imati prilike da vide preko pet dodatnih sati materijala kojih nema u filmu.
U seriji se pojavljuju i novi glumci koji tumače likove koje nismo gledali na velikom platnu kao što su Tanja Bošković, Milovan Filipović u ulozi Miloša Crnjanskog, Igor Đorđević, kao i specijalni gost Miroslav Ćiro Blažević. Dragan Petrović Pele, Branka Pujić, Marko Nikolić, Gordana Đurđević, Marko Živić, Bojan Dimitrijević ili mlade dame Mihaela Stamenković i Anja Alač jesu glumci čije su uloge znatno proširene u igranoj seriji. Izvor: montevideoserija.com
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Montevideo, Bog te video (2012) - SERIJA
Gledo sam. Priča se vrti u istom vremenu kad je i film sniman, ima i dosta scena iz filma, na koje su snimili još materijala za seriju. Serija je zapravo odužena verzija filma. Zanimljivo je, lako se prati ali malo previše otežu
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Zbog tebe sam i otvorila ovu temu jer znam da pratiš. Bi li se meni svidjela? Ima li humora, i onih bre fora?
Započeo/la tema :
Jesi gledala film?
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Prema naslovu serije zvuči zabavno.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Pa lagana je i nije opeterecena sa politikom i nekom tezinom pa se lako gleda..... mada i nije bas da se raspametis ali moze se pogledati.....
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
neMass je napisao/la:Jesi gledala film?
Započeo/la tema :