The Ricky Gervais Show (2010-)
3 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Animirane serije
Stranica 1 / 1.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1553644/
Čovjek koji je zaintrigirao tvorce serija „U uredu“ i „Statisti“ Rickyja Gervaisa i Stephena Merchanta jedinstveni je Karl Pilkington. Saznajte zašto se zbog njegovih stavova o životu, ljubavi i majmunima trgaju od smijeha u novoj seriji.
Režija: Craig Kellman, Dan Fraga
Scenarij: Ricky Gervais, Stephen Merchant, Karl Pilkington
Uloge: Ricky Gervais, Stephen Merchant, Karl Pilkington
13-epizodnoj polusatnoj seriji glasove su posudili Ricky Gervais, Stephen Merchant i Karl Pilkington, kolega i prijatelj, čija neortodoksna razmišljanja inspiriraju većinu priča. Neke teme koje serija pokriva uključuju: vrline izuma 20. stoljeća, Karlov prijedlog za kontrolu rasta populacije, kako se filozofija razvijala kroz stoljeća, Karlovu okruglu glavu i njegove stavove o dobročinstvu. Redovni prilozi uključuju „Majmunske vijesti“ i čitanje Karlova dnevnika. (mojtv.hr)
Nakon godinu dana izbivanja s malih ekrana, HBO-ova iznimno simpatična i smiješna animirana komedija The Ricky Gervais Show u travnju ulazi u treću sezonu.
Animirani podcast, u kojem Ricky Gervais i Stephen Merchant provociraju i ismijavaju Karla Pilkingtona (inače zvijezdu Gervaisovog dokumentarca An Idiot Abroad), stiže nam 20. travnja, a HBO je objavio poster za novu sezonu, zajedno s nekoliko promo najava.(serijala.com)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1553644/
Čovjek koji je zaintrigirao tvorce serija „U uredu“ i „Statisti“ Rickyja Gervaisa i Stephena Merchanta jedinstveni je Karl Pilkington. Saznajte zašto se zbog njegovih stavova o životu, ljubavi i majmunima trgaju od smijeha u novoj seriji.
Režija: Craig Kellman, Dan Fraga
Scenarij: Ricky Gervais, Stephen Merchant, Karl Pilkington
Uloge: Ricky Gervais, Stephen Merchant, Karl Pilkington
13-epizodnoj polusatnoj seriji glasove su posudili Ricky Gervais, Stephen Merchant i Karl Pilkington, kolega i prijatelj, čija neortodoksna razmišljanja inspiriraju većinu priča. Neke teme koje serija pokriva uključuju: vrline izuma 20. stoljeća, Karlov prijedlog za kontrolu rasta populacije, kako se filozofija razvijala kroz stoljeća, Karlovu okruglu glavu i njegove stavove o dobročinstvu. Redovni prilozi uključuju „Majmunske vijesti“ i čitanje Karlova dnevnika. (mojtv.hr)
Nakon godinu dana izbivanja s malih ekrana, HBO-ova iznimno simpatična i smiješna animirana komedija The Ricky Gervais Show u travnju ulazi u treću sezonu.
Animirani podcast, u kojem Ricky Gervais i Stephen Merchant provociraju i ismijavaju Karla Pilkingtona (inače zvijezdu Gervaisovog dokumentarca An Idiot Abroad), stiže nam 20. travnja, a HBO je objavio poster za novu sezonu, zajedno s nekoliko promo najava.(serijala.com)
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: The Ricky Gervais Show (2010-)
Nikad čuo za ovo, sad ću potražiti...
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Odlični su, gledao sam nekad na HBO Adria! Gervais je komičar samo takav
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
i jesi pogledao pilot?Iron Man je napisao/la:Nikad čuo za ovo, sad ću potražiti...
ary, a o čemu valjaju gluposti?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
evo video jedan. nisam baš redovito pratio jer nemam naviku gledat tv u točno vrijeme.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Similar topics
» Ricky Martin
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
» Oprah Show
» Nadreality show
» Gotovčevi-reality show
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
» Oprah Show
» Nadreality show
» Gotovčevi-reality show
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Animirane serije
Stranica 1 / 1.