Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU

3 posters

Go down

Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU Empty Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU

Postaj by Teo uto pro 27, 2011 7:47 am

Pogledajte prilog

Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU Empty0 / 9990 / 999Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU Empty

[Vrh] Go down

Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU Empty Re: Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU

Postaj by Neu uto pro 27, 2011 10:13 am

Ne da mi se gledat prilog, dugo traje, prepričaj i izdvoji bitno...

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU Empty999 / 999999 / 999Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU Empty

[Vrh] Go down

Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU Empty Re: Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU

Postaj by Teo uto pro 27, 2011 10:56 am

O zastupnicima u EU parlamentu koji dođu u 7h ujuto upišu se da su došli pokupe dnevnicu od 284 eura i otiđu, novinari koji su to sve zabilježili izbačeni su iz parlamenta iako su imali dozvolu za snimanje, a na snimkama se vidjelo kako neki parlamentarci bježe od kamera ili prijete tužbom ako će o njima govoriti u javnosti.
Plaća EU zastupnika u parlamentu je veća od plaće Angele Merkel pa se novinari pitaju jel opravdana s obzirom da ne obavljaju posao za koji su plaćeni.....
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU Empty0 / 9990 / 999Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet pro 29, 2011 5:10 am

ništa novo,
politikom se bave KURVE u doslovnom smislu!
dali u eu ili hrvatskoj, nema veze!
riga mi se na sve njih -i na poziciji i opoziciji-
banda pokvarena i na bracu i seku i na lesara i don grubišiča!
bljuje mi se na sve!
na sve njihove priće, na sva obečanja!
jednostavno to su pokvareni mučki koji su se našli pri vrhu piramide i jebe im se za bazu!
uhljebili u se, dobit će pemziju o kojoj obićni smrtnici mogu samo sanjati
glume da nešto rade!
a sve bi išlo svojim tokom i da njih nema!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU Empty700 / 999700 / 999Razlog zbog čega "naši političari" žele u EU Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics