Kings (TV Series 2009)
3 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.
Kings (TV Series 2009)
Kings (TV Series 2009)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1137462/
Kings je Moderno-povijesna serija koja spada pod žanr spekulativne fikcije, konceptualno genijalno osmišljena, unikatnog i prekrasno stvorenog svijeta. Moderni pogled na priču Starog zavjeta o Davidu i Golijatu. Smion koncept i sjajnog Iana McShanea gledatelji američke nacionalne mreže NBC nisu prepoznali, pa je zbog mizerne gledanosti ukinuta nakon 13 epizoda. Primjer kvalitetne serije na krivoj mreži.Izvor:online.hr
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1137462/
Kings je Moderno-povijesna serija koja spada pod žanr spekulativne fikcije, konceptualno genijalno osmišljena, unikatnog i prekrasno stvorenog svijeta. Moderni pogled na priču Starog zavjeta o Davidu i Golijatu. Smion koncept i sjajnog Iana McShanea gledatelji američke nacionalne mreže NBC nisu prepoznali, pa je zbog mizerne gledanosti ukinuta nakon 13 epizoda. Primjer kvalitetne serije na krivoj mreži.Izvor:online.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Kings (TV Series 2009)
Ovo sam pogledao prvu epizodu i nije mi se baš svidjela, nekako mi ne odgovara...
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Zašto ne? Pa šta je bilo u prvoj epizodi?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Malo toga pamtim jer sam gledao na preskakanje... Izbrisao sam je
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
pa ja sam ovo gledao još prije nego što sam se reg na crofriends... meni je na kraju bila odlična serija, produkcija, mada je znala imat dosadnih trenutaka u početku. ne sjećam se baš previše i znam da nije imala puno epizoda. ocjena 8/10 i preporuka
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Similar topics
» Breakout Kings (TV Series 2011)
» Lie to Me (TV Series 2009– ) (Laži me)
» Aaron Stone (TV Series 2009)
» Eleventh Hour (TV Series 2008–2009)
» Film 2009 godine -BEST of 2009 -TOP LISTA najboljih filmova 2009
» Lie to Me (TV Series 2009– ) (Laži me)
» Aaron Stone (TV Series 2009)
» Eleventh Hour (TV Series 2008–2009)
» Film 2009 godine -BEST of 2009 -TOP LISTA najboljih filmova 2009
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.